Kızlar cuma günü 29 ekim malum resmi tatil ve bazı yerlerde perşembe öğleden sonra başlıyor . Cuma günü herkes çalışıyormu . Bildirim bu cuma yapılsın mı ? Yoksa 2 haftalıkmı yapalım ?
maniak .:roflol:
hep diyorumya rabbım dagına göre kar veriyor diye ....kaydirigubbakcemile3
Allah hakkımızda hayırlısını versin..
evet bende evlenme aşamasındayım ama bazen düşünüyorum sorun çıkarmı diye..
Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın..
Ben İZmir deyim kızla bu arada. 28 yaşındayım.. muhasebe-denetim sektöründeyim
:1hug:.......bi de nişanlıyım:asigim:
ah hiç sorma o damaRDAN BENDEDE VAR ...nekadan sakin görünsemde gözüm kardımı karşımdakiLER 10 kişi bile olsada yürürüm ....kaydirigubbakcemile3Ahahaha nasıl saldırganlaştım birden :lepi: ay abla yemin ederim resmen o görümceyi yoluşum gözümün önünde canlandı nasıl ağzım sulandı bilemezsin delikafadulden
ben de anlamıyorum. artık diyorum.bunlar daha önceden birbirlerini tanıyan insanlar ha bire yazışıp duruyorlar. biz de görüntüleme yaparak topiğin kalitesini artırıyoz galibalmaz:
önce, ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edeceğiz nazlım. Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyyet ederiz. Mesela; " borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir. Biz elifimin dileğini söyleyeceğiz.
Sonra besmele ile başlayacağız duamıza. Okuma sirasinda yüzün kıble'ye dönük olursa, daha etkili olur.biede niyetimizi aklımızdan geçirerek okuyalım; dua da şu;
salat-i tefriciyye
" allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."
sağol canım benim . Canımsın ya seviyorum seni cadı .
dua kitaplarını ardında oluyor bu dua nazlım ... net dende bulursun
besmele çek. gönlünden niyetlendigin şeyi geçir ..rabbım sana bıraktım sen hayırlısını ver de. . oku nazlım .opuyorumnanaktan
kızlar okudum ama yazamıyorum patronları burda ve toplantı var döncem aranıza çok kaynatmayınız lütfen
simooşş sende kaybolma bir yere özledim seni senli sohbetleri
ayrıca kızlar bende okumak istiyorum nasipse banada yol gösterin anacım yaaa....
sağol canım . Bende bu akşam başlayayım okumaya . Geçen arkadaşlar bişey sormuştu abdestli olma şartı varmı canım . Yoksa abdestsizde okuyabilirmiyiz .
Bende özlediiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmŞeniz Kaynatacağıııııııııııızzzzzzzzzzzzzzsempatiksalakcinni
Abdestli olursak daha iyi olur nazlıcığım
tamam simoşum . ben akşam başlarım okumaya ALLAH kısmet ederse
abdestli olmak şart ise o zaman sadece evde okuyabilirim ben.... cumaya kadar bitecek dimi kızlar?
Abdest şart olmasa idi iş yerinde de okurdum tühh...
Evet cumaya kadar safiş, e biraz spora ara vermiş olacaksın ama elifimize değer kaydirigubbakcemile3
Evet cumaya kadar safiş, e biraz spora ara vermiş olacaksın ama elifimize değer kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?