63 5 dum galiba ama tartimin lili pitmis galiba yenilemem lazimKac kilo oldun bakayim
Bende 65 felan dicen sandim ama kilo bile almamissin sen 1 haftada 60 a dusersin ki63 5 dum galiba ama tartimin lili pitmis galiba yenilemem lazim
Bak bu doğru. O yüzden boasted yaptım. Ama Sen kaç sayarsan kabul kaptanım. Ben tamamlarım 10.000 'eBen dün fast 4 mil boosted walking yaptim 6885 adimmid...sadece mil olmasi sabit adim olmuyor boosted kosturdugu icin daha cok.adim oluyo
Kariyerine faydasi olacaksa sabredip bitireceksin canim.Sevsinlerrrrrrkimseye sevditmem ben severimmm
Amannnnn 2 yillik bitti.. 4 yıllık bitti kpss bitti atanma isim bitti... baktim kurumda teknikerler daha favori teknik okuyum dedim simdide hem kendime kiziom hem dayanamiom valla biktirdim kendimi dünürüm(
Elektronik teknolojisi okuom sınıf değiştirecem insallah
Dediklerin dogru canim onlar ayri mesele
Kimleri görüyorum63 5 dum galiba ama tartimin lili pitmis galiba yenilemem lazim
1 mili 1550 dedik canımBak bu doğru. O yüzden boasted yaptım. Ama Sen kaç sayarsan kabul kaptanım. Ben tamamlarım 10.000 'eZipzip-
Bir 60 dk daha yaparım inşallah. O zaman 12.400 oluyor 8 mil.1 mili 1550 dedik canım
Herkes ksc mil yaptiignu yaparsa oyle hesaplariz
Boosted ya da baska versiyonlari icin hesaplamak zor olur
Adim sayari olmayan adim saymayanlar icin boyle hesapliyoruz
Vay be....harikasın....haftaya bombe gibi geliyorum diyorsunBir 60 dk daha yaparım inşallah. O zaman 12.400 oluyor 8 mil.
İnşallah canım. Cuma regli gelecek. Bakalım inşallah sorun olmaz. Ama hergun 8 mil boasted yapmaya çalışacağım. Takimcak 10.000 adım atıyoruz.Vay be....harikasın....haftaya bombe gibi geliyorum diyorsun
Guzel menu afiyet olsun canim ❤Sabah
1 dilim ekmek 2 kaşık lor peyniri 2 ceviz salatalık domates
Öğle
Sebze çorbası salata
Akşam
5 parça tavuk mangal bol salata 1 bardak ayran
3 litre su
sen kendine başka orti bul en iyisi ben geçmişten çıkana kadar cuma tartısı gelirGit git orti sonra bul beni konuşalım senle
biri ben iş yaparken bana mesajları okusa da geri kalmasam güzel olurdu ablaHoş geldin madamim,
leydim
bileydim geleceğini özet geçerdim yormazdim tatlımi
Isde tam emin degilim taryim tartmiuor suanBende 65 felan dicen sandim ama kilo bile almamissin sen 1 haftada 60 a dusersin ki
Pil alinca yaz buraya da merak ettimIsde tam emin degilim taryim tartmiuor suan
İki dürüm çiğköfte mi?Menü yazıyorum
Dünkü menü
Karaburdag patlağı
Fıstık ezmesi
Ara çay
Öğlen
Tarhana çorbası
Etli bezelye yemeği
2 acı biber turşusu
3-4 kaşık pilav
Akşam
2 dürüm çiğköfte
Ayran
Adım 9000 adım
Yakin zamanda tekrar katilmak aktif olmak istiyorum insaAllah
Sağol canımGecmis olsun canim
Sağol canım...Afiyet olsun canım
Ohooo ben ne diyorum sana
Afiyet olsun madamm
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım zor oluyo idrar tahlili yaptırmak çocuklara
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ablacım
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Yok kaptanım zaten 10 dakika lesli 1000 adım yapıyor
Beni yanlizmi birakcan buhafta bari yapmasen kendine başka orti bul en iyisi ben geçmişten çıkana kadar cuma tartısı gelir
biri ben iş yaparken bana mesajları okusa da geri kalmasam güzel olurdu abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?