daha 3 hafta kadar var safişim . sen 3 kiloyu verirsin bence .a.s..
bu hafta regl şişkinligin olabilir reglin bitsin kilo o zaman ortaya çıkar...
sporda eklesen bence tetikler iyce.kaydirigubbakcemile2
nazımmm benim hedefim 83-84 bayrama kadarrrr:) bende ekleniyim artık
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3elifçim bi cee diyip yine kaybolmuşsun.özletme daha fazla kendini olumunekankayizsmile gelde bi ifadeni alalım şakkıdı haftasonu diyete uyuldu mu yürüyüş yapıldı mı gece sporu yapıldı mı :jeyyar:
herşeyde vardır bir hayır cnm inşlah bunu alan rabbim bir daha nasip eder :Saruboceq:canım çok sıkkın moralim çok bozuk kızlar mafoldumben
dünürüm diyodum belki biliyosunuzdur ,simoş tanıyor diğer topikten arkadaşım bebeğini kaybetmiş mafoldumben mafoldumben 8 haftalık hamileydi ,11 yıl sonra süpriz yapmış bir bebekti mafoldumben mafoldumben
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi hiç keyfim yok
çok geçmiş olsun canım aslında dediğin gibi ilaç içmektense evdeki doğal şeylerle atlatmak çok daha iyi benim bir hemşire arkadaşım var oda her soğuk aldığında doktora gitmezmiş bir su bardağı limon sıkıp içinede bir yemek kaşığı bal birde çay kaşının ucuyla karabiber koyup içiyormuş ve terletiyormuş kendini bir kaç defa tekrarlıyınca bunu gerçekten atlatıyorsun denenmiştir annem ve gelinimiz tarafından:)) bi dene istersen cnmben geçenlerde grip olmuştum ablam . ama atlatamadım . pazar günüde baya tekrar sarstı . ara ara bazan üşüyor bazanda terliyorum
antibiyotik kulanmayım demiştim sanki...kulanmayıncada böyle geri geliyo mübarek .
. bide üstüne bugün regl olmuşum iyimi daha beklemiyordum 1 hafta vardı ...:umursamaz:
aynen denizimin dediğine katılıyorum kız :jeyyar: kaydirigubbakcemile2aahhh aahhh bir yapabilsem canım bir başlasam devamı gelecekte kızım anında gelir elini falan skar meraklı maymunum.
Aslında kızımı kendi odasına bıraksam oyun oynar kendi kendine ama benide görmesi lazım bantta yatak odasında neasıl yapçam bilmem ama bulucam bir çare. Bakalım düşünmekteyim şuan. Kızzz banta çıkmaya başlasam heralde kilo daha hızlı gider heee daş gibim olurum aş daş...
safişçim sen kocişine deki ben spor yaparken kızı oyalayıp benim spor yapmama izin verirsen bende kız uyuduktan sonra senin spor yapmana izin veririm de ozaman gör bak ne kilo verirsin hem yürüyüş hem gece sporu aklinialirimsmile
zilannn sıkma canını yaa hareket ediyorum diye düşün belki sinirlerin yatışır canım..erkekti değilmi seninkiler Allah yardımcın olsun.alıştır anacım iş yapmaya onları.askerliği var bunun dışarıya okumaya gitmesi evlenince eşinin çalışması var da var yani
daha 3 hafta kadar var safişim . sen 3 kiloyu verirsin bence .a.s..
bu hafta regl şişkinligin olabilir reglin bitsin kilo o zaman ortaya çıkar...
sporda eklesen bence tetikler iyce.kaydirigubbakcemile2
merhebaaaaaaaa
safişçim sen kocişine deki ben spor yaparken kızı oyalayıp benim spor yapmama izin verirsen bende kız uyuduktan sonra senin spor yapmana izin veririm de ozaman gör bak ne kilo verirsin hem yürüyüş hem gece sporu aklinialirimsmile
sinirden kuduruyom resmen kızlarr :gitme:daha dün evi tertemiz ettim
bugün ise ev tarumardelirtecekler bu çocuklar beni neyi indirseler kaldırmıyorlar
inanın ev savaş alanına dönmüştü niyeki rahatsızdım bugün dün yaptım diye bugün
önemsemedim ev resmen göçüyordu(az önce kalktım yaptım ama delirdim resmen
sinirden daha tuvalet banyoyu yıkıycam çamaşır topladım katlıyıp ütü yapcam
akşama oofff offf
merhebaaaaaaaa
günaydın..yettim gari kızlarbugün daha iyiyim:lepi: dünüde biraz yatarak geçirdikten sonra bugün kendimi daha da toplayaraktan geldim kaydirigubbakcemile5 erkenciyim bugün eşim evde 2 ye kadar,erken kahvaltı yapıcaz iç kapılar için boyacı gelcek,bugün bitermi bilmem inş. biter boshayallersmile
dün diyet usulü beslenmedim pek,çabuk toparlanayım diye,zaten halsizdim bide diyet yaparsam hiç kalkamıcamı düşündüm abartmadım gerçi yiyemiyodum zaten ama diyet dışı oldu o yüzden liste vermeyi gereksiz buluyorum bugün sempatiksalakcinni
sizler nasılsınız bakalım fırsat bulursam geçmişe bi göz atarım ama şimdi kahvaltı hazırlamam lazım eşimi kaldırıcam hepinizi öptüm a.s.
Dünkü Menüm :
Kahvaltı 06.30
tb ekmekten ve light peynirden yapılmış tost 2 tane
Bir bardak süt....
Ara 10.00
4 adet kuru kayısı
Öğle 12.00
bir parça tavuk şinitzel
domates salata yoğurt.
Ara 16.00
4-5 tane badem.
Akşam 19.30
kıymalı patlıcan yemeği yarım tabak
tavuk sote 3-4 kaşık
Ayran....
Su : 2 lt.
Spor : 1 saat yürüyüş
günaydın..yettim gari kızlarbugün daha iyiyim:lepi: dünüde biraz yatarak geçirdikten sonra bugün kendimi daha da toplayaraktan geldim kaydirigubbakcemile5 erkenciyim bugün eşim evde 2 ye kadar,erken kahvaltı yapıcaz iç kapılar için boyacı gelcek,bugün bitermi bilmem inş. biter boshayallersmile
dün diyet usulü beslenmedim pek,çabuk toparlanayım diye,zaten halsizdim bide diyet yaparsam hiç kalkamıcamı düşündüm abartmadım gerçi yiyemiyodum zaten ama diyet dışı oldu o yüzden liste vermeyi gereksiz buluyorum bugün sempatiksalakcinni
sizler nasılsınız bakalım fırsat bulursam geçmişe bi göz atarım ama şimdi kahvaltı hazırlamam lazım eşimi kaldırıcam hepinizi öptüm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?