Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada güzel bulutlu bir güne merheba dedim uşaktaaa :asigim:

mutluyumm huzurluyum diyettteyimm dünden beri yediklerime dikkat ediyorumm 6 takım ın adaptasyonu sayesinde aranızda sizlerleyimmm boshayallersmile

Günaydınnnnnnnnnnn hoşgeldinnnnnn kaydirigubbakcemile2

arada banada laf at tamammı şekerim es geçme beniiii sempatiksalakcinni lülülülülülü

safiş çatlatcan mı sen bizi bi ses ver bari bacum yaaa aşagıda öyle duruyorsun :1ninca:

bebeğimmmmmm geldim okudum yazdım anam çokmu merak ettin sen benii yirim seniiiiiiiiiiiii Şeniz

tabikide kocanla gideceksin kocan meşgul ise çağıracaksın bir taksi bineceksin gideceksin şakaya gelmez canım allah korusun. ;Ayrıca doktor ne verdi canım bu kadar ağır yaaaa?

tüm 6 takım için özellikle safiş içinnn boshayallersmile

Affetmek, o kişiyi sevmek değil.
Affetmek, o kişiyle konuşmak zorunda olmak değil.
Affetmek, o kişiyle ilişkiyi sürdürmek değil.
Affetmek, o kişinin beklentileri doğrultusunda davranmak değil.
Affetmek, o kişiyi kucaklamak değil.
...Affetmek, o kişiyi suçsuz bulmak değil.
Affetmek, o kişiyi hakli bulmak değil.
Affetmek, o kişinin verdiği zararları telafi etmek için çaba göstermemek değil.
Affetmek kırgınlığın, kızgınlığın, nefretin hapishanesinden özgürlüğe çıkmaktır.
Affetmek artık acıyı hissetmemektir. Yapılanları zihinsel olarak unutmak zaten mümkün değildir.
"Duygusal unutma" affetmenin diğer adıdır.:içelim:

kadınız duyguluyuz duygularımızla hareket ederizz beteriz beter ötesiyizzz
yeni edebiyat öğretmenliği kıvamında bu takımda ne işi varr diye sorabilirsiniz ben buyummm sositososito

diyetimide yaparım söz sanatlarımıda paylaşırımm

İnsanlar ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim, diyet konusu dışında herşey varmış maşallah, ya şurada edebimizle oturalım tartışmayalım diyoruz ama illaki birşey söyleniyor, cevap vermezsemde bu sefer içim içimi yiyiyor.Ya bir allahın kulu çıksın şurada da ben yeni geldim beni dışladılar desin,mimu var, zilan var, cennet var yeni gelen arkadaşlardan onlar dışlandımı? Hasbinallah ya, sabah sabah!!!
Tamam kızlar bundan sonra robotlar gibi sadece yenilenler paylaşılsın,kimse ne özelini açsın,ne akıl sorsun,ne maneviyatla ilgili konular konuşulsun...Tammammı bundan sonra sussun herkes diyet konusu dışında!!!

alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.

ÇOCUKTA YAPARIM KARİYERDE DİYORSUN YANİ ABLA . HEM DİYET YAPARIM HEM EDEBİYAT PARÇALARIM alkisalkisalkisa.s.

paylaşım güzel doğruda ama kaç kişi yapabilir
şahsen ben yapamıyorum canım yaaa affedemiyorummm....

Birde neden özellikle beennnn :uhm:

heyt beee koçum benim yürüüü kim tutar seniiii kaydirigubbakcemile5

Bende durumlar iyi safiş asayiş berkemal yani

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ynen devam güzelimmmm

dellenme kız edepli otur otursduğun yerde çocukta yaparız kariyerde
diyettte yaparız bol bol çenede

bak benide naz melek ve senin dışında bilen yokkk ama tam gaz gidiyorumm sırnaşık şey

bu arada nazım kulakların çınlasın büskivi yedim sabahh a.s

boşver simoşum bende cevap yazacaktım ama kimseyi dışlamadığımızdan hiç takımımın üzerine alınmadım . Kim ne istiyorsa onu düşünsün . Zilancığım zaten yazdı bende yeniyim kimse beni dışlamadı diyeee . Boşver gülüm . Biz burda kardeş gibi olduk . Bir birimzin sevinçleriyle seviyor . üzüntüleriyle üzülüyorum . Diyette yapıyoruz listelerimizide paylaşıyoruz . Yanlışlarımızı söylüyoruz . 6. Takımın takım ruhu yeter .

