Günaydın canım ❤Günaydın hayırlı sabahlar ❤❤❤❤
Hoşbuldum teşekkür ederim bende atmaya çalışırım evdeyim sürekli dışarı çıkamıyorumAfiyet olsun ayrıca hoşgeldiniz güzel güzel verir kiloları hedefe ulaşırız umarım birlikte haftasonu menüsü olmuş daha iyi olacağına eminim suyu artırıp karbonhidratı azaltırsan ilk ay çok iyi kilo vereceksin bu arada bu hafta hepimiz hergün 10bin adım yapıyoruz
Bende yeni aldim xiaomi tartı güzel oluyo araştırmalarıma 3..le 5 arasi fazla gösteriyormuş yağıVücut analizi kolpa da olsa ben kullanıyorum, en azındam telefondan geçmişimi görüyorum.
Hoşbuldum bende yeni aldim güzel oluyor amaHoş geldin...
Benim yok ama bazen almak istiyorum bazen vazgeçiyorum şimdiki tartım normal bozulursa ama kesinlikle alırım
Hoşbuldum teşekkür ederim anladımTekrar hoşgeldin canım aramıza eleştirilerle doğru yolu buluyoruz bizlerde:)
Diyetisyende 2 kere kullandim canim
Hoşbuldumhoşgeldin kardesss.
Hoşbuldum teşekkür ederimHosgeldin cnm
Düzenli katilim saglarsan kilolarin nasil gittigi farketmezsin bile
Attiralim bebegimmm
Bak bugün bi sürü ciss yaptim, tadina bile bakmadim
Ben begendim cnm menünü sadece kahvaltiya bol yesillik eklersen güzel olur
Aksamda salata olsa iyi olurmus
Ekmek turevlerini yiyeceksen kahvaltida ye kuzum
Günaydın canım süpersinGunaydin.... sabahtan sporumu yaptim...7000 adimi buldum....
Alisirsin zamanla canim ❤Alıntı yapmak ne zor oldu
Uygulamadan mi giriyorsunTartı resmini atayım dedim ama atamıyorum
MaşallahGunaydin.... sabahtan sporumu yaptim...7000 adimi buldum....
EvetUygulamadan mi giriyorsun
Uygulmadan foto yuklenmiyor canim google uzerinden siteye girip yükleyebilirsin
Iyi uykular canımBen uyumaya gidiyorum
Tamam bakayım hemenUygulmadan foto yuklenmiyor canim google uzerinden siteye girip yükleyebilirsin
Sağol minnoşum nazardan midir nedir uykum çok oluyo sabahlarıIyi uykular canım
Dur bugun nazar boncugu bulup gelecem takimin ilk sayfasina koyalımSağol minnoşum nazardan midir nedir uykum çok oluyo sabahları
Valla ne iyi olur kaptancığım bari boncuğu göreyim sonra uyuyayımDur bugun nazar boncugu bulup gelecem takimin ilk sayfasina koyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?