- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
elifçim bi cee diyip yine kaybolmuşsun.özletme daha fazla kendini olumunekankayizsmile gelde bi ifadeni alalım şakkıdı haftasonu diyete uyuldu mu yürüyüş yapıldı mı gece sporu yapıldı mı :jeyyar:
canım çok sıkkın moralim çok bozuk kızlar mafoldumben
dünürüm diyodum belki biliyosunuzdur ,simoş tanıyor diğer topikten arkadaşım bebeğini kaybetmiş mafoldumben mafoldumben 8 haftalık hamileydi ,11 yıl sonra süpriz yapmış bir bebekti mafoldumben mafoldumben
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi hiç keyfim yok
HENÜZ ATLATAMADIN ..İYİ TUTULMUŞUN SEN YUMUKUM .TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN .muhabbet gene gırla valla,katılamıyorum ben ama çok üzgünüm ya :çok üzgünüm: işlerimi zor toparladım ayakta zor duruyorum kızlar nedir bu anlamadım ya :1no2:acayip bi halsizlik,bugün birde regl olucam sabah 81 çıktım sinirlerim yine bozuldu dünde aynıydı ama cumaya kadar toparlarım inş. sabah yediklerimi yazayım çıkayım biraz uzanıcam toparlarsam gelirim bi ara
2 dilim tam buğdaylı çavdar ekmeği
şekersiz çay
2 zeytin
dünürüm diyodum belki biliyosunuzdur ,simoş tanıyor diğer topikten arkadaşım bebeğini kaybetmiş mafoldumben mafoldumben 8 haftalık hamileydi ,11 yıl sonra süpriz yapmış bir bebekti mafoldumben mafoldumben
muhabbet gene gırla valla,katılamıyorum ben ama çok üzgünüm ya :çok üzgünüm: işlerimi zor toparladım ayakta zor duruyorum kızlar nedir bu anlamadım ya :1no2:acayip bi halsizlik,bugün birde regl olucam sabah 81 çıktım sinirlerim yine bozuldu dünde aynıydı ama cumaya kadar toparlarım inş. sabah yediklerimi yazayım çıkayım biraz uzanıcam toparlarsam gelirim bi ara
2 dilim tam buğdaylı çavdar ekmeği
şekersiz çay
2 zeytin
BİZ YİYORUZ SEN BAKMA SAFİŞE O AÇIKMIYOR DELÜÜ.kaydirigubbakcemile3 SABAH ,AKŞAM SPORU DERKEN KARNI İYCE DOYUYOR ...:roflol::roflol:akşam yemeğine kadar ara öğün yemiyormusunuz
ABLAM MADEM ŞEKERSİZ MARMELAD NEDEN RECEL YAZDIN .kaydirigubbakcemile3Eddoras kullanıcısından alıntı
UYANINCA
6kurukayısı-su
KAHVALTI
domates,peynir,zeytin,az reçel,2t.b. ekmek
AKŞAM
geç kalktığım için öğlen yemeği kaynadı.
yoğurt,salatalık,yağsız mücver
GECE
meyve süt
ablacım şu recel kısmı ne ola marmeladmı bildigimiz şekerli recelmi??*
Alıntı:kıs aeben gözündende birşey kaçmıyor valla.kaydirigubbakcemile3
canım normalde hepimizin kullandığı şekersiz marmelat alıyorum.
en son market alışverişinde 2tane almıştım.önceki gün bitti.
bugün çarşıya gidicem 2tane alırım yine.
ya reçel olmayınca kahvaltı edemiyorum ben.annem alıştırdı napiim.
bu sabahda yedim reçel ama çoook az.eyvahedigeldismile
ama söz olmıycak bir daha.:çok üzgünüm:
ben geçenlerde grip olmuştum ablam . ama atlatamadım . pazar günüde baya tekrar sarstı . ara ara bazan üşüyor bazanda terliyorumaeben sendemi gripsin canım.:1hug:
BİZ YİYORUZ SEN BAKMA SAFİŞE O AÇIKMIYOR DELÜÜ.kaydirigubbakcemile3 SABAH ,AKŞAM SPORU DERKEN KARNI İYCE DOYUYOR ...:roflol::roflol:
ABLAM MADEM ŞEKERSİZ MARMELAD NEDEN RECEL YAZDIN .kaydirigubbakcemile3
AKAHVALTIDA YEMEN BİR SAKINCA YOK FAZLA KAÇMADIGI SÜRECE...
AFİYET OLSUN .
ben geçenlerde grip olmuştum ablam . ama atlatamadım . pazar günüde baya tekrar sarstı . ara ara bazan üşüyor bazanda terliyorum
antibiyotik kulanmayım demiştim sanki...kulanmayıncada böyle geri geliyo mübarek .
. bide üstüne bugün regl olmuşum iyimi daha beklemiyordum 1 hafta vardı ...:umursamaz:
fatoşşş kaçar.
ayyy yine deşifre ettim kendimi.ama bilerek oldu.lülülülülülü
hazırlanayımda çarşıya gideyim.arkadaşımada uğrarım.özledim.
akşama görüşürüz inşallah.opuyorumnanaktan
İSİM 15.10.2010 KİLO 22.10.2010 BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 58,6 55
KİRAZ 74 75,4 70
blackandwhite 61,8 61,5 59
melek 74,2 72,9 69,5
narin nazenin 70,5 70 68
safinaz84 63,2 63 60
AK81 74 73,5 70
yumukum 82 80 78
eddoras 69 69 66
zilan.80 68 68,7 65
ienmmr 66 65,8 60
ben bu hedefe ulaşabileceğimi hç sanmıyorrummmmm :çok üzgünüm:
bir kilo versem ona bile sevinecem
Allahımmm ne hallere düştüm..
safiş yaparsın senin 3 kilon kalmış ben 4.8 kilo vermem lazım :)))
inşallah güzelim bakalım gelecek cumalar baskül ne gösterecek....
safiş yürüyüş bandını kullanmaya başla canım.kızın rahat bırakırmı bilmiyorum ama benimki dana oldu nerdeyse 6 yaşında o bile rahat vermiyor
daha 3 hafta kadar var safişim . sen 3 kiloyu verirsin bence .a.s..ben bu hedefe ulaşabileceğimi hç sanmıyorrummmmm :çok üzgünüm:
bir kilo versem ona bile sevinecem
Allahımmm ne hallere düştüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?