Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sezeryan canım agır hareket dışında evde yürüyebilirim canım 10.000 adım yapmaya çalışırım

sesini kısip arkada başka muzik aciyom bazenn
O da iyiymiş Belki ben de öyle yapmalıyım.
Şu aralar heart ass. 3 mile olanı yapıyorum hep.Kadının cümlelerini ezberlemişimm.Kan ter içinde kaldığım yetmiyor bir de sorularına aklımdan aynı cevapları verip verip dejavu sarmalında debeleniyorum

Menüm gelsin
Uyaninca 3 ıslanmış kuru erik alıç sirkeli su

Sabah00
1 dilim tb.ekmeği, biberli 2 yumurta ile omlet
Peynir 3 zeytin yeşil smoothie

Ara: meyve kasesi ufak ve 2 ceviz

Akşam:18:00
Az fırında balık (dünden kalma)
Bir kaç kaşık et sote
1 dilim tb.ekmeği
Salata
1 çatal makarna (tadina baktim niye baktigimida bilmiyorum )

Ara 1 meyve, nescafe

Su 3 lt.

Gidiyimde makarna ekmek ve meyvelerimi yakiyimmmmmmmmmm
Sporu yazarim canlarr

Güzel menü canım,afiyet olsun

Sezeryan canım agır hareket dışında evde yürüyebilirim canım 10.000 adım yapmaya çalışırım
Hic yurumediysen bugün 5000 yap istersen canım aman allah korusun. Bide bacaklarini uukari cok kaldirma öpüyorum ortişimiii

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun ortim

Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 1 çatal lorlu biber 1 dili peynir 2 zeytin 3 çeri domates bir minik salatalık 6 dal roka bir bardak çay.

Öglen 1 muz.

Akşam bir kasa yeşil mercimek 7 kaşık Kapuska 3 kaşık yogurt.

Aşağıda görümcem in doğum günü vardı ama pastadan yemedim birbeste bu hafta bomba gibi gelelim diye kaçamak yok E Elif_Eylul Denp

Afiyet olsun kardesim

Hı hı inanmaz

O halde hem afiyet olsun hem de azmine tebrikler gelsin canımmm

Erteai gün ne yiyecegimizi bugünden yazalimmi birbirimize kimseler okumadan yerin kulağı duymadannnnn

Hayırlı akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah 07.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi

11.30 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 3 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği 1 bardak yeşil çay

15.00 1 kase yogurt 2 tane ceviz 3 tane kayısı

16.00 1 fincan kahve yanina 2 tane hurma

18.30 3 yemek kaşığı bulgur tavuk haşlama 2 kepce suyundan 2 tane de incik yanına büyük bi tabak salata 2 yemek kaşığı Yoğurt

4 litre su

Uyumadan yarim saat önce yogurt kürümü yerim

Denp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…