cadım benimmmm saçma sapan bir yazıya vede kendisine sırf laf atılsın diye bunu buraya yazan kişiye neden bu kadar takılıyorsun ki bebeğim....

ya bırak kim ne derse desin halinden memnun olmayan varsa defolsun gitsin yaaa allah allah kime ne sorucaz biz ister yemek konuşuruz ister dert yanarız kime ne

seninde canın sıkılıyor galiba bunlara takılıyorsunn

ah be anacım yaaaa takıl bana hayatını yaşaaaaaaa yuuupppiiiiiiiiii :sm_cool: :sm_cool:

afiyet olsun ablam yanında biraz peynir falan tırtıklasaydın .

neden sen öncelikle benide tut gel arka sayfalardamn demişsin ya ondan tuttum afffetmeye getirdim şekerr tam ortasına koydum seniii kaydirigubbakcemile5

aslında nazada bir göndermeydi kaynana görümce sorununu anladımm okuduklarımdannn a.s

falan filan iştee

bu arada güzel bulutlu bir güne merheba dedim uşaktaaa :asigim:

mutluyumm huzurluyum diyettteyimm dünden beri yediklerime dikkat ediyorumm 6 takım ın adaptasyonu sayesinde aranızda sizlerleyimmm boshayallersmile

oyy ne güzel

burda karanlık ,sıcak ,bunaltıcı nefes aldırmayan bir hava var :sinifsinif:

çatlıcam şimdi ortamdan sıkıntıdan ve şişlikten sempatiksalakcinni

heeeeeee anladım mersiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

nazlımda affedermi bilmemkine.......

falan fişman işte

oyy ne güzel

burda karanlık ,sıcak ,bunaltıcı nefes aldırmayan bir hava var :sinifsinif:

çatlıcam şimdi ortamdan sıkıntıdan ve şişlikten sempatiksalakcinni

kıııssss çatlama ne sıkıntısı bu beeeeeee amaaannnn hayat güzel biz güzel yaşamak güzel daha neeeeee gel coşalım birlikte kuduralım :teytey: :teytey: :teytey:

ben kin tutmam çok çabuk afederim yufka yürekliyim biraz ama en son bana karşı yapılan hareket çok terbiyesizce ve beni rahatsız eden bir hareket ablam . Kitli olan odam başka bir yerin anahtarıyla açılmak isteniyor . Bak aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.

Ya benim asıl anlayamadığım, arkadaşın bize daha önceki mesajında bir yazmışlığı benide aranıza alırmısınız demişliği, takıma katılmak istiyorum demişliği varmı? Benmi kaçırdım yoksa? Böyle birden suçlanmak hiç hoş değil lmaz:
Neyse kızlarcığım konumuza dönelim, ama diyetle ilgili olsun tamammı sempatiksalakcinni

kesinlikle gerçekten çok sinir bozucu bir durum siz aile oldunuz birde yaaa ayıptır valla neden hala el kızı görünür gelinler böyle yabancılaşma falan sinir oluyorum bende yeminle kızı alana kadar kızım canım cicim aldıktan sonra gelin dışardan yabancı....
allahım olurda kaynana olduğum günleri gösterirsen bana böyle insan yapma ne olurrrrrr

ayrıca çabuk unutman affetmen acaba iyimi kötümü bilemedim balım yaaa :uhm:

ne yapılabilirki senin için mutlu olabileceğinn bir müzik aç çok tandır aramadığın sesini duymaktan hoşlanacağın b,rini araa melekçimm
negatifi pozitife çevirrr :1hug:

beni ara meleeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk beni araaaaa
telefon sapığın oliyim senin bacımmmm sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…