Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatmin oldum. arkadaşsa sıkıntı yok. Ben modern bir dünürüm
Tatlım ne okuyorsun?

Menun güzel Canim afiyet olsun

Ama birşey dikkatimi çekiyor sağlıklı tatlılarda kg. Vermeyi yavaslatiyo bende. Belki 2 taneyle yetinmedigimden bilmiyorum. Ama azda yesem öyle. Hemde istahimi açıyo pufff
Bence de yavaşlatıyor, ama onlarla gözümüzü boyıyoruz işte, onu yemesem belki daha ağır tatlılar yiyeceğiz. O yüzden ben seviyorum. Regl dönemi de tatlı tatlı diyor bünye. 3günlük detoksa giriyorum yarın son çıkış yaptım kendime

İçinde 2 kare bitter varmış yaf,tatlıdan ziyade tuzlu tart gibi bişi olmuştur o
Heh tarifte 3tü bende 2 kalmış, yeni paket de açmak istemedim. Dediğin gibi bitterleri bulucam diye uğraştım, o yüzden de sevemedim tadını, çikolatayı eritip üstüne dökseydim daha iyiydi.

Heh tarifte 3tü bende 2 kalmış, yeni paket de açmak istemedim. Dediğin gibi bitterleri bulucam diye uğraştım, o yüzden de sevemedim tadını, çikolatayı eritip üstüne dökseydim daha iyiydi.
Caniko bu arada sen pirinç bana yasak dedin yaaa.Diyetisyene mi gidiyorsun? Menün diyetisyen menüsüyse zTen kontrol altındasındır,merak ettim

Tatmin oldum. arkadaşsa sıkıntı yok. Ben modern bir dünürüm
Tatlım ne okuyorsun?
Sevsinlerrrrrr kimseye sevditmem ben severimmm
Amannnnn 2 yillik bitti.. 4 yıllık bitti kpss bitti atanma isim bitti... baktim kurumda teknikerler daha favori teknik okuyum dedim simdide hem kendime kiziom hem dayanamiom valla biktirdim kendimi dünürüm(
Elektronik teknolojisi okuom sınıf değiştirecem insallah
Dediklerin dogru canim onlar ayri mesele

Afiyet olsun canım

Evet onşiline diyetisyenle yapıyorum. 1. Ayım bu çarsamba.
Tamamm canımm.Hani diyetisyeninle detoksa girersin, ben bilmem ve menünü az bulurum derken çarpışma olmasın yorumlarda die şey ettim. En azından menü açısından doktor kontrolünde olduğunu biliyorum. Amaaaaa sporun gözümden kaçmaz bakkkk,tabiî menülerde kaçamak olursa onu da yakalarımKaçamak yokkk

menüde sporda süper sen beni geçersin böyle devam edersen guzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…