kızzz delüüü aşk olsuuunnn duada bebek için sporda
İllaki onun için diğerinden vazgeçmem ama iş yerimde daha çok vaktim vay aybalaammm bu sebeplen dediydimmmm
malum benim minicik bir bebeemm varrr benle yatıp benle kalkaannn evde her şey o yüzden zoorr (gece sporuda o yüzden gece yarısı oliiii bilmiyorumkismile )
nasipse başlarım inşallah canım bir aksilik çıkmaz iseee...
cnm kaç yaşındasın evde kaldım falan diosun ya merak ettim
epeydir geçmişi okumaya dalmışım birden simoşumun imzasına takıldı gözüm Allah seni netsin kız gözdem varya öldürdün beni gülmekten :roflol: :roflol: ya benim kızda sürekli ayısıyla yatıyo bayada tüylüce bişey yandık bizde desene sırnaşık şey sırnaşık şey
bu arada elifime bendende bi 500 ilave edin henüz tamamlamadım ama tamamlancak inş. araya hastalık girdi ama hallederiz,bu arada cuma bildirimi için şahsım adına kötü bi hafta başladı tabiki çoğunluğun kararına uyarım ama şayet bu hafta bildirim olmassa işimede gelir hani kaydirigubbakcemile3
uğraşmayın gece sporuna ara vermz safiş kaydirigubbakcemile3
cnm kaç yaşındasın evde kaldım falan diosun ya merak ettim
ben iyiyim safişim spor güzel geçti. ama şuanda bütün her yanım ağrıyor. ama ilk gün için normal 1 hafta sonra ağrı falan kalmaz . benim için güzel oluyor kafam dağılıyor .
Günaydınnnnnnnn hoşgelmişsin daha iyi olmana sevindim kendine dikkat et bir an önce toprlan ve aramıza gel.... Afiyet olsun...
günaydın yumukum biraz daha iyi olmana sevindim canım dikkat et kendine
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle
safişçim mr sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindi canım Şeniz
yumukum inşallah tamamen en kısa zamanda iyileşirsin tatlım.
günaydın fıstıklar
ablacım bende adet olcam acaba okunuyo mu ki?
haftasonu hiç okuyamadım eşimdi ,misafirlerdi derken
keşke şaka olsa simoşum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Ben 3 gün kayıptım ama rabbim kabul etsin, ibadetle geçirdim, pazar günü de sabah erkenden kalktım sahilde yürüdüm, sonra içim istedi, kalktım taaaa beykoza yüşa hazretlerini ziyaret ettim, beykozda... Gerçi bana orası şiddetle acı veriyor ama, çünkü mert bana orada evlenme teklif etmişti :sinifsinif:
Ama ısrarlada çağırır içim orayı, hepinize dua ettim, nazlıma,aeban ablişime,ayşegülcüğüme,denizime,elifime,safişime,neslişime herkese işte, herkesin dileğini az çok bildiğimden sıraladım işte, böyle ben hep önce sevdiklerime dua ediyorum,sonra kendi isteklerimi unutuyorum dua ederken :1rolleyes: taaa darıcadan beykoza 2 saatte gittim 2 saatte döndüm
Allah hakkımızda hayırlısını versin..
evet bende evlenme aşamasındayım ama bazen düşünüyorum sorun çıkarmı diye..
Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın..
Ben İZmir deyim kızla bu arada. 28 yaşındayım.. muhasebe-denetim sektöründeyim
bi de nişanlıyım:asigim:
bende bende bazen şaşırıyoum kendime bende kaydirigubbakcemile3 kaplan gibiyim ya çok nadir sinirlenirim ama damarıma basmaya görsünler yolarım vallaÇok üzgünüm çoookah hiç sorma o damaRDAN BENDEDE VAR ...nekadan sakin görünsemde gözüm kardımı karşımdakiLER 10 kişi bile olsada yürürüm ....kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi: :lepi:Bu ne demek şimdi? Ben mi yanlış anladım?
Bizler eski arkadaşlarız ama, yeni gelenleri de hemen bağrımıza basarız, öyle ayrımımız yoktur , hele gruplaşma asla ve asla bizde olamaz...Topiğin kalitesinin artmasınada zaten gerek yok, zira varolan birşeyin ihtiyacını duymuyoruz
:Saruboceq: :Saruboceq: inş. cnmsimoşum varyaaaa abartıyor kendisini bacımm bakma sen onaaa
taaa 18 lik çıtır ooo ben bir tane oğlan doğurucam onuda oğluma alıcam kaydirigubbakcemile3
aayyy evet gözdemin imzası benide koparıyor her gördüğümde
aayyy benim kız şimdilik yastığa sarılıp yatıyor bakalım gençliğinde neye sarılacak
o kadanda deeell bacımmmm
duamıda okurum sporumuda yaparımm evel allah her işe yetişiriz gariiii....
Sabahları 5-5.30 gibi uyanıyorum ben kahvaltımı yapıp evden çıkıncaya kadar okurum diye düşünüyorum artık olduğu kadar.....
Allahım Kabul Etsin.... :Saruboceq:
82 liyim tatlım ben :icecream:
epeydir geçmişi okumaya dalmışım birden simoşumun imzasına takıldı gözüm Allah seni netsin kız gözdem varya öldürdün beni gülmekten :roflol: :roflol: ya benim kızda sürekli ayısıyla yatıyo bayada tüylüce bişey yandık bizde desene sırnaşık şey sırnaşık şey
bu arada elifime bendende bi 500 ilave edin henüz tamamlamadım ama tamamlancak inş. araya hastalık girdi ama hallederiz,bu arada cuma bildirimi için şahsım adına kötü bi hafta başladı tabiki çoğunluğun kararına uyarım ama şayet bu hafta bildirim olmassa işimede gelir hani kaydirigubbakcemile3
Ayşegülüm layık olmaya çalışıyorum sizlere sempatiksalakcinni sen şimdiden senin kızı o oyuncak ayısından ayır, zira benim o yattığım oyuncağım halen kitaplığımın en üstünde odamın güzel objelerinden biri olarak duruyor inan eyvahedigeldismile
500 senide ekleyelim balcığım sağol hayatım bayanssulusmile
gençsin güzelsin boşver beee sırnaşık şey:dance:
ayıyı eşim bana nişanlıyken hediye almıştı bende nişanlıykene epeyce yatmıştım kaydirigubbakcemile3eh ucundan bi ayucuk yakaladık bizdeama kızım biraz büyüdükçe ayıyı sahiplendi imkansız vermiyor simoşum boshayallersmile
Bende durmuyorlar ayşegülüm, herşeyi anlama ve açıklama çabam erkeklere fenalık getiriyor herhalde, erkekler akıllı kadın sevmiyorlar, aptala yatacaksın onlara, bende bunu yapamıyorum yaaaaa:sm_confused:
sevmezler simoşum dayanamazlar kendilerinden akıllı kadınlara ama benimki alıştı,herşeyi bana sorar çoğu zaman fikir almak için işyerinden bile arar eve gelmeyi beklemez o derece zekama güvenir yani :jeyyar: elbet biyerde senide alnıcak bi ayucuk vardır ben eminim cnm zamanı var a.s
Ayucuk delikafadulden işte ben ayucuk istemiyorum problemde oradadelikafadulden yoksa hali hazırda bana aşık olduğunu bildiğim bir kaç kişi var onlara yönelirim sırnaşık şey
Bunların ayucuk olmayanı yokmu ya, siparişle falan yurtdışından getirtsek :jeyyar:
canım sıkılıyor .
benimde nazım öğlen yemekte ne varrr...
ooffff incecik olsakk uçsak kaçsak
benimde nazım öğlen yemekte ne varrr...
Ooffff incecik olsakk uçsak kaçsak:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?