KISLAR HADDİM OMAYARAK BİŞİ YAZMAK İSTİYORUM ..
6.TAKIMA HER YENİ GELENE MONTİ TAVSİYE EDİYORUZ ...:kedi: AMA BEN BUNDAN RAHATSIZ OLDUM .HERKES MONTİ YAPMAK ZORUNDA DEYİL BU TAKIM LA İLGİLİ BİŞİDE DEYİL .KENDİLERİ İSTERSE SEVE YARDIMCI OLURUZ AMA BÖYLEBİR ZORUNULUK VS. YOK ...
YENİ GELEN ARKADAŞLARA BUNU BELİRTMEK İSTEDİM ....:kedi:
Baştan sona okudum, benide kimse merak etmemiş maşallah Çok üzgünüm çoook:dilcikar:
amanın tiriplere bak ...:dilcikar: sankim hergün düzenli geliyonda ....kaydirigubbakcemile3Baştan sona okudum, benide kimse merak etmemiş maşallah Çok üzgünüm çoook:dilcikar:
canım çok sıkkın moralim çok bozuk kızlar mafoldumben
dünürüm diyodum belki biliyosunuzdur ,simoş tanıyor diğer topikten arkadaşım bebeğini kaybetmiş mafoldumben mafoldumben 8 haftalık hamileydi ,11 yıl sonra süpriz yapmış bir bebekti mafoldumben mafoldumben
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi hiç keyfim yok
aleyküm selam gülüm nasılsın simoşum . özledik seni canım .
Günaydın güzeller ......
Mesajları okumadan hemen sorumu sorayım .
Kıslar elifimin duasını okumak için reg olmanın bir sakıncası varmı ?????
Sonuçda dua . Acele cevap ....
Şaka yapıyorsun elif :sinifsinif: ay zaten bitiğim bu da son damlası oldu hüngür hüngür ağlıyorum işyerinde :1shok: Offff allahım yaaaaaaaaaaa
bende özledim çok nazlımcığım :çok üzgünüm: ay çok sinirlerim bozuldu :çok üzgünüm:
Günaydın güzeller ......
Mesajları okumadan hemen sorumu sorayım .
Kıslar elifimin duasını okumak için reg olmanın bir sakıncası varmı ?????
Sonuçda dua . Acele cevap ....
ben iyiyim safişim spor güzel geçti. ama şuanda bütün her yanım ağrıyor. ama ilk gün için normal 1 hafta sonra ağrı falan kalmaz . benim için güzel oluyor kafam dağılıyor .
safişçim mr sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindi canım Şeniz
.
un yoksa menü süper o zaman safişim afiyet olsun
safişçim montide aralarda değil ögünle birlikte kuruyemiş yenilebiliyor diye biliyorum fisfisfis
ben bi kahvaltımı yapayım yine gelirim şekerlerrr cokacimcoook
günaydın fıstıklar
Selamın aleyküm şakkıdı
olurmu kız merak ettik hatta denizimdi ya safişti yanlış hatırlamıyorsam gözdem yok iznemi çıktı diye . deli merak etmez olurmuyuz seni hiç tatlı cadı .
bende özledim çok nazlımcığım :çok üzgünüm: ay çok sinirlerim bozuldu :çok üzgünüm:
olurmu kız merak ettik hatta denizimdi ya safişti yanlış hatırlamıyorsam gözdem yok iznemi çıktı diye . deli merak etmez olurmuyuz seni hiç tatlı cadı .
amanın tiriplere bak ...:dilcikar: sankim hergün düzenli geliyonda ....kaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
gözdemmm o kadar arkandan gözyaşı döküyorum gözdem nerelerde diye herkesten haberler soruyorum sense beni kimse merak etmemiş diye trip atıyorsunnnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben
gözdem topla kendini imtihan dünyası dememişmiydin buda onların imtihanı.dua edelimde arkadaşa Allah sabır versin ve enkısa sürede hayırlısından bir evlat :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?