- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
anacım ben sizi takip edemiyorummm ya... msnden mi yazışıyorsunuz napıorsunuz. kankasınız.. kaldım buralarda tek başıma
Allah razı olsun gözdemcim iyi yürekli arkadaşım bizide unutmamış.inşallah duaların kabul olur canım :Saruboceq: Şeniz
hoş geldin .opuyorumnanaktananacım ben sizi takip edemiyorummm ya... msnden mi yazışıyorsunuz napıorsunuz. kankasınız.. kaldım buralarda tek başıma
500 de benden :Saruboceq:
:teselli::teselli:
ben biliyorum gözdem . sen, seni hak edeni bekliyorsun ve zamanı gelince hepsi gerçekleşecek ....rabbım gönlüyün güzelligin muradını birgün vercek ... dualarım onun için tez zamanda ve hayırlısıyla versin ....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bak goolle amcaya bakmak aklıma hiç gelmedi . ee net özürlü ben nete tek girdigim yer, meb .. ve k.k olunca ...
gözdem ben henüz okumadım ikilede kaldım regl oldugum için ..
Madem mahsur yok bismillah ...
Ablacığım ben o konuyu boşladım artık, kabullendim açıkçası, herkes evlenmek zorunda değil, ne yapalım rabbimde kaderimizi böyle yazmış
maniak .:roflol:Amin canım, üzerimdeki kabuğu atabilsem, eski gözdemi bende özledim, ama nazlımın görümcesi olayını duyunca sıyrıldım sanki üzerimdeki ölü toprağından :jeyyar:
Daaayyyyyyyttttttttttttttttt yakarım o evide görümceyide
Allahım yarabbim böyle hanım hanımcık arkadaşlarıma verme böyle görümceleri kaynanaları...
Ahhhh bana olacaktı ki bu kilitli kapıyı açma denemesi, bak o anahtarı o görümceye nasıl yutturuyorum :jeyyar:
Anlatırken bile ağzım sulandı yemin ederiiiiiiiiim :roflol:
anacım ben sizi takip edemiyorummm ya... msnden mi yazışıyorsunuz napıorsunuz. kankasınız.. kaldım buralarda tek başıma
nazlım işin yogun deyilse . Paylaşım alanına bir bakabilirmisin .
6. Takım karını bildirdimi?
toplam : 1031
şimdilik iyi bu akşamda devam , daha okuyanda olur cumaya kadar vaktimiz var, ama sürekli okurken niyetimize odaklanalım arkadaşlar ben mesela sürekli elifi düşünüp bebek silueti gözümün önüne getiriyorumyerimseniben nazlım için okurkende , boş ev karı koca evi gözümün önüne getireceğim delikafadulden
dua kitaplarını ardında oluyor bu dua nazlım ... net dende bulursunbende okumak istiyorum ablam nasıl okumam gerektiği hakkında bana bilgi verebilirmisiniz .
bende okumak istiyorum ablam nasıl okumam gerektiği hakkında bana bilgi verebilirmisiniz .
Allah hakkında hayırlısını versin Allah hayırlı ve kolay birşekilde evlenmeyi nasip etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?