bu arada güzel bulutlu bir güne merheba dedim uşaktaaa :asigim:
mutluyumm huzurluyum diyettteyimm dünden beri yediklerime dikkat ediyorumm 6 takım ın adaptasyonu sayesinde aranızda sizlerleyimmm boshayallersmile
safiş çatlatcan mı sen bizi bi ses ver bari bacum yaaa aşagıda öyle duruyorsun :1ninca:
sabah aldıgım ilaçların etkisi çıkmaya başladı şuan acayip bi uyku hali çöktü mirmirmirmir kafayı zor tutuyorum araba kullanma dedi doktor.dün ilaçları almadıgım halde kaldırıma çıktım geri geri çıkarken ilkkez başıma geldi Allah tan bişiy olmadı arabaya.bugün eve nasıl gideceğim bilmiyorummmm :1no2:
tüm 6 takım için özellikle safiş içinnn boshayallersmile
Affetmek, o kişiyi sevmek değil.
Affetmek, o kişiyle konuşmak zorunda olmak değil.
Affetmek, o kişiyle ilişkiyi sürdürmek değil.
Affetmek, o kişinin beklentileri doğrultusunda davranmak değil.
Affetmek, o kişiyi kucaklamak değil.
...Affetmek, o kişiyi suçsuz bulmak değil.
Affetmek, o kişiyi hakli bulmak değil.
Affetmek, o kişinin verdiği zararları telafi etmek için çaba göstermemek değil.
Affetmek kırgınlığın, kızgınlığın, nefretin hapishanesinden özgürlüğe çıkmaktır.
Affetmek artık acıyı hissetmemektir. Yapılanları zihinsel olarak unutmak zaten mümkün değildir.
"Duygusal unutma" affetmenin diğer adıdır.:içelim:
kadınız duyguluyuz duygularımızla hareket ederizz beteriz beter ötesiyizzz
yeni edebiyat öğretmenliği kıvamında bu takımda ne işi varr diye sorabilirsiniz ben buyummm sositososito
diyetimide yaparım söz sanatlarımıda paylaşırımm
tüm 6 takım için özellikle safiş içinnn boshayallersmile
Affetmek, o kişiyi sevmek değil.
Affetmek, o kişiyle konuşmak zorunda olmak değil.
Affetmek, o kişiyle ilişkiyi sürdürmek değil.
Affetmek, o kişinin beklentileri doğrultusunda davranmak değil.
Affetmek, o kişiyi kucaklamak değil.
...Affetmek, o kişiyi suçsuz bulmak değil.
Affetmek, o kişiyi hakli bulmak değil.
Affetmek, o kişinin verdiği zararları telafi etmek için çaba göstermemek değil.
Affetmek kırgınlığın, kızgınlığın, nefretin hapishanesinden özgürlüğe çıkmaktır.
Affetmek artık acıyı hissetmemektir. Yapılanları zihinsel olarak unutmak zaten mümkün değildir.
"Duygusal unutma" affetmenin diğer adıdır.:içelim:
kadınız duyguluyuz duygularımızla hareket ederizz beteriz beter ötesiyizzz
yeni edebiyat öğretmenliği kıvamında bu takımda ne işi varr diye sorabilirsiniz ben buyummm sositososito
diyetimide yaparım söz sanatlarımıda paylaşırımm
Bende durumlar iyi safiş asayiş berkemal yani
İnsanlar ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim, diyet konusu dışında herşey varmış maşallah, ya şurada edebimizle oturalım tartışmayalım diyoruz ama illaki birşey söyleniyor, cevap vermezsemde bu sefer içim içimi yiyiyor.Ya bir allahın kulu çıksın şurada da ben yeni geldim beni dışladılar desin,mimu var, zilan var, cennet var yeni gelen arkadaşlardan onlar dışlandımı? Hasbinallah ya, sabah sabah!!!
