Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben 6 kilo almış bir tombili olarak aranızaaa geldimmmmm
motivasyona ihtiyacım varrr -tatlicadiarzu-
takıma alınmasamda sorun yok sadeceee buralarda sizlerle takılayım yeterrrr boshayallersmile

amanın amanın liliş ablam gelmiş . 6 kilomu aldın ablam oooo maşallah tam yerine geldin bu sefer seni incecik hatun yapıp gönderelim burdan nasılsın ablam nasıl gidiyor.

kızlar ben 6 kilo almış bir tombili olarak aranızaaa geldimmmmm
motivasyona ihtiyacım varrr -tatlicadiarzu-
takıma alınmasamda sorun yok sadeceee buralarda sizlerle takılayım yeterrrr boshayallersmile

Anaaaammm ballı kaymak hasbişim tospişim gelmiiiiiiş, özledim zaten :sinifsinif:

kaldım tek başıma işyerinde yine çok canım sıkılıyor o yüzden . Kaç saattir bir fatura keseceğim .

oluyor arada sırada canım çık biraz dışarı hava al silkelen kendine gel sürekli masa başında pc ile olmakta sıkıyor boğuyor insanı....

amanın amanın liliş ablam gelmiş . 6 kilomu aldın ablam oooo maşallah tam yerine geldin bu sefer seni incecik hatun yapıp gönderelim burdan nasılsın ablam nasıl gidiyor.

herşey yolunda nazımmm keyfim yerinde olduğu için aldım zatennn :bbo:
habire yeyeee
ve bir türlü diyete başlayamıyorum bugün başlıyorum akşama bozuyorummm :1no2:
valla kaçla bırakmıştım bilmiyorumm sanırım 71 72 felandımm taqkımdan çıktığımdaa
oyy ana kucağı gibisiniz yahuu :1hug:

gözdem hoşgeldin tatlım.triplerinle beraber.yerimseniben
lilyum hoşgeldin canım.6kşlo birşey değil,verirsin.önemli olan istemek.
narin,naz,safiş.naber kızlar.
he safişçim sonuçların temiz çıkmış çok sevindim canım.opuyorumnanaktan

hoşbuldukk edoşummmm olumunekankayizsmile

Hoşbuldum fatoş ablişkom sempatiksalakcinni

Ayyy iyiki gelmişsin liliş ablam . özledik seni

vallamı diyon kızzz daha önce gelecektim aslındada utandımmm :kedi:
yaklaşık üç haftadır aklımdaydınızz ama çouk oyuncağına döndü bu iş diyee utandım vallaa ohaoldumsmile
bu bu nedir buya kadermi boğazmı her yıl 6 kiloyu yapıştırıyorum kendimeee sanırım hayatım bu olsa gerekkk hayatımın gerçeğii yapacak tek şey
takımla ara ara takılmakkk uff yaaaa akannehir
sende ne var ne yok nazımmm aslında ufaktan takip ediyorum sizii facedende burayada arada girerek okuyorum amaa
kaçırdıklarım varmı hayatınızdaaa :sm_confused:

bugünkü menün gayet güzel canım .

sağolasın appllaaammmmmmm bende çok sevindimmm zemuszemus

sen nasılsın eyimisin?

Kayseriden pastırma getirdinmi bize sempatiksalakcinni:dance:

çatlak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiniz aramıza a.s.

bizde bir yaramazlık yok çok şükür ablam . Bir ileri iki geri gidip geliyorum bende dün spora başladım . Inşallah bu sefer sporla beraber bitireceğim bu işi .

ne pastırması lemmm uşak tarhanası getirdimm yiyecenmiii delikafadulden

Ahahaha senin anlamazdan gelişini yiyeyim ben, tamam ama tarhanayı da dolmabahçede inönünün önünde içeyim , pastırmasızda olmaz be yaaa abla onu da çiftli ekmek arası yapalım :lepi: naniknaniklülülülülülü

ne çok kaynatmışsınız burdan ayrılmaya hiç gelmiyor.

bu haftasonu yine şehirdışındayım.bi arkadaşımın düğünü var.cuma günü ben sabahtan bildirim yapabilirim evden naz cım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…