Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gülüm bozma moralini imtihan dünyası . rabbim herkesi farklı olaylarla sınıyor canım .artık toparla kendi lütfen biz eski gözdemi özledik . fıkır fıkır çatlak özdemi istiyoruz .

Nazlı ya 11 yıl dile kolay, öyle de yalnız bir kızcağız ki :sinifsinif: allahım bir an önce en hayırlısından evlat versin ömürcüğüme :çok üzgünüm::Saruboceq:

yok güzelim niye yanlış yapasın ... keşke herkes monti yapabilse ..tatlı kırızlerine montiyi gelir bildigin gibi...
benim içimin rahat etmedigi yeni gelen fıstıklar daha bizleri tam tanımıyor o yüzden .
sanki 6.takıma giren monti yapmak durumundaymış izlenimine kapıldım. ben de ondan mahcup oldum . onu belirtmek istedin ...:kedi:

alkisalkisalkisteşekürler narinim ...

Nazlı ya 11 yıl dile kolay, öyle de yalnız bir kızcağız ki :sinifsinif: allahım bir an önce en hayırlısından evlat versin ömürcüğüme :çok üzgünüm::Saruboceq:

amin canım inşallah . ALLAH gölüne göre hayırlı evlat nasip etsin İNŞALLAH . benim görümcem 10 yıllık evli ve çocukları olmuyor . tüp bebek denemeye karar verdiler bütün testleri falan yapıldı ama tüp bebekle bile çocuk sahibi olamayacaklar malesef . ALLAH yardımcıları olsun .

Ben 3 gün kayıptım ama rabbim kabul etsin, ibadetle geçirdim, pazar günü de sabah erkenden kalktım sahilde yürüdüm, sonra içim istedi, kalktım taaaa beykoza yüşa hazretlerini ziyaret ettim, beykozda... Gerçi bana orası şiddetle acı veriyor ama, çünkü mert bana orada evlenme teklif etmişti :sinifsinif:
Ama ısrarlada çağırır içim orayı, hepinize dua ettim, nazlıma,aeban ablişime,ayşegülcüğüme,denizime,elifime,safişime,neslişime herkese işte, herkesin dileğini az çok bildiğimden sıraladım işte, böyle ben hep önce sevdiklerime dua ediyorum,sonra kendi isteklerimi unutuyorum dua ederken :1rolleyes: taaa darıcadan beykoza 2 saatte gittim 2 saatte döndüm

385 hafta sonu , dün akşamda 146 adet okudum tefriciyeyi elifim için, rabbim kabul etsin, herkes yazsın şimdi okuyanlar toplayalım ?
Benden şimdilik 531

Allah razı olsun gözdemcim iyi yürekli arkadaşım bizide unutmamış.inşallah duaların kabul olur canım :Saruboceq: Şeniz

bu arada kızlar beşi bir yerde çay içmek isteyenler için poşet çay şeklinde dogadan çıkarmış.ama ben sadece bimde görebildim fiyatıda 2.90 almak isteyenlere duyurulur.:içelim:

:teselli::teselli:
ben biliyorum gözdem . sen, seni hak edeni bekliyorsun ve zamanı gelince hepsi gerçekleşecek ....rabbım gönlüyün güzelligin muradını birgün vercek ... dualarım onun için tez zamanda ve hayırlısıyla versin ....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ne demek aeben abla.Şeniz
bak goolle amcaya bakmak aklıma hiç gelmedi . ee net özürlü ben nete tek girdigim yer, meb .. ve k.k olunca ...

sağol canım benim . ALLAH ibadetlerini ve bütün dualarını kabul etsin canım .

nazcım görümcen için üzüldüm canım.Allahın rahmetinden ümit kesilmez o istemeden yaprak bile kıpırdamaz.yeterki Rabbim istesin olmayacak şey yoktur.inşallah Rabbim görümceninde yüzünü güldürür.

anacım ben sizi takip edemiyorummm ya... msnden mi yazışıyorsunuz napıorsunuz. kankasınız.. kaldım buralarda tek başıma

anacım ben sizi takip edemiyorummm ya... Msnden mi yazışıyorsunuz napıorsunuz. Kankasınız.. Kaldım buralarda tek başıma

hoşgeldin canım nasılsın . çoğumuz uzun süredir burdayız benim 2 sene oldu mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…