- 24 Haziran 2016
- 7.543
- 26.574
- 548
Sağol canımAfiyet olsun canim
Sütüm yok süt tozu var ama iyi değilSütlü icsen neolur acaba
Hımmmm evet yağlı oluyo o tamam sade içSütüm yok süt tozu var ama iyi değil
Evet yanlış yaptığım yerlerde uyarın beniRica ederim kuzum bunun için burdayız hepimiz birbirimizden birşeyler öğrenelim ki istediğimiz hedefe daha çabuk varalım
Tabiki canım her zaman ama suyun gerçekten az olmuş en az 2 litre en fazla 3 yap ara öğüne çiğ kuruyemis meyve ya da kuru meyve koy ki Çabuk acıkıpta akşam karbonhidrat isteği olmasın.Evet yanlış yaptığım yerlerde uyarın beni
Sizinle kilo vereceğime inanıyorum
Afiyet olsun ayrıca hoşgeldiniz güzel güzel verir kiloları hedefe ulaşırız umarım birlikte haftasonu menüsü olmuş daha iyi olacağına eminim suyu artırıp karbonhidratı azaltırsan ilk ay çok iyi kilo vereceksin bu arada bu hafta hepimiz hergün 10bin adım yapıyoruzMenüm
Kahvaltı 10.00
1 tane haşlanmış yumurta 1 çay kaşığı reçel 1 çay kaşığı tere yağ 3 dilim dilim ekmek 3 dilim sucuk 2 dilim börek küçük dilimdi
Öğlen yemegi 14.00 5 yemek kaşığı makarna 1 kase yogurt
Akşam yemeği 2 parça fırında tavuk kızarmış 3 yemek kaşığı pilav yogurt salata
1 litre su
Spor sadece lesli yapabildim 15 dakika
yookk canım hiç yalnız bırakırmıyım seni geldim merak etme
her sayfayı okumadan rahat etmiyorum bişey atlamak istemiyorum. Genelde sık sık girdiğim için pek biriktirmiyorum da arada böyle oluyor ama bi gayret okuyorum şükür
Vücut analizi kolpa da olsa ben kullanıyorum, en azındam telefondan geçmişimi görüyorum.Aranızda akıllı vücut analizli tarti kullanan varmı acaba
Canım haftalık hedefimiz neydiYanar döner mi vuhuubenim eski durumda kalmadı kazanmayada gerek yok gibi sıkı tutup haftalık hedefimizi tutturup güzelce verelim yeter bence Ne dersin
Tek kaçamak sütlaç gibi göründü Ama yine de ona rağmen iyi o kadar adımla falan yanıp gitmiştir o hem diğer günlerle dengelenir afiyet Bol bol eksi olsun
Şimdi kaptanın leslielerin hepsini adım alıyoruz onu anladım Ama şöyle ki nasıl adım alıyoruz anlamadımdk yazılıyor mile diyince kafam karıştı 3 mile videosunu 30 dk falan yapıyorlar tam olarak nasıl hesaplayayım
Ben 10000 adımın içinde leslie yapıyorum ama onu dahil edip yazmıyorum yoksa evin içinde 10 bin olmuyorBu hafta adım yarışı olduğu için adım dışındaki sporları yine eskisi gibi hesaplayacağım sporlar adımlara dahilse böyle dipnot belirtirseniz çok mesut olurumdünkü puanları birincilik şerefine fazla verdim
Neyse sağlık olsun..T timesinfinity
Çocukları uyuttum, mutfağın işini bitirdim, saat 23.30, tvyi açtım, 30 dklık leslieyi açtım, 3dkka yaptım, bebe uyandı, döndüğümde saat 12 yi geçmişti
Bugünün adımı; 6817 de kaldı. Neyse şimdi devam edeyim bari yarına hazır olsun
Hoş geldin...Aranızda akıllı vücut analizli tarti kullanan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?