Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim

Eki Görüntüle 2767533 @Zipzip- kaptanım ben böyle paylaşacağım adımlarımı uygun mu???
Uygun tabi ki canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım
Dünürüm beni çok ihmal etmeye başladı.
Aldatılıyor olabilir miyim
Ohooo ben ne diyorum sana
Afiyet olsun madamm
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım zor oluyo idrar tahlili yaptırmak çocuklara
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ablacım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canım

1 mil kaç adım eder?

1 mil başına düşen adım sayısı ortalama olarak 1,400 ile 1,700 adım arasında yer almaktadır

1 mili 1550 den hesaplayacağım itirazi olan var mi kizlar
Yok kaptanım zaten 10 dakika lesli 1000 adım yapıyor

23/01/2020
Sabah (10.30)

-Bol otlu omlet (1,5 yumurta ile)
-2 dilim beyaz peynir
-1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (12.30)
-1 muz
Öğle (14.30)
-1 tabak kıymalı mantar sote
-1 tane kuru patlıcan dolması
-Pancar salatası (sarımsaklı,zeytinyağlı)
Ara (17.00)
-1 dilim ananas
-1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (19.00)
-1 tabak lahana yemeği
-1 kase yoğurt
Ara (21.00)
-Taze zencefilli,ballı çay içeceğim.

2,5 litre su
Leslie ile 3 mile 42 dk N Nidsalii
Zipzip- Denp E Elif_Eylul Chedarice

Afiyet olsun canım guzel menu ve spor

1 mil kaç adım eder?

1 mil başına düşen adım sayısı ortalama olarak 1,400 ile 1,700 adım arasında yer almaktadır

1 mili 1550 den hesaplayacağım itirazi olan var mi kizlar
Ben dün fast 4 mil boosted walking yaptim 6885 adimmid...sadece mil olmasi sabit adim olmuyor boosted kosturdugu icin daha cok.adim oluyo

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun, diyette bana prinç yasak, dolmaları bulgur ile yapıp ancak 3 kaşık bulgur karşılığı yiyebiliyorum.

Afiyet olsun, diyette bana prinç yasak, dolmaları bulgur ile yapıp ancak 3 kaşık bulgur karşılığı yiyebiliyorum.
Sağol canım
Aslında pirinç özellikle yasaklanmasa da diyetlerde çok tercih edilmemeli.Ama yapmış bulunduk iştee.Karbonhidrat olarak 1 tanecik ekledimm yemeğin yanına (4-5 gündür yiyoz sonunda bitti bugün)

T timesinfinity

Sabah; fit browni + şekerisz çay ( allah düşmanımın başına vermesin bir de browni demişler, browniye ayıp olmuş) içindekiler; 2 yum+2silme tb unu+ 1ceviz+2 kare yüzden90 bitter.

Öğlen; yağsız ama 8yeşil zeytinli salata, + 1wasa

Ara yapmadım ama yarım muz, çeyreğin de yarısı ceviz, 1parmak boyutunda omlet, 2mandalina dilimi ( yani çocuklardan artan ne varsa onj yedim)

Akşam; 4yk yoğurt,2köfte, brokoli ve havuç rendesi

33 dk da leslie yaptım, çocukları uyutunca devam etmeyi planlıyorum bakalım zamanlı uyurlarsa

Sağol canım
Aslında pirinç özellikle yasaklanmasa da diyetlerde çok tercih edilmemeli.Ama yapmış bulunduk iştee.Karbonhidrat olarak 1 tanecik ekledimm yemeğin yanına (4-5 gündür yiyoz sonunda bitti bugün)
Ben de geçen pırasanın içine koydum, eşim yer zaten biter diye, o da acik şehir dışına gitti, kaçgündür yok, pırasanın pirinçlerini ayıklayacağım diye canım cıktı

Afiyet olsun canım

Menün güzel canım,hatta biraz hafif bile olmuş bence.Afiyet olsun Spor da çokkk iyiiiii,ohooo ikinci tura da geçersen bal kaymak olur.Süpersinn

Menun güzel Canim afiyet olsun

Ama birşey dikkatimi çekiyor sağlıklı tatlılarda kg. Vermeyi yavaslatiyo bende. Belki 2 taneyle yetinmedigimden bilmiyorum. Ama azda yesem öyle. Hemde istahimi açıyo pufff

Ben de geçen pırasanın içine koydum, eşim yer zaten biter diye, o da acik şehir dışına gitti, kaçgündür yok, pırasanın pirinçlerini ayıklayacağım diye canım cıktı
O kadarcık pirinçten bişi olmazdı bence yaaa.Öğünün içinde karbonhidrat sayılırdı.

Ama güzel olan şu kiiiiiii bu kadar ince düşünüp sık elediğine göre çok iyi yol alacaksın canım bu diyet mevzusundaaa

Afiyet olsun ortimmm
Afiyet Olsun bebem

Menun güzel Canim afiyet olsun

Ama birşey dikkatimi çekiyor sağlıklı tatlılarda kg. Vermeyi yavaslatiyo bende. Belki 2 taneyle yetinmedigimden bilmiyorum. Ama azda yesem öyle. Hemde istahimi açıyo pufff
İçinde 2 kare bitter varmış yaf,tatlıdan ziyade tuzlu tart gibi bişi olmuştur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…