Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

estafurullah ablam . takıma gelenler için monti yapmak zorundasın demedik hiç bir zaman . biz yazarken arkadaşlar merak ediyorlar monti nedir diye bizde sağlıklı beslenme olduğunu söylüyoruz kendilerine. yapmak isteyen olursa gelip monti linkine bakıyor ve yapmak isterlerse soru soruyorlar bizde yanıtlıyoruz abla. herkes istediği diyeti yapabilir tabiki takım içinde monti yapılacak diye bir kuralımız yok ablam.

Baştan sona okudum, benide kimse merak etmemiş maşallah Çok üzgünüm çoook:dilcikar:

olurmu kız merak ettik hatta denizimdi ya safişti yanlış hatırlamıyorsam gözdem yok iznemi çıktı diye . deli merak etmez olurmuyuz seni hiç tatlı cadı .

Şaka yapıyorsun elif :sinifsinif: ay zaten bitiğim bu da son damlası oldu hüngür hüngür ağlıyorum işyerinde :1shok: Offff allahım yaaaaaaaaaaa

nazcım soruyorumm patates havuç varmı diye yok diyorlar onlardaaa bende mutlu oluyorumm çok severimde mercimek çorbasını booll baharatlıı ve yoğuunn ooyyşş mis:d

şehriye,tarhana çıktığında içmiyorum zaten sevmezdim isabet oldu

montide taze fasülye, bamya, bezelye yasak olabilir bulgur pilavıdaaa bu arkadaşları hiç sevmem ve yemem

gözdemmm o kadar arkandan gözyaşı döküyorum gözdem nerelerde diye herkesten haberler soruyorum sense beni kimse merak etmemiş diye trip atıyorsunnnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben

aeben abla bende derya diye bir arkadaşa tafsiye ettim montiyi ama benim tafsiye etmemin nedeni arkadaşta dayanılmaz derecede tatlı düşkünlüğü varmış yanlış mı yaptım acep bilmiyorumkismile ki kaldıki ben kendim monti yapmıyorummm

gözdem topla kendini imtihan dünyası dememişmiydin buda onların imtihanı.dua edelimde arkadaşa Allah sabır versin ve enkısa sürede hayırlısından bir evlat :Saruboceq:

günaydın fıstıklar

Günaydın güzeller ......

Mesajları okumadan hemen sorumu sorayım .
Kıslar elifimin duasını okumak için reg olmanın bir sakıncası varmı ?????
Sonuçda dua . Acele cevap ....

ablacım bende adet olcam acaba okunuyo mu ki?

haftasonu hiç okuyamadım eşimdi ,misafirlerdi derken

Şaka yapıyorsun elif :sinifsinif: ay zaten bitiğim bu da son damlası oldu hüngür hüngür ağlıyorum işyerinde :1shok: Offff allahım yaaaaaaaaaaa

keşke şaka olsa simoşum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:
bende özledim çok nazlımcığım :çok üzgünüm: ay çok sinirlerim bozuldu :çok üzgünüm:

gülüm bozma moralini imtihan dünyası . rabbim herkesi farklı olaylarla sınıyor canım .artık toparla kendi lütfen biz eski gözdemi özledik . fıkır fıkır çatlak özdemi istiyoruz .

Günaydın güzeller ......

Mesajları okumadan hemen sorumu sorayım .
Kıslar elifimin duasını okumak için reg olmanın bir sakıncası varmı ?????
Sonuçda dua . Acele cevap ....

Diğer dualar okunabiliyorda tefriciyede sanki tavsiye edilmiyordu abla eyvahedigeldismile

ben iyiyim safişim spor güzel geçti. ama şuanda bütün her yanım ağrıyor. ama ilk gün için normal 1 hafta sonra ağrı falan kalmaz . benim için güzel oluyor kafam dağılıyor .

canımmm normaldir ilk gün dediğin gibi bir haftaya alışırsın ağrı felan hak getire....

Bu arada kafanın dağılmasınada sevindim canım yaaa değişiklik olur stres atarsın pilates topuyla

safişçim mr sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindi canım Şeniz

.

canım benim canım canımmmmm çok sağol birtanem bende sevindirik oldummm kaydirigubbakcemile2

un yoksa menü süper o zaman safişim afiyet olsun

sağolasın birtaneeemmmm..... opuyorumnanaktan

safişçim montide aralarda değil ögünle birlikte kuruyemiş yenilebiliyor diye biliyorum fisfisfis

canım biliyorum ama ben kaçamaksız monti yaptığım ve çok sık her gün ara yapmadığım için nadirde olsa yiyebileceğimi söylemişti aeben ablam. miktarı abartmadan tabisi... Bende bu yüzden dün yedim canım çok istemişti :kedi:

ben bi kahvaltımı yapayım yine gelirim şekerlerrr cokacimcoook

Afiyet olsun bebekim....

günaydın fıstıklar

Günaydın cancağızımmmmmm opuyorumnanaktan

Selamın aleyküm şakkıdı

vee aleyküm selaammm
hoşgeldin cadımm nabersinnn

olurmu kız merak ettik hatta denizimdi ya safişti yanlış hatırlamıyorsam gözdem yok iznemi çıktı diye . deli merak etmez olurmuyuz seni hiç tatlı cadı .

deniz sormuştu canımın içi....

bende özledim çok nazlımcığım :çok üzgünüm: ay çok sinirlerim bozuldu :çok üzgünüm:

ne oldu bebekim neden sinirlerin bozuldu?

Kadınlar hayızlı günlerinde salavat getirmelerinin ve tefriciye okumalarının bir sakıncası var mıdır?
Soru
Bayanlar grup halinde 4444 salatı tefriciye okuyorlar. Adetli bayanların okudukları salavat (salatı tefriciye) 4444 e katılabilir mi?

Kullanıcı: realist | Tarih: 09-Temmuz-2007, Saat: 1949
Cevap
Değerli Kardeşimiz;

Kadınların özel hallerinde salavat getirmeleri ve tefriciye gibi duaları okumaları caizdir. Topluca 4444 defa okunan tefriciye dualarına adetli kadınları da katılabilir.

Salat-ı tefriciye konusunda geniş bilgi için tıklayınız.

Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet

alıntıdır .sorularla islamiyet sitesinden geniş bilgi için bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…