okumadan olmaz
hepsini beğensem hiç çıkamam geçmişten atlaya atlaya geliyom hadi bi gayret 10 sayfa kaldıYok yok abla madam begen begene geliyo
Yanar döner mi vuhuuCanım ortağım
Sen kadar olamam ama zorlamak istiyorum..
Şimdi Spor yapayım desem karnım su dolu ..
Yapamayacağım akşama yaparım...
Hem bi de salona yanar söner ışıklar aldık taktik açıyoruz müziği kızlarla oh disco disco..
@selendi canım yoğunluğun az da olsa bitti uğra buraya...
Tek kaçamak sütlaç gibi göründü Ama yine de ona rağmen iyi o kadar adımla falan yanıp gitmiştir o hem diğer günlerle dengelenir afiyet Bol bol eksi olsunMenümü yazayım
Bugün iyi olmadı
Sabah normal kahvaltım kaçamak yok
Ara 1 küçük kase sütlaç
Ara yarım portakal
Akşam kuru fasulye salata 1 salatalık turşusu
5 tane sarma yoğurt 1 dilim tb ekmeği
3 litre su olmadı ama tamamlarım
Sadece sütlü kahve içeceğim 1 büyük fincan o kadar..
Ağzımı kilitledim sadece sıvı alımı yapacağım
Yarından itibaren de cumaya kadar sıfır kaçamak yapacağım size söz...
Zipzip- @Denp E Elif_Eylul N Nidsalii
Sporumu gece atarım
Şimdi kaptanın leslielerin hepsini adım alıyoruz onu anladım Ama şöyle ki nasıl adım alıyoruz anlamadım1 mil kaç adım eder?
1 mil başına düşen adım sayısı ortalama olarak 1,400 ile 1,700 adım arasında yer almaktadır
1 mili 1550 den hesaplayacağım itirazi olan var mi kizlar
okumadan olmaz
hepsini beğensem hiç çıkamam geçmişten atlaya atlaya geliyom hadi bi gayret 10 sayfa kaldı
Mil olarak hesaplayalim canım dakika isinden daha kolayYanar döner mi vuhuubenim eski durumda kalmadı kazanmayada gerek yok gibi sıkı tutup haftalık hedefimizi tutturup güzelce verelim yeter bence Ne dersin
Tek kaçamak sütlaç gibi göründü Ama yine de ona rağmen iyi o kadar adımla falan yanıp gitmiştir o hem diğer günlerle dengelenir afiyet Bol bol eksi olsun
Şimdi kaptanın leslielerin hepsini adım alıyoruz onu anladım Ama şöyle ki nasıl adım alıyoruz anlamadımdk yazılıyor mile diyince kafam karıştı 3 mile videosunu 30 dk falan yapıyorlar tam olarak nasıl hesaplayayım
Benim sabahtan yatana kadar adim sayarim yanimda.Bu hafta adım yarışı olduğu için adım dışındaki sporları yine eskisi gibi hesaplayacağım sporlar adımlara dahilse böyle dipnot belirtirseniz çok mesut olurumdünkü puanları birincilik şerefine fazla verdim
beni etiketlemeyi unutma canim menulerdemenüde sporda süpersen beni geçersin böyle devam edersen guzellik
ohhhhhhhhh yagsınnn yaglaaaarrrrBantta son 10 dk.m kaldı çenemden akan terle 3 ördekli göl yapılır
Afiyet olsun canımmenü yazıyorum kızlar
Kahvaltı 13:00
3 ev yapımı nugget
Azıcık soslu Patates
4 zeytin
2 küçük peynır
1 adet karabıgday patlağı
akşam 20:00
1 vitamin çorbası (sebzeli mercimek )
1 tabak 1.5 kepçeli patlıcan musakka
Yoğurt
Spor yapamadım ev işlerle uğraştım her zaman mutfağı temiz tutmaya çalışıyorum
Aminnn allahım bütün 6. Takım kızları amiiinnnnnnnnnnnnnñnnnnnohhhhhhhhh yagsınnn yaglaaaarrrrfıstık gibi olucaz kiz
bende spordan bildirim yaoiyorum karnım yaniyo dewam edicemm
bugun spor yaptın mı canim 4 ten sonra ki gecmisi daha okuyamamdimİyidir güzellik senden naber
yookk canım hiç yalnız bırakırmıyım seni geldim merak etmeBeni yanlizmi birakcan buhafta bari yapma
her sayfayı okumadan rahat etmiyorum bişey atlamak istemiyorum. Genelde sık sık girdiğim için pek biriktirmiyorum da arada böyle oluyor ama bi gayret okuyorum şükürCanım canım topkaya zıplaya gel..
Ben De okumaya çalışıyorum birine cevap yazayım diyorum cevap yazınca kaldığım yerden başlatmıyor beni başım dönüyor...
Ben de ordan burdan okuyorum
Bugüne gelebildigine sevindim canımyookk canım hiç yalnız bırakırmıyım seni geldim merak etme
her sayfayı okumadan rahat etmiyorum bişey atlamak istemiyorum. Genelde sık sık girdiğim için pek biriktirmiyorum da arada böyle oluyor ama bi gayret okuyorum şükür
geldim canım geldim ama ben şimdi spora gidecem sen şarteli indir elektrik gitti sansın yatsınlar birikmesin bi dahaBugüne gelebildigine sevindim canım
geldim canım geldim ama ben şimdi spora gidecem sen şarteli indir elektrik gitti sansın yatsınlar birikmesin bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?