Tamam kızlar bundan sonra robotlar gibi sadece yenilenler paylaşılsın,kimse ne özelini açsın,ne akıl sorsun,ne maneviyatla ilgili konular konuşulsun...Tammammı bundan sonra sussun herkes diyet konusu dışında!!!
insanlar ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim, diyet konusu dışında herşey varmış maşallah, ya şurada edebimizle oturalım tartışmayalım diyoruz ama illaki birşey söyleniyor, cevap vermezsemde bu sefer içim içimi yiyiyor.ya bir allahın kulu çıksın şurada da ben yeni geldim beni dışladılar desin,mimu var, zilan var, cennet var yeni gelen arkadaşlardan onlar dışlandımı? Hasbinallah ya, sabah sabah!!!
Tamam kızlar bundan sonra robotlar gibi sadece yenilenler paylaşılsın,kimse ne özelini açsın,ne akıl sorsun,ne maneviyatla ilgili konular konuşulsun...tammammı bundan sonra sussun herkes diyet konusu dışında!!!
İnsanlar ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim, diyet konusu dışında herşey varmış maşallah, ya şurada edebimizle oturalım tartışmayalım diyoruz ama illaki birşey söyleniyor, cevap vermezsemde bu sefer içim içimi yiyiyor.Ya bir allahın kulu çıksın şurada da ben yeni geldim beni dışladılar desin,mimu var, zilan var, cennet var yeni gelen arkadaşlardan onlar dışlandımı? Hasbinallah ya, sabah sabah!!!
Tamam kızlar bundan sonra robotlar gibi sadece yenilenler paylaşılsın,kimse ne özelini açsın,ne akıl sorsun,ne maneviyatla ilgili konular konuşulsun...Tammammı bundan sonra sussun herkes diyet konusu dışında!!!
dellenme kız edepli otur otursduğun yerde çocukta yaparız kariyerde
diyettte yaparız bol bol çenede
Bak benide naz melek ve senin dışında bilen yokkk ama tam gaz gidiyorumm sırnaşık şey
bu arada nazım kulakların çınlasın büskivi yedim sabahh a.s
paylaşım güzel doğruda ama kaç kişi yapabilir
şahsen ben yapamıyorum canım yaaa affedemiyorummm....
Birde neden özellikle beennnn :uhm:
heyt beee koçum benim yürüüü kim tutar seniiii kaydirigubbakcemile5
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ynen devam güzelimmmm
bu arada güzel bulutlu bir güne merheba dedim uşaktaaa :asigim:
mutluyumm huzurluyum diyettteyimm dünden beri yediklerime dikkat ediyorumm 6 takım ın adaptasyonu sayesinde aranızda sizlerleyimmm boshayallersmile
neden sen öncelikle benide tut gel arka sayfalardamn demişsin ya ondan tuttum afffetmeye getirdim şekerr tam ortasına koydum seniii kaydirigubbakcemile5
aslında nazada bir göndermeydi kaynana görümce sorununu anladımm okuduklarımdannn a.s
falan filan iştee
oyy ne güzel
burda karanlık ,sıcak ,bunaltıcı nefes aldırmayan bir hava var :sinifsinif:
çatlıcam şimdi ortamdan sıkıntıdan ve şişlikten sempatiksalakcinni
neden sen öncelikle benide tut gel arka sayfalardamn demişsin ya ondan tuttum afffetmeye getirdim şekerr tam ortasına koydum seniii kaydirigubbakcemile5
aslında nazada bir göndermeydi kaynana görümce sorununu anladımm okuduklarımdannn a.s
falan filan iştee
oyy ne güzel
burda karanlık ,sıcak ,bunaltıcı nefes aldırmayan bir hava var :sinifsinif:
çatlıcam şimdi ortamdan sıkıntıdan ve şişlikten sempatiksalakcinni[/QUOTE
ne yapılabilirki senin için mutlu olabileceğinn bir müzik aç çok tandır aramadığın sesini duymaktan hoşlanacağın b,rini araa melekçimm
negatifi pozitife çevirrr :1hug:
ben kin tutmam çok çabuk afederim yufka yürekliyim biraz ama en son bana karşı yapılan hareket çok terbiyesizce ve beni rahatsız eden bir hareket ablam . Kitli olan odam başka bir yerin anahtarıyla açılmak isteniyor . Bak aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.
ne yapılabilirki senin için mutlu olabileceğinn bir müzik aç çok tandır aramadığın sesini duymaktan hoşlanacağın b,rini araa melekçimm
negatifi pozitife çevirrr :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?