Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın safiş menün güzel ama o tavuk şinitzel kafama takıldı biraz . bildiğim kadarıyla tavukları galete ununa buluyorlar . malum bizde de un yasak .

canım un yoktu şinitzelde ızgarada yapılmış hatta buz gibi olmuştu :çok üzgünüm:

Nazım sen nasılsın nasıl geçti spor? Kendini nasıl hissediyorsun?

ben iyiyim safişim spor güzel geçti. ama şuanda bütün her yanım ağrıyor. ama ilk gün için normal 1 hafta sonra ağrı falan kalmaz . benim için güzel oluyor kafam dağılıyor .

günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle

safişçim mr sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindi canım Şeniz

yumukum inşallah tamamen en kısa zamanda iyileşirsin tatlım.

senin adına çok sevindim nazcım bende dün akşam yürüyecektim ama misafir geldi ondan sonrada acayip yorgundum yapamadım

safişçim montide aralarda değil ögünle birlikte kuruyemiş yenilebiliyor diye biliyorum fisfisfis

günaydın canlar cananlar motive kaynaklarım

dünkü menümü yazıyımm

07:00
2 gün kurusu kayısı
1 yeşilçay

08:30
2 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
aknaz peynir
1 çk zeytin ezmesi

2 bardak yeşilçay

11:20
1 mandalina

12:45
1 tabak mercimek çorbası
1 kase cacık
salata

yeşlçay

17:00
1 Elma

yeşilçay

18:00
ceviz
badem
beyaz leblebi karışımı ama yarım avuçtan biraz fazlaydı toplam miktarı
light süt ile beraberr

sonra işte cafede 1 şekersiz çay 1 maden suyu :))

mimu canım öğlenki mercimek çorbasının içinde neler var biliyormuusn . genelde bazıları içine patates havuç koyup yaparlar . bunlara çok dikkat etmen gerekiyor . menün güzel caım .

günaydın canım . sende monti yapmaya başlamıştın değilmi . aralarda kuruyemiş yemiyoruz . öğünlerde yemeklerimizin yanında miktarını abartmadan yiyebilirsin . mercimek çorbası için uyarımı sanada yapayım içinde patates , havuç olmamasına dikkat et.

günaydın narinim . afiyet olsun canım kahvaltını yapta gel hemen

Günaydın güzeller ......

Mesajları okumadan hemen sorumu sorayım .
Kıslar elifimin duasını okumak için reg olmanın bir sakıncası varmı ?????
Sonuçda dua . Acele cevap ....

KISLAR HADDİM OMAYARAK BİŞİ YAZMAK İSTİYORUM ..

6.TAKIMA HER YENİ GELENE MONTİ TAVSİYE EDİYORUZ ...:kedi: AMA BEN BUNDAN RAHATSIZ OLDUM .HERKES MONTİ YAPMAK ZORUNDA DEYİL BU TAKIM LA İLGİLİ BİŞİDE DEYİL .KENDİLERİ İSTERSE SEVE YARDIMCI OLURUZ AMA BÖYLEBİR ZORUNULUK VS. YOK ...
YENİ GELEN ARKADAŞLARA BUNU BELİRTMEK İSTEDİM ....:kedi:

Baştan sona okudum, benide kimse merak etmemiş maşallah Çok üzgünüm çoook:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…