Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tam uyku havası var izmir de canım..
Bizim bütün ev uyuyor ben de burayı merak ettim az bakıp uyuyacağım ben de...
Evet kapkaranlık,saatleri de ayarlamadıklarından insanın uyanası gelmiyor ama 9 saat uyumuşum ben,İzmire rağmen bana bu uyku yeter Kahvaltı hazırlıyoreee

Leslie iyidir ama böyle bir problemin varsa yine de dikkatli ol canım. Boosted değil de normal olanı tercih etmelisin belki de.Bi de leslie de spor esnasında söylüyor hep göbeğinizi içine çekin,dik durun,omurganızı sabitleyin vs die.Sen de bunlara dikkat et.
Lesliede tekme,diz çekme vs bunlar alt karın vs de calıstırıyor .Benzer şekilde bel çalıştıran hareketler de yaptırıyor zaten.
Bu arada Denp N Nidsalii sporla ilgili olduğundan belki belini zorlamayacak basit bel ve alt karın hareketleri tavsiye edebilirler die onları da etiketledim.

Chedarice ,kuzu ben sana fitik için ayrı egzersiz atayim aynı zamanda alt üst ve yan karında çalışmış olursun

Chedarice ,kuzu ben sana fitik için ayrı egzersiz atayim aynı zamanda alt üst ve yan karında çalışmış olursun
Çoook teşekkürler, çkk çok isterim

Balli limonlu ılık su dediler onu bile yaptim genede olmuyo bisey
Yya benim wc problemim olmazdı hiç.Sabahları normal rutinimdi yani ama neden böyle oldu anlamadım

Balik yagi denedinmi...wc icin

Neee 2 set 5 mil bi vay be.....
Yok canım denemedim.Bugün detoks suyuna başladım,kefir falan da içmeye calıscam.Balık yağı da aklımda olsun. Bakalımm ,geçici bir şeydir umarım.

Zeytinyağı iç kabız sevmez hiç zeytinyağı yoğurt kürün içine atıyorum işe yarıyor gerçekten şimdi onu yiyorum
Onu iç bunu iç derken mideyi elimize alcaz bu sefer
Şaka bi yana zeytinyağı iyidir haklısın canım,öğlen salata da yicem zaten,ağzıma da atarım 1 kaşık yağ bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…