Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

anacım ben sizi takip edemiyorummm ya... msnden mi yazışıyorsunuz napıorsunuz. kankasınız.. kaldım buralarda tek başıma

ayy canım benim :teselli: üzülme bir iki güne sende alışırsın önce kendini anlatan bi yazı yaz birazcıkkk tanıyalım seniiii olumunekankayizsmile.

Allah razı olsun gözdemcim iyi yürekli arkadaşım bizide unutmamış.inşallah duaların kabul olur canım :Saruboceq: Şeniz

Amin canım, üzerimdeki kabuğu atabilsem, eski gözdemi bende özledim, ama nazlımın görümcesi olayını duyunca sıyrıldım sanki üzerimdeki ölü toprağından :jeyyar:
Daaayyyyyyyttttttttttttttttt yakarım o evide görümceyide
Allahım yarabbim böyle hanım hanımcık arkadaşlarıma verme böyle görümceleri kaynanaları...
Ahhhh bana olacaktı ki bu kilitli kapıyı açma denemesi, bak o anahtarı o görümceye nasıl yutturuyorum :jeyyar:
Anlatırken bile ağzım sulandı yemin ederiiiiiiiiim :roflol:

gözdem ben henüz okumadım ikilede kaldım regl oldugum için ..
madem mahsur yok bismillah ...

500 de benden :Saruboceq:

Toplam : 1031
Şimdilik iyi bu akşamda devam , daha okuyanda olur cumaya kadar vaktimiz var, ama sürekli okurken niyetimize odaklanalım arkadaşlar ben mesela sürekli elifi düşünüp bebek silueti gözümün önüne getiriyorumyerimseniben nazlım için okurkende , boş ev karı koca evi gözümün önüne getireceğim delikafadulden

Ablacığım ben o konuyu boşladım artık, kabullendim açıkçası, herkes evlenmek zorunda değil, ne yapalım rabbimde kaderimizi böyle yazmış

nazlım işin yogun deyilse . paylaşım alanına bir bakabilirmisin .
6. takım karını bildirdimi?

maniak .:roflol:
hep diyorumya rabbım dagına göre kar veriyor diye ....kaydirigubbakcemile3

anacım ben sizi takip edemiyorummm ya... msnden mi yazışıyorsunuz napıorsunuz. kankasınız.. kaldım buralarda tek başıma

ben de anlamıyorum. artık diyorum.bunlar daha önceden birbirlerini tanıyan insanlar ha bire yazışıp duruyorlar. biz de görüntüleme yaparak topiğin kalitesini artırıyoz galibalmaz:

Allah hakkımızda hayırlısını versin..

evet bende evlenme aşamasındayım ama bazen düşünüyorum sorun çıkarmı diye..

Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın..

Ben İZmir deyim kızla bu arada. 28 yaşındayım.. muhasebe-denetim sektöründeyim

sağol canım benim . Canımsın ya seviyorum seni cadı .

bende okumak istiyorum ablam nasıl okumam gerektiği hakkında bana bilgi verebilirmisiniz .
dua kitaplarını ardında oluyor bu dua nazlım ... net dende bulursun
besmele çek. gönlünden niyetlendigin şeyi geçir ..rabbım sana bıraktım sen hayırlısını ver de. . oku nazlım .opuyorumnanaktan

bende okumak istiyorum ablam nasıl okumam gerektiği hakkında bana bilgi verebilirmisiniz .

Önce, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edeceğiz nazlım. Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyyet ederiz. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir. Biz elifimin dileğini söyleyeceğiz.
Sonra besmele ile başlayacağız duamıza. Okuma sirasinda yüzün Kıble'ye dönük olursa, daha etkili olur.Biede niyetimizi aklımızdan geçirerek okuyalım; dua da şu;

Salat-i Tefriciyye
" Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."

Kızlar cuma günü 29 ekim malum resmi tatil ve bazı yerlerde perşembe öğleden sonra başlıyor . Cuma günü herkes çalışıyormu . Bildirim bu cuma yapılsın mı ? Yoksa 2 haftalıkmı yapalım ?

kızlar okudum ama yazamıyorum patronları burda ve toplantı var döncem aranıza çok kaynatmayınız lütfen

simooşş sende kaybolma bir yere özledim seni senli sohbetleri

ayrıca kızlar bende okumak istiyorum nasipse banada yol gösterin anacım yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…