Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende yedim yemeğimi geldim . nohut ve 1 bardak ayran nedense hiç salatalık yiyesim gelmedi .

afiyet olsun canım
demekki canın istemiyor
akşama ye ama mutlaka....

zaten bezelye vardı ben de yemedim salata cacık mercimek çorbası bugünkü öğle yemeğimde kuzular

hımmm bezelye bak iyi fikir aslında bezelye yemeği yapabilirim akşama kısss ne iyi ettinde yazdın tavuklu patatesli bezelye yemeği yapayım bari....

sanada afiyet olsun bu arada....

zayıflamak kafada bitiyorrrrr

gelinlik olacağım 68 kg yımmmmm

offffffffffff

wwowww düğün ne zaman?

şekerpareler selammmm olumunekankayizsmile nasılsınız?

kııııııııssssssss nerdesin sen merak ettik

hemde tavuklu ve patatesli bezelye , kız patates yasak . bezelyeyide malesef etle tüketemiyoruz canım . baklıyat gibi kabul et bezelyeyide .

kızlar tavuk şiş salata minnacıktı maydonoz dereotu ve marul vardı birde ayran içtim uygunmudur montiye

acıkınca ara öğünlerde ne yiyoruz montide

hoş geldin meloşşş.merak ettik seni.olumunekankayizsmile
nasılsın canım.tükanı sen açardın hep.bir yaramazlık yok inşallah.
bir sürü işm var.çarşıya gidicem.hala pc başındayım.
ben adam olmam.ay pardon kadın olmam.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar tavuk şiş salata minnacıktı maydonoz dereotu ve marul vardı birde ayran içtim uygunmudur montiye

acıkınca ara öğünlerde ne yiyoruz montide

uygun montiye . aralarda acıktığımızda meyve olabilir , süt olabilir yarım yağlı veya lıght tabiki , yğurt , peynir gibi şeyler yiyebilirsin .

elifçim bi cee diyip yine kaybolmuşsun.özletme daha fazla kendini olumunekankayizsmile gelde bi ifadeni alalım şakkıdı haftasonu diyete uyuldu mu yürüyüş yapıldı mı gece sporu yapıldı mı :jeyyar:

leblebi yiyebilirmiyim

leblebi ve kuruyemiş tarzı şeyleri aralarda yiyemiyoruz . ama sayısını abartmamak kaydıyla ana öğünlerde yemeklerimizin yanında yiyebiliyoruz . ara yapacağın zamanda yemeklerden 3,5 veya 4 saat sonra yapman gerekiyor montide .

safiş hakikaten kilo nasılda değiştiriyor insanı yaaa.benimde zayıf halimi yaptırsam mı acaba bi fotografçıda belki ozaman daha motive olurum zayıflamak için boshayallersmile

safiş hakikaten kilo nasılda değiştiriyor insanı yaaa.benimde zayıf halimi yaptırsam mı acaba bi fotografçıda belki ozaman daha motive olurum zayıflamak için boshayallersmile

kıs bunlar photoshop beee bende kendi eski hallerimi geçenlerde gördüm anam çokta zayıfmışım be yaa o kadarda zayıf olmak istemiyorum...
hatta bakın size eski hallerimin resimlerini ekleyimde görün ne kadar cılızmışımmm delikafadulden

muhabbet gene gırla valla,katılamıyorum ben ama çok üzgünüm ya :çok üzgünüm: işlerimi zor toparladım ayakta zor duruyorum kızlar nedir bu anlamadım ya :1no2:acayip bi halsizlik,bugün birde regl olucam sabah 81 çıktım sinirlerim yine bozuldu dünde aynıydı ama cumaya kadar toparlarım inş. sabah yediklerimi yazayım çıkayım biraz uzanıcam toparlarsam gelirim bi ara

2 dilim tam buğdaylı çavdar ekmeği
şekersiz çay
2 zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…