Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun çok güzel menün

1 mil kaç adım eder?

1 mil başına düşen adım sayısı ortalama olarak 1,400 ile 1,700 adım arasında yer almaktadır

1 mili 1550 den hesaplayacağım itirazi olan var mi kizlar
1 mil 15 dk tam olarak ta 1500 1600 civarı denedim saydım hatta canım al bencede öyle
Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım menü süper

Afiyet olsun canim yediklerini bir anda azaltma kilona gore bana az geldi yediklerin
Sporunda guzel

Vayy 1.mi olmuşum iyiymişş aslında fazla adım atamadım kızlar egzersize ağırlık verince böyle oldu sanırım
Herkesi tebrik ederim
S sulisim ve @birazhuzurdu2008

Afiyet olsun Canım
Afiyetolsun menude sporda güzel
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim pastadan kacamak yapmamışsın kocaman aferin sana
Afiyet olsun canim
Mwnude su miktarida güzel
Afiyet olsun canim
Menude su miktarida güzel
Afiyet olsun canim browni canin çektikçe aklına gelsin (her şerde bir hayır vardır )
Afiyet olsun canim ufak kaçamak dışında güzel

Ben aksilik olmadığı sürece 10.000 i zaten yapıyorum cnm sorun yok ama bugün hiiç Bi halt etmedim desem yeridir kahve içiyorum kendime geleyimde zorla koşu bandına çıkayım belki enerji gelir
PAPATYAM equrim eşim nerlerdesin...bak adim yarismasinda sen 1.ben 2.olmuşum....bu haftads kimselere kaptirmayalim....

Bu arada ben zumba ve nivea yaptım....sende durumlar nasil..siki tutuyoruz bu hafta haaaa
Evet öyle olmuşTebrikler cnm
İnşallah bu hafta az daha zorlayıp günlük en az 15 yapayım diyorum ama bakalım kısmet

Bugunku menu
Sabah12:00
Patatesli yumurta
Peynir zeytin
1 dilim tbekmegi
Roka domates
Sekersiz cay
Aksam 18:00
Bir tabak mercimek corbasi
Bir tabak kabak yemegi
Ara
Yesilcay
3 kuru kayısı
Bir bardak kefir
Spor Zipzip-
N Nidsalii E Elif_Eylul Denp

Eklentiler

• Screenshot_20210123-202529_Pedometer Step Counter.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 25
O halde hem afiyet olsun hem de azmine tebrikler gelsin canımmm

Erteai gün ne yiyecegimizi bugünden yazalimmi birbirimize kimseler okumadan yerin kulağı duymadannnnn
Olur canım yazalım fikir olur

Bu günkü Menümü vereyim barim
Sabah aç karnına 3 bardak su, 1 y. kaşığı elma sirkesi, 2 ceviz, 1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı saat 12 : 00
1 yumurta ile omlet, 1 dilim beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, 5 dal maydonoz, 1 yemek kaşığı menemen, 2 dilim hellim, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi, 2 çay kaşığı tahin pekmez karışımı, 2 şekersiz çay,
1 kupa yeşilçay, 2 dilim greyfurt
Saat 14 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi ,1 dilim kadayıf bugün Bi tatlı krizi geldi bana yedim valla so soryy
Akşam saat 17 : 00
1 kase mantı, 5 kaşık yeşil salata, 1 maden suyu
Saat 19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 30 şekersiz Türk kahvesi
1 saat sonra yeşil çayımı içerim artık
Gün içinde 2.5 litre su içildi ama yatana dek 3 litre olur
Zipzip-
Egzersizi sonra bildiririm şuan için pek bişii yapamadım yapacağım birazdan

Afiyet olsun canım sporla eritirsin simdi

Afiyet olsun canim....aman bu kacamaklar hafta icinde olmasin...bu hafta cok.sıkı olmaliyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…