Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

daha 3 hafta kadar var safişim . sen 3 kiloyu verirsin bence .a.s..
bu hafta regl şişkinligin olabilir reglin bitsin kilo o zaman ortaya çıkar...

sporda eklesen bence tetikler iyce.kaydirigubbakcemile2

sen benim yaptığım sporu spordan saymıyormusun aplaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım benim çok haklısın aslında bir yerden start vermek gerek...

ayyy gaza geldim ben hadiiiiii gidip eve çok pis spor yapasım var aklinialirimsmile

nazımmm benim hedefim 83-84 bayrama kadarrrr:) bende ekleniyim artık

safişçim sen kocişine deki ben spor yaparken kızı oyalayıp benim spor yapmama izin verirsen bende kız uyuduktan sonra senin spor yapmana izin veririm de ozaman gör bak ne kilo verirsin hem yürüyüş hem gece sporu aklinialirimsmile

sinirden kuduruyom resmen kızlarr :gitme:daha dün evi tertemiz ettim
bugün ise ev tarumardelirtecekler bu çocuklar beni neyi indirseler kaldırmıyorlar
inanın ev savaş alanına dönmüştü niyeki rahatsızdım bugün dün yaptım diye bugün
önemsemedim ev resmen göçüyordu(az önce kalktım yaptım ama delirdim resmen
sinirden daha tuvalet banyoyu yıkıycam çamaşır topladım katlıyıp ütü yapcam
akşama oofff offf

zilannn sıkma canını yaa hareket ediyorum diye düşün belki sinirlerin yatışır canım..erkekti değilmi seninkiler Allah yardımcın olsun.alıştır anacım iş yapmaya onları.askerliği var bunun dışarıya okumaya gitmesi evlenince eşinin çalışması var da var yani

nazcım akşama inşallah stres atarsın canım. güzel bir ortam olur senin için zemuszemus

gözdem nerelerde yine izne mi çıktı acaba.arayı çok açma gözdem özletme kendini.elifçim seninde yoklugun nasılda belli oluyor .insan nasılda alışıyor birbirine kimse biryere kaybolmasınnnnn :gitme: olumunekankayizsmile

kızlar ben çıkıyorum.hepinizi öptüm kendinize iyi bakınnn opuyorumnanaktan

elifçim bi cee diyip yine kaybolmuşsun.özletme daha fazla kendini olumunekankayizsmile gelde bi ifadeni alalım şakkıdı haftasonu diyete uyuldu mu yürüyüş yapıldı mı gece sporu yapıldı mı :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
herşeyde vardır bir hayır cnm inşlah bunu alan rabbim bir daha nasip eder :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım aslında dediğin gibi ilaç içmektense evdeki doğal şeylerle atlatmak çok daha iyi benim bir hemşire arkadaşım var oda her soğuk aldığında doktora gitmezmiş bir su bardağı limon sıkıp içinede bir yemek kaşığı bal birde çay kaşının ucuyla karabiber koyup içiyormuş ve terletiyormuş kendini bir kaç defa tekrarlıyınca bunu gerçekten atlatıyorsun denenmiştir annem ve gelinimiz tarafından:)) bi dene istersen cnm
aynen denizimin dediğine katılıyorum kız :jeyyar: kaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol: :roflol:

evet cnm hepsi erkek bide babaları sempatiksalakcinni normalde yapıyorlar cnm ama önce bi güzel dağıtıp sonrada ben sinirlenince yapıyorlar :mymeka:

iyi akşamlar arkadaşlar.
bugünkü menümü yazayım pc yi kaptırmadan.
UYANINCA
6kuru kayısı-su
KAHVALTI
domates,peynir,zeytin,az marmelat 2t.bekmek
öğlen çarşıdaydım.yemek yiyemedim.çıkmadan 2-3ceviz yedim.
AKŞAM
yoğurt,2salatalık,fırında sebze kızartma,yağsız spagetti yoğurtlu
GECE
meyve-süt
Sporumu gecenin ilerleyen saatlerinde yazayım.
şu an hiç bir fikrim yok.fisfisfis

kızlar bugünkü menümü yazayım
sabah 2 kayısı 2 dilim çavdar ekmeği ile tost
öğlen tavuk şiş salata (minnacık) ayran
ara: 1/2 avuç leblebi
akşam: mercimek çorbası ,1 kepçede kurufasulye az yağlı 3 kaşık yoğurt
ara: 4 kayısı 3 ceviz 3 tatlı kaşığı nar

