Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar cuma günü 29 ekim malum resmi tatil ve bazı yerlerde perşembe öğleden sonra başlıyor . Cuma günü herkes çalışıyormu . Bildirim bu cuma yapılsın mı ? Yoksa 2 haftalıkmı yapalım ?

benimde çalışıp çalışmayacağım belirsiz henüz nazlım
ama cuma kilo bildirimi olacaksa ben her halukarda bildiririm karar neyse uyarım....

maniak .:roflol:
hep diyorumya rabbım dagına göre kar veriyor diye ....kaydirigubbakcemile3

Ahahaha nasıl saldırganlaştım birden :lepi: ay abla yemin ederim resmen o görümceyi yoluşum gözümün önünde canlandı nasıl ağzım sulandı bilemezsin delikafadulden

bi de nişanlıyım:asigim:
:1hug:.......

kıslar ben pilatese kaçar .....

Ahahaha nasıl saldırganlaştım birden :lepi: ay abla yemin ederim resmen o görümceyi yoluşum gözümün önünde canlandı nasıl ağzım sulandı bilemezsin delikafadulden
ah hiç sorma o damaRDAN BENDEDE VAR ...nekadan sakin görünsemde gözüm kardımı karşımdakiLER 10 kişi bile olsada yürürüm ....kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben de anlamıyorum. artık diyorum.bunlar daha önceden birbirlerini tanıyan insanlar ha bire yazışıp duruyorlar. biz de görüntüleme yaparak topiğin kalitesini artırıyoz galibalmaz:

Bu ne demek şimdi? Ben mi yanlış anladım?
Bizler eski arkadaşlarız ama, yeni gelenleri de hemen bağrımıza basarız, öyle ayrımımız yoktur , hele gruplaşma asla ve asla bizde olamaz...Topiğin kalitesinin artmasınada zaten gerek yok, zira varolan birşeyin ihtiyacını duymuyoruz

Hoşgeldin aramıza, güzel allahım tamamına erdirsin, yüzünüzün akıyla düğünü tamamlayıp huzur içinde bir ömür geçirin inşallah

sağol canım . Bende bu akşam başlayayım okumaya . Geçen arkadaşlar bişey sormuştu abdestli olma şartı varmı canım . Yoksa abdestsizde okuyabilirmiyiz .

dua kitaplarını ardında oluyor bu dua nazlım ... net dende bulursun
besmele çek. gönlünden niyetlendigin şeyi geçir ..rabbım sana bıraktım sen hayırlısını ver de. . oku nazlım .opuyorumnanaktan

Ben açıkladım ablişkom sengözlerimebaksanab hızlıyım süprizzzzz cadıyım güzelim akıllıyım ama evde kaldım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü dilimi tutsam belki kalmam ama hihoyyyt

çok teşekkür ederim ..
amin...
Allah hepimizin yüzünü güldürsün

fesat gözlerden korusunn..:1ninca:

ALLAH tamamına erdirsin canım bir yastıkta kocayın İNŞALLAH ALLAH hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bende özlediiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmŞeniz Kaynatacağıııııııııııızzzzzzzzzzzzzzsempatiksalakcinni

sağol canım . Bende bu akşam başlayayım okumaya . Geçen arkadaşlar bişey sormuştu abdestli olma şartı varmı canım . Yoksa abdestsizde okuyabilirmiyiz .

Abdestli olursak daha iyi olur nazlıcığım

abdestli olmak şart ise o zaman sadece evde okuyabilirim ben.... cumaya kadar bitecek dimi kızlar?

Abdest şart olmasa idi iş yerinde de okurdum tühh...

abdestli olmak şart ise o zaman sadece evde okuyabilirim ben.... cumaya kadar bitecek dimi kızlar?

Abdest şart olmasa idi iş yerinde de okurdum tühh...

Evet cumaya kadar safiş, e biraz spora ara vermiş olacaksın ama elifimize değer kaydirigubbakcemile3

Evet cumaya kadar safiş, e biraz spora ara vermiş olacaksın ama elifimize değer kaydirigubbakcemile3

kızzz delüüü aşk olsuuunnn duada bebek için sporda

İllaki onun için diğerinden vazgeçmem ama iş yerimde daha çok vaktim vay aybalaammm bu sebeplen dediydimmmm
malum benim minicik bir bebeemm varrr benle yatıp benle kalkaannn evde her şey o yüzden zoorr (gece sporuda o yüzden gece yarısı oliiii bilmiyorumkismile )

nasipse başlarım inşallah canım bir aksilik çıkmaz iseee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…