- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
gülüm bozma moralini imtihan dünyası . rabbim herkesi farklı olaylarla sınıyor canım .artık toparla kendi lütfen biz eski gözdemi özledik . fıkır fıkır çatlak özdemi istiyoruz .
yok güzelim niye yanlış yapasın ... keşke herkes monti yapabilse ..tatlı kırızlerine montiyi gelir bildigin gibi...aeben abla bende derya diye bir arkadaşa tafsiye ettim montiyi ama benim tafsiye etmemin nedeni arkadaşta dayanılmaz derecede tatlı düşkünlüğü varmış yanlış mı yaptım acep bilmiyorumkismile ki kaldıki ben kendim monti yapmıyorummm
bilmiyorumkismile ne durumdasınız tamamlaya bilecekmisiniz .?Diğer dualar okunabiliyorda tefriciyede sanki tavsiye edilmiyordu abla eyvahedigeldismile
alkisalkisalkisteşekürler narinim ...Kadınlar hayızlı günlerinde salavat getirmelerinin ve tefriciye okumalarının bir sakıncası var mıdır?
Soru
Bayanlar grup halinde 4444 salatı tefriciye okuyorlar. Adetli bayanların okudukları salavat (salatı tefriciye) 4444 e katılabilir mi?
Kullanıcı: realist | Tarih: 09-Temmuz-2007, Saat: 1949
Cevap
Değerli Kardeşimiz;
Kadınların özel hallerinde salavat getirmeleri ve tefriciye gibi duaları okumaları caizdir. Topluca 4444 defa okunan tefriciye dualarına adetli kadınları da katılabilir.
Salat-ı tefriciye konusunda geniş bilgi için tıklayınız.
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet
alıntıdır .sorularla islamiyet sitesinden geniş bilgi için bakabilirsiniz.
Nazlı ya 11 yıl dile kolay, öyle de yalnız bir kızcağız ki :sinifsinif: allahım bir an önce en hayırlısından evlat versin ömürcüğüme :çok üzgünüm::Saruboceq:
alkisalkisalkisteşekürler narinim ...
oy kıyamam ....ŞenizolumunekankayizsmileÇok trip yapasım var :kedi:Şeniz
:teselli::teselli:Ben 3 gün kayıptım ama rabbim kabul etsin, ibadetle geçirdim, pazar günü de sabah erkenden kalktım sahilde yürüdüm, sonra içim istedi, kalktım taaaa beykoza yüşa hazretlerini ziyaret ettim, beykozda... Gerçi bana orası şiddetle acı veriyor ama, çünkü mert bana orada evlenme teklif etmişti :sinifsinif:
Ama ısrarlada çağırır içim orayı, hepinize dua ettim, nazlıma,aeban ablişime,ayşegülcüğüme,denizime,elifime,safişime,neslişime herkese işte, herkesin dileğini az çok bildiğimden sıraladım işte, böyle ben hep önce sevdiklerime dua ediyorum,sonra kendi isteklerimi unutuyorum dua ederken :1rolleyes: taaa darıcadan beykoza 2 saatte gittim 2 saatte döndüm
bak goolle amcaya bakmak aklıma hiç gelmedi . ee net özürlü ben nete tek girdigim yer, meb .. ve k.k olunca ...ne demek aeben abla.Şeniz
oy kıyamam ....Şenizolumunekankayizsmile
dönmedinmi sen . izin vermedilermi işden .?
Ben 3 gün kayıptım ama rabbim kabul etsin, ibadetle geçirdim, pazar günü de sabah erkenden kalktım sahilde yürüdüm, sonra içim istedi, kalktım taaaa beykoza yüşa hazretlerini ziyaret ettim, beykozda... Gerçi bana orası şiddetle acı veriyor ama, çünkü mert bana orada evlenme teklif etmişti :sinifsinif:
Ama ısrarlada çağırır içim orayı, hepinize dua ettim, nazlıma,aeban ablişime,ayşegülcüğüme,denizime,elifime,safişime,neslişime herkese işte, herkesin dileğini az çok bildiğimden sıraladım işte, böyle ben hep önce sevdiklerime dua ediyorum,sonra kendi isteklerimi unutuyorum dua ederken :1rolleyes: taaa darıcadan beykoza 2 saatte gittim 2 saatte döndüm
nazcım görümcen için üzüldüm canım.Allahın rahmetinden ümit kesilmez o istemeden yaprak bile kıpırdamaz.yeterki Rabbim istesin olmayacak şey yoktur.inşallah Rabbim görümceninde yüzünü güldürür.
anacım ben sizi takip edemiyorummm ya... Msnden mi yazışıyorsunuz napıorsunuz. Kankasınız.. Kaldım buralarda tek başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?