2.5 lt su 1 fincan yeşilçay 1 fincan 5 i birarada çay 1 fincan ıhlamur

daha 3 hafta kadar var safişim . sen 3 kiloyu verirsin bence .a.s..
bu hafta regl şişkinligin olabilir reglin bitsin kilo o zaman ortaya çıkar...

sporda eklesen bence tetikler iyce.kaydirigubbakcemile2

merhebaaaaaaaa

Son düzenleme:
Herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Dün akşam MR sonuçlarımızı doktora gösterdik canlar ciddi bir durum yok sadece mevsimsel bir durum bu dedi beynimi inceledi meşallah pek bir temiz pek bir işlek dedi
Alayacağınızzzz turrppp gibiyimm maşaalllaahhhhhh

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aaahhhhh canım aaahhhh eşim kuzuya ne akdar dayanabilir acaba çocuğa bak desem bakar evet ama surat beş karış bende öyle olunca onu oyarımmmmm.....
Ben bir çare düşünüyorum canım yakındır bugün yarın başlarım spora bende....
Gece sporlarının müdaviyim nasılsa kaydirigubbakcemile3 şimdilik onlarla idare edicem hareket olarak. Farklı şekillerde :roflol:

aayyyy canım yaaa sakin ol bu kadar sinirlenme evet çok can sıkıcı bir durum ama ne yapıcaksın erkek çocuklar nedense böyle yaa allah yardımcın olsun...

Merhabaaaaaaa opuyorumnanaktan

günaydın..yettim gari kızlar bugün daha iyiyim:lepi: dünüde biraz yatarak geçirdikten sonra bugün kendimi daha da toplayaraktan geldim kaydirigubbakcemile5 erkenciyim bugün eşim evde 2 ye kadar,erken kahvaltı yapıcaz iç kapılar için boyacı gelcek,bugün bitermi bilmem inş. biter boshayallersmile

dün diyet usulü beslenmedim pek,çabuk toparlanayım diye,zaten halsizdim bide diyet yaparsam hiç kalkamıcamı düşündüm abartmadım gerçi yiyemiyodum zaten ama diyet dışı oldu o yüzden liste vermeyi gereksiz buluyorum bugün sempatiksalakcinni

sizler nasılsınız bakalım fırsat bulursam geçmişe bi göz atarım ama şimdi kahvaltı hazırlamam lazım eşimi kaldırıcam hepinizi öptüm a.s.

Dünkü Menüm :

Kahvaltı 06.30
tb ekmekten ve light peynirden yapılmış tost 2 tane
Bir bardak süt....

Ara 10.00
4 adet kuru kayısı

Öğle 12.00
bir parça tavuk şinitzel
domates salata yoğurt.

Ara 16.00
4-5 tane badem.

Akşam 19.30
kıymalı patlıcan yemeği yarım tabak
tavuk sote 3-4 kaşık
Ayran....

Su : 2 lt.
Spor : 1 saat yürüyüş

Günaydınnnnnnnn hoşgelmişsin daha iyi olmana sevindim kendine dikkat et bir an önce toprlan ve aramıza gel.... Afiyet olsun...

günaydın safiş menün güzel ama o tavuk şinitzel kafama takıldı biraz . bildiğim kadarıyla tavukları galete ununa buluyorlar . malum bizde de un yasak .

günaydınlar bende dün yediklerimi yazmaya başlayayım artık menü vereyim değilmi kaytardığım yeter .lmaz:lmaz:

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates

ara
1 armut

öğlen
1 tabak nohut
1 bardak ayran

ara
2 mandelina

akşam
5 adet ızgara köfte ( köfteler küçüktü ve içinde ekmek yoktu )
salata
yoğurt

1 saat plates alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:

günaydın yumukum biraz daha iyi olmana sevindim canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…