Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Recel,yag,3dilim ekmek arti borek,
Oglen makarna ilk gun menune bisey demicem canim insallah daha guzel menulerini bekliyoruz

Canım kahvaltida recel yag börek olmamış
Öğlen makarna 3 yemek kaşığı olsaymış iyiymiş akşam yine iyi Afiyet olsun bizim menüleri ornek olarak alabilirsin yada sana diyetisyen listemi atabilirim

Bugünün menüsü sabah aç karnına 2 bardak ılık su 2 adet kayısı
Kahvaltı Saat 10.00
Peynir, zeytin, salam 3 dilim, bolca maydanoz, 2 dilim kepek ekmeği, 2 bardak açık çay, 1 haşlama yumurta
Öğlen 14.00
1 kepçe mercimek corbası
Pırasa yemegı
Kıvırcık salata
1 dilim kepek ekmeği
Acı biber 7.8 adet
Ara 17.00 nescafe
Akşam 18.30
1 kepçe mercimek çorbası
Kıvırcık salata
1 dilim kepek ekmeği
3 litre su
40 adet mekık
30 dakika leslie
Ve adımım
Zipzip- N Nidsalii Denp Elif Eylül

Eklentiler

• IMG_20210123_225458.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 17
Kuzum ekmek yiceksen börek yeme börek yiceksen aynı gün pilav makarna tüketme bunların hepsi yeterince karbonhidrat bombası olmuş olsun daha ilk menü zamanla düzene girer

Kuzum ekmek yiceksen börek yeme börek yiceksen aynı gün pilav makarna tüketme bunların hepsi yeterince karbonhidrat bombası olmuş olsun daha ilk menü zamanla düzene girer
Haklısın fazla kaçırdım bugün düzene sokacağım ama teşekkür ederim

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim

Canım kahvaltıda hem börek hem ekmek fazla olmuş. Öğlen makarna akşam pilav çok karbonhidrat almışsın bunların yerine bulgur pilavı yiyebılırsın. Suda az geldı bana . Afiyet olsun canım hoşgeldin tekrardan..

Evet fazla olmuş farkındayım
Teşekkür ederim

Haklısın fazla kaçırdım bugün düzene sokacağım ama teşekkür ederim
Rica ederim kuzum bunun için burdayız hepimiz birbirimizden birşeyler öğrenelim ki istediğimiz hedefe daha çabuk varalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…