- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Recel,yag,3dilim ekmek arti borek,Menüm
Kahvaltı 10.00
1 tane haşlanmış yumurta 1 çay kaşığı reçel 1 çay kaşığı tere yağ 3 dilim dilim ekmek 3 dilim sucuk 2 dilim börek küçük dilimdi
Öğlen yemegi 14.00 5 yemek kaşığı makarna 1 kase yogurt
Akşam yemeği 2 parça fırında tavuk kızarmış 3 yemek kaşığı pilav yogurt salata
1 litre su
Spor sadece lesli yapabildim 15 dakika
Tamam o zaman sen bilirsin kuzumAaa canım olur mu hiç sen mucizeler yaratmışın ben tabikide ayakta alkışlıcam seni
Çok olmus dimiRecel,yag,3dilim ekmek arti borek,
Oglen makarnailk gun menune bisey demicem canim insallah daha guzel menulerini bekliyoruz
Canım kahvaltida recel yag börek olmamışMenüm
Kahvaltı 10.00
1 tane haşlanmış yumurta 1 çay kaşığı reçel 1 çay kaşığı tere yağ 3 dilim dilim ekmek 3 dilim sucuk 2 dilim börek küçük dilimdi
1 litre su
Zamanla duzene girecektir eminim canim kilona gore ekmek normal ama borek olmasa iyi olurduÇok olmus dimi
Kuzum ekmek yiceksen börek yeme börek yiceksen aynı gün pilav makarna tüketme bunların hepsi yeterince karbonhidrat bombası olmuşMenüm
Kahvaltı 10.00
1 litre su
Çok iyi olur aslında atarsan sevinirimCanım kahvaltida recel yag börek olmamış
Öğlen makarna 3 yemek kaşığı olsaymış iyiymiş akşam yine iyi Afiyet olsun bizim menüleri ornek olarak alabilirsin yada sana diyetisyen listemi atabilirim
Haklısın eşim evde olunca böyle oldu duzene koyucamZamanla duzene girecektir eminim canim kilona gore ekmek normal ama borek olmasa iyi olurdu
Tamam atıyorum şimdiÇok iyi olur aslında atarsan sevinirim
Afiyet olsun canımSabah
1 dilim ekmek 2 kaşık lor peyniri 2 ceviz salatalık domates
Öğle
Sebze çorbası salata
Akşam
5 parça tavuk mangal bol salata 1 bardak ayran
3 litre su
Haklısın fazla kaçırdım bugün düzene sokacağım ama teşekkür ederimKuzum ekmek yiceksen börek yeme börek yiceksen aynı gün pilav makarna tüketme bunların hepsi yeterince karbonhidrat bombası olmuşolsun daha ilk menü zamanla düzene girer
Afiyet olsun canımBugünün menüsü sabah aç karnına 2 bardak ılık su 2 adet kayısı
Kahvaltı Saat 10.00
Peynir, zeytin, salam 3 dilim, bolca maydanoz, 2 dilim kepek ekmeği, 2 bardak açık çay, 1 haşlama yumurta
Öğlen 14.00
1 kepçe mercimek corbası
Pırasa yemegı
Kıvırcık salata
1 dilim kepek ekmeği
Acı biber 7.8 adet
Ara 17.00 nescafe
Akşam 18.30
1 kepçe mercimek çorbası
Kıvırcık salata
1 dilim kepek ekmeği
3 litre su
40 adet mekık
30 dakika leslie
Ve adımım
Zipzip- N Nidsalii Denp Elif Eylül
Afiyet olsun canimBugünün menüsü sabah aç karnına 2 bardak ılık su 2 adet kayısı
Kahvaltı Saat 10.00
Peynir, zeytin, salam 3 dilim, bolca maydanoz, 2 dilim kepek ekmeği, 2 bardak açık çay, 1 haşlama yumurta
Öğlen 14.00
1 kepçe mercimek corbası
Pırasa yemegı
Kıvırcık salata
1 dilim kepek ekmeği
Acı biber 7.8 adet
Ara 17.00 nescafe
Akşam 18.30
1 kepçe mercimek çorbası
Kıvırcık salata
1 dilim kepek ekmeği
3 litre su
40 adet mekık
30 dakika leslie
Ve adımım
Zipzip- N Nidsalii Denp Elif Eylül
Canım kahvaltıda hem börek hem ekmek fazla olmuş. Öğlen makarna akşam pilav çok karbonhidrat almışsın bunların yerine bulgur pilavı yiyebılırsın. Suda az geldı bana . Afiyet olsun canım hoşgeldin tekrardan..Menüm
Kahvaltı 10.00
1 litre su
Sağol kuzumAfiyet olsun canım
Sütlü icsen neolur acaba
Evet fazla olmuş farkındayımCanım kahvaltıda hem börek hem ekmek fazla olmuş. Öğlen makarna akşam pilav çok karbonhidrat almışsın bunların yerine bulgur pilavı yiyebılırsın. Suda az geldı bana . Afiyet olsun canım hoşgeldin tekrardan..
Rica ederim kuzum bunun için burdayız hepimiz birbirimizden birşeyler öğrenelim ki istediğimiz hedefe daha çabuk varalımHaklısın fazla kaçırdım bugün düzene sokacağım ama teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?