Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olsun canımmm yaa çocuklara rağmennn süpersin 33 dk yapmıştın zaten öncedrn.Her gün o kadar bile yapsan acayip fark eder ki zaten 1 ay olmuş daha başlayalı. İlerde daha da arttırırsın.Maşallahh ortağıma

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
1simiti gömmüşsün afiyet olsun

Son düzenleme:
Teşekkürