Tatmin oldum.Canımmmm çok sevindim bana denk gelmeneeee birbirimize el atalim attiğımiz el uğurlu gelsin inşallah sen bana uğuruna geldin 100 eksik geldim bu sabah wc siz 2 gündür hemdesen hic mi hareket yapamıyorsun durdugun yerde yürür gibi filan sezeryan miydi senin
Daha 1 gr.spor tapamadim bugün sinav günümdü
Hıhhhh benim dünürüm inanmazki bu yalanlara
Aboooooo inanmış bile yok kuzum ne aldatması sadece arkadaşız
Bence de yavaşlatıyor, ama onlarla gözümüzü boyıyoruz işte, onu yemesem belki daha ağır tatlılar yiyeceğiz. O yüzden ben seviyorum. Regl dönemi de tatlı tatlı diyor bünye. 3günlük detoksa giriyorum yarın son çıkış yaptım kendimeMenun güzel Canim afiyet olsun
Ama birşey dikkatimi çekiyor sağlıklı tatlılarda kg. Vermeyi yavaslatiyo bende. Belki 2 taneyle yetinmedigimden bilmiyorum. Ama azda yesem öyle. Hemde istahimi açıyo pufff
Heh tarifte 3tü bende 2 kalmış, yeni paket de açmak istemedim. Dediğin gibi bitterleri bulucam diye uğraştım, o yüzden de sevemedim tadını, çikolatayı eritip üstüne dökseydim daha iyiydi.İçinde 2 kare bitter varmış yaf,tatlıdan ziyade tuzlu tart gibi bişi olmuştur o
Caniko bu arada sen pirinç bana yasak dedin yaaa.Diyetisyene mi gidiyorsun? Menün diyetisyen menüsüyse zTen kontrol altındasındır,merak ettimHeh tarifte 3tü bende 2 kalmış, yeni paket de açmak istemedim. Dediğin gibi bitterleri bulucam diye uğraştım, o yüzden de sevemedim tadını, çikolatayı eritip üstüne dökseydim daha iyiydi.
Evet onşiline diyetisyenle yapıyorum. 1. Ayım bu çarsamba.Caniko bu arada sen pirinç bana yasak dedin yaaa.Diyetisyene mi gidiyorsun? Menün diyetisyen menüsüyse zTen kontrol altındasındır,merak ettim
SevsinlerrrrrrTatmin oldum.arkadaşsa sıkıntı yok. Ben modern bir dünürüm
Tatlım ne okuyorsun?
Dediklerin dogru canim onlar ayri meseleBence de yavaşlatıyor, ama onlarla gözümüzü boyıyoruz işte, onu yemesem belki daha ağır tatlılar yiyeceğiz. O yüzden ben seviyorum. Regl dönemi de tatlı tatlı diyor bünye. 3günlük detoksa giriyorum yarın son çıkış yaptım kendime
Afiyet olsun canımT timesinfinity
Sabah; fit browni + şekerisz çay ( allah düşmanımın başına vermesin bir de browni demişler, browniye ayıp olmuş) içindekiler; 2 yum+2silme tb unu+ 1ceviz+2 kare yüzden90 bitter.
Öğlen; yağsız ama 8yeşil zeytinli salata, + 1wasa
Ara yapmadım ama yarım muz, çeyreğin de yarısı ceviz, 1parmak boyutunda omlet, 2mandalina dilimi ( yani çocuklardan artan ne varsa onj yedim)
Akşam; 4yk yoğurt,2köfte, brokoli ve havuç rendesi
33 dk da leslie yaptım, çocukları uyutunca devam etmeyi planlıyorum bakalım zamanlı uyurlarsa
Tamamm canımm.Hani diyetisyeninle detoksa girersin, ben bilmem ve menünü az bulurum derken çarpışma olmasın yorumlarda die şey ettim. En azından menü açısından doktor kontrolünde olduğunu biliyorum. Amaaaaa sporun gözümden kaçmaz bakkkk,tabiî menülerde kaçamak olursa onu da yakalarımEvet onşiline diyetisyenle yapıyorum. 1. Ayım bu çarsamba.
Hayırlı akşamlar canımm.Hayirli akşamlar
Evet ulaştı bana özelden sağolsunHayırlı akşamlar canımm.
Geçenlerde bir arkadaş beni nick değiştirmiş sen sandı
Odem suyuna dikkat et tansiyonu dusurmus olabilirHayırlı aksamlar kızlar ben Oglen bir yattım yeni uyandım sayılır uykusuzluk mu mahvetti yaptıgım odem suyumu carptı bilmembasım salıncak gıbı sallanıyordu bugun
Hoş buldum kaptanimAfiyet olsun canim
Hayirli aksamlar hosgeldin canım ❤
Sanırım oyle yaptı kaptanım birden fazla yuklendım sanırımOdem suyuna dikkat et tansiyonu dusurmus olabilir
Hee vallaaa ama şöyle düşün.Sayemizde burda değilken bile namın yürüyor,daha neEvet ulaştı bana özelden sağolsunben size demiştim gülümse25 bitane siz çakma
EyvAllah Canın yiyimHee vallaaa ama şöyle düşün.Sayemizde burda değilken bile namın yürüyor,daha ne
menüde sporda süpercuma menusu
10.30 soganlı yumurta1 dlim cavdar ekmek 3zeytin 1 havuc 1 dilim peynir
12.301 fincan sutlu turk kahvesi 4 findik 4 badem
17.00 2 tane firind tavuk but bolca salata 1 bardak ayran
19.001 kupa limonlu yesilcay
su 3 lt
spor.
15 dk leslie bossteed
50 karın hareketi
40 bacak acma
100 yuzustu iki bacak kaldirma
40 köprude 90 der. bacak acma yan
Zipzip- @Nidsalii @Denp @Elif Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?