Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yanar döner mi vuhuubenim eski durumda kalmadı kazanmayada gerek yok gibi sıkı tutup haftalık hedefimizi tutturup güzelce verelim yeter bence Ne dersin
Tek kaçamak sütlaç gibi göründü Ama yine de ona rağmen iyi o kadar adımla falan yanıp gitmiştir o hem diğer günlerle dengelenir afiyet Bol bol eksi olsun

1 mil kaç adım eder?

1 mil başına düşen adım sayısı ortalama olarak 1,400 ile 1,700 adım arasında yer almaktadır

1 mili 1550 den hesaplayacağım itirazi olan var mi kizlar
Şimdi kaptanın leslielerin hepsini adım alıyoruz onu anladım Ama şöyle ki nasıl adım alıyoruz anlamadım dk yazılıyor mile diyince kafam karıştı 3 mile videosunu 30 dk falan yapıyorlar tam olarak nasıl hesaplayayım

Canım canım topkaya zıplaya gel..
Ben De okumaya çalışıyorum birine cevap yazayım diyorum cevap yazınca kaldığım yerden başlatmıyor beni başım dönüyor...
Ben de ordan burdan okuyorum
okumadan olmaz

hepsini beğensem hiç çıkamam geçmişten atlaya atlaya geliyom hadi bi gayret 10 sayfa kaldı

Mil olarak hesaplayalim canım dakika isinden daha kolay

Benim sabahtan yatana kadar adim sayarim yanimda.

menü yazıyorum kızlar
Kahvaltı 13:00
3 ev yapımı nugget
Azıcık soslu Patates
4 zeytin
2 küçük peynır
1 adet karabıgday patlağı

akşam 20:00
1 vitamin çorbası (sebzeli mercimek )
1 tabak 1.5 kepçeli patlıcan musakka
Yoğurt
Spor yapamadım ev işlerle uğraştım her zaman mutfağı temiz tutmaya çalışıyorum

gecmisi alıntiları yaptıktan sonra yapiyorum baska turlu cevap vermem gereken acil durumlar kacıyoo ki evde eş kisisi var dedim ki yaklaşik 4 saat once mesaji yarım biraktimm simdi yazabildim
menüde sporda süper sen beni geçersin böyle devam edersen guzellik
beni etiketlemeyi unutma canim menulerde duzen sıkıntım vr hergun istikrarı koruyamiyorum spor ve su konusunda

Afiyet olsun canım

Beni yanlizmi birakcan buhafta bari yapma
yookk canım hiç yalnız bırakırmıyım seni geldim merak etme
Canım canım topkaya zıplaya gel..
Ben De okumaya çalışıyorum birine cevap yazayım diyorum cevap yazınca kaldığım yerden başlatmıyor beni başım dönüyor...
Ben de ordan burdan okuyorum
her sayfayı okumadan rahat etmiyorum bişey atlamak istemiyorum. Genelde sık sık girdiğim için pek biriktirmiyorum da arada böyle oluyor ama bi gayret okuyorum şükür

Bugüne gelebildigine sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…