Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

elifçim bi cee diyip yine kaybolmuşsun.özletme daha fazla kendini olumunekankayizsmile gelde bi ifadeni alalım şakkıdı haftasonu diyete uyuldu mu yürüyüş yapıldı mı gece sporu yapıldı mı :jeyyar:

canım çok sıkkın moralim çok bozuk kızlar mafoldumben

dünürüm diyodum belki biliyosunuzdur ,simoş tanıyor diğer topikten arkadaşım bebeğini kaybetmiş mafoldumben mafoldumben 8 haftalık hamileydi ,11 yıl sonra süpriz yapmış bir bebekti mafoldumben mafoldumben

ağlamamak için zor tutuyorum kendimi hiç keyfim yok

çok zor bir durum . ALLAH sabır versin canım .

HENÜZ ATLATAMADIN ..İYİ TUTULMUŞUN SEN YUMUKUM .TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN .
HAYIRLISI DEMEKDEN BAŞKA ÇARE YOK ELİFİM ...bilmiyorumkismile

melekcim çol üzüldüm arkadaşın için.
çok zor gerçekten.allah sabır versin.
yumukum geçmiş olsun canım.
grip olmak bir yana ,ara ara hastalık kendini tekrar ediyo ya en çok ondan tırsıyorum.eyvahedigeldismile

ya bu hastalıklı halinle birde baskülemi çıkıyorsun abla boşversene
önce kendini iyileştir sonra kilo vermeye devam edersin yat dinlen sen.....

ooofffffffff nasip işte....
Allah başka dert vermesin.
Hayırlısı böyleymiş...

akşam yemeğine kadar ara öğün yemiyormusunuz
BİZ YİYORUZ SEN BAKMA SAFİŞE O AÇIKMIYOR DELÜÜ.kaydirigubbakcemile3 SABAH ,AKŞAM SPORU DERKEN KARNI İYCE DOYUYOR ...:roflol::roflol:

ABLAM MADEM ŞEKERSİZ MARMELAD NEDEN RECEL YAZDIN .kaydirigubbakcemile3
AKAHVALTIDA YEMEN BİR SAKINCA YOK FAZLA KAÇMADIGI SÜRECE...
AFİYET OLSUN .

aeben sendemi gripsin canım.:1hug:
ben geçenlerde grip olmuştum ablam . ama atlatamadım . pazar günüde baya tekrar sarstı . ara ara bazan üşüyor bazanda terliyorum
antibiyotik kulanmayım demiştim sanki...kulanmayıncada böyle geri geliyo mübarek .
. bide üstüne bugün regl olmuşum iyimi daha beklemiyordum 1 hafta vardı ...:umursamaz:

fatoşşş kaçar.
ayyy yine deşifre ettim kendimi.ama bilerek oldu.lülülülülülü
hazırlanayımda çarşıya gideyim.arkadaşımada uğrarım.özledim.
akşama görüşürüz inşallah.opuyorumnanaktan

geçmiş olsun bitanem.bende senin gibi antibiyotik kullanmamak için direniyorum.
suda eriyen aspirin ve c vitamini kullanıyorum.

ayyy ablaamm kocişim doyuruyor dimek beniiiii
hay aklınla bin yaşa emiiii ben hiç bu tarafından bakmamıştım olayaaaa
e o zaman ben sporu fazlalaştırayım be applaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ooooooyyyyyyyyy deme bence doktora git hiç ihmal etme abla bende kendi kendime içtim soğuk algınlığı için ilaç falan geçti geçiyor derken daha kötü oldum başka birşey çıktı ihmal etme git doktora hemeennnn

fatoşşşşşşşşşşşşşşşş kendine eyi bak cicim bye kaydirigubbakcemile3

İSİM 15.10.2010 KİLO 22.10.2010 BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 58,6 55
KİRAZ 74 75,4 70
blackandwhite 61,8 61,5 59
melek 74,2 72,9 69,5
narin nazenin 70,5 70 68
safinaz84 63,2 63 60
AK81 74 73,5 70
yumukum 82 80 78
eddoras 69 69 66
zilan.80 68 68,7 65
ienmmr 66 65,8 60

Son düzenleme:

ben bu hedefe ulaşabileceğimi hç sanmıyorrummmmm :çok üzgünüm:
bir kilo versem ona bile sevinecem

Allahımmm ne hallere düştüm..

elifçim ne diyecegimi bilemiyorum canım.:teselli: Allah arkadaşına ve eşine sabır versin.inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat sahibi olurlar.:Saruboceq:

safiş yürüyüş bandını kullanmaya başla canım.kızın rahat bırakırmı bilmiyorum ama benimki dana oldu nerdeyse 6 yaşında o bile rahat vermiyor

safiş yürüyüş bandını kullanmaya başla canım.kızın rahat bırakırmı bilmiyorum ama benimki dana oldu nerdeyse 6 yaşında o bile rahat vermiyor

aahhh aahhh bir yapabilsem canım bir başlasam devamı gelecekte kızım anında gelir elini falan skar meraklı maymunum.
Aslında kızımı kendi odasına bıraksam oyun oynar kendi kendine ama benide görmesi lazım bantta yatak odasında neasıl yapçam bilmem ama bulucam bir çare. Bakalım düşünmekteyim şuan. Kızzz banta çıkmaya başlasam heralde kilo daha hızlı gider heee daş gibim olurum aş daş...

ben bu hedefe ulaşabileceğimi hç sanmıyorrummmmm :çok üzgünüm:
bir kilo versem ona bile sevinecem

Allahımmm ne hallere düştüm..
daha 3 hafta kadar var safişim . sen 3 kiloyu verirsin bence .a.s..
bu hafta regl şişkinligin olabilir reglin bitsin kilo o zaman ortaya çıkar...

sporda eklesen bence tetikler iyce.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…