Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

epeydir geçmişi okumaya dalmışım birden simoşumun imzasına takıldı gözüm Allah seni netsin kız gözdem varya öldürdün beni gülmekten :roflol: :roflol: ya benim kızda sürekli ayısıyla yatıyo bayada tüylüce bişey yandık bizde desene sırnaşık şey sırnaşık şey
bu arada elifime bendende bi 500 ilave edin henüz tamamlamadım ama tamamlancak inş. araya hastalık girdi ama hallederiz,bu arada cuma bildirimi için şahsım adına kötü bi hafta başladı tabiki çoğunluğun kararına uyarım ama şayet bu hafta bildirim olmassa işimede gelir hani kaydirigubbakcemile3

uğraşmayın gece sporuna ara vermz safiş kaydirigubbakcemile3

cnm kaç yaşındasın evde kaldım falan diosun ya merak ettim

simoşum varyaaaa abartıyor kendisini bacımm bakma sen onaaa
taaa 18 lik çıtır ooo ben bir tane oğlan doğurucam onuda oğluma alıcam kaydirigubbakcemile3

aayyy evet gözdemin imzası benide koparıyor her gördüğümde
aayyy benim kız şimdilik yastığa sarılıp yatıyor bakalım gençliğinde neye sarılacak

uğraşmayın gece sporuna ara vermz safiş kaydirigubbakcemile3

o kadanda deeell bacımmmm
duamıda okurum sporumuda yaparımm evel allah her işe yetişiriz gariiii....
Sabahları 5-5.30 gibi uyanıyorum ben kahvaltımı yapıp evden çıkıncaya kadar okurum diye düşünüyorum artık olduğu kadar.....

Allahım Kabul Etsin.... :Saruboceq:

felaket uzun bir alıntı beklyor sizi puahahahkaydirigubbakcemile3

ben iyiyim safişim spor güzel geçti. ama şuanda bütün her yanım ağrıyor. ama ilk gün için normal 1 hafta sonra ağrı falan kalmaz . benim için güzel oluyor kafam dağılıyor .

senin adına çok sevindim nazlım spor kafanı dağıtcak ne güzel ağrılarda geçer boşver kendi vakit ayırman önemli olan kaydirigubbakcemile5
Günaydınnnnnnnn hoşgelmişsin daha iyi olmana sevindim kendine dikkat et bir an önce toprlan ve aramıza gel.... Afiyet olsun...

günaydın yumukum biraz daha iyi olmana sevindim canım dikkat et kendine

saolun kızlar iyiyim çok şükür evdeki felaket yağlı boya kokusunu saymassak :sinifsinif:
günaydın fıstıklar

ablacım bende adet olcam acaba okunuyo mu ki?

haftasonu hiç okuyamadım eşimdi ,misafirlerdi derken

keşke şaka olsa simoşum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

elifim arkadaşına çok üzüldüm cnm :teselli: imtihan dünyası cnm herkesinki başka işte Allah kaldıramayacağımız dert vermesin :Saruboceq:

cnm benim :1hug: Rabbim dualarını kabul etsin gönlü geniş,yüreği yüzü gibi güzel arkadaşım benimŞeniz

bi de nişanlıyım:asigim:

hayırlısı olsun cnm,hoşgeldin bu arada kaydirigubbakcemile5
ah hiç sorma o damaRDAN BENDEDE VAR ...nekadan sakin görünsemde gözüm kardımı karşımdakiLER 10 kişi bile olsada yürürüm ....kaydirigubbakcemile3
bende bende bazen şaşırıyoum kendime bende kaydirigubbakcemile3 kaplan gibiyim ya çok nadir sinirlenirim ama damarıma basmaya görsünler yolarım vallaÇok üzgünüm çoook
:lepi: :lepi: :lepi:
:Saruboceq: :Saruboceq: inş. cnm

Ayşegülüm layık olmaya çalışıyorum sizlere sempatiksalakcinni sen şimdiden senin kızı o oyuncak ayısından ayır, zira benim o yattığım oyuncağım halen kitaplığımın en üstünde odamın güzel objelerinden biri olarak duruyor inan eyvahedigeldismile
500 senide ekleyelim balcığım sağol hayatım bayanssulusmile

ayıyı eşim bana nişanlıyken hediye almıştı bende nişanlıykene epeyce yatmıştım kaydirigubbakcemile3eh ucundan bi ayucuk yakaladık bizde ama kızım biraz büyüdükçe ayıyı sahiplendi imkansız vermiyor simoşum boshayallersmile

Bende durmuyorlar ayşegülüm, herşeyi anlama ve açıklama çabam erkeklere fenalık getiriyor herhalde, erkekler akıllı kadın sevmiyorlar, aptala yatacaksın onlara, bende bunu yapamıyorum yaaaaa:sm_confused:

Bende durmuyorlar ayşegülüm, herşeyi anlama ve açıklama çabam erkeklere fenalık getiriyor herhalde, erkekler akıllı kadın sevmiyorlar, aptala yatacaksın onlara, bende bunu yapamıyorum yaaaaa:sm_confused:

sevmezler simoşum dayanamazlar kendilerinden akıllı kadınlara ama benimki alıştı,herşeyi bana sorar çoğu zaman fikir almak için işyerinden bile arar eve gelmeyi beklemez o derece zekama güvenir yani :jeyyar: elbet biyerde senide alnıcak bi ayucuk vardır ben eminim cnm zamanı var a.s

Son düzenleme:

Ayucuk delikafadulden işte ben ayucuk istemiyorum problemde oradadelikafadulden yoksa hali hazırda bana aşık olduğunu bildiğim bir kaç kişi var onlara yönelirim sırnaşık şey
Bunların ayucuk olmayanı yokmu ya, siparişle falan yurtdışından getirtsek :jeyyar:

ben pek rastlamadım kuzu kaydirigubbakcemile3genelde bi odunluk kalaslık durumu var olmayanlara toplumda kılıbık diyip geçiliyo onlarda nadir bulunuyo bilirsin sen az daha bekle ozaman gülüm boshayallersmile

benimde nazım öğlen yemekte ne varrr...

ooffff incecik olsakk uçsak kaçsak

kızlar bugünkü menümü yazayım

sabah 2 dilim ekmek zeytin ezmesi kuşburnu marmelatı şekersiz 1 tane salatalık
öğlen mantar kavurma sadece soğan var içinde 1/2 avuç leblebi 1 bardak kefir 2 tane salatalık
acıkırsam arada 1 elma yicem
akşam mercimek çorbası ve kurufasulye yoğurt ve salata düşünüorum

kızlar ben 6 kilo almış bir tombili olarak aranızaaa geldimmmmm
motivasyona ihtiyacım varrr -tatlicadiarzu-
takıma alınmasamda sorun yok sadeceee buralarda sizlerle takılayım yeterrrr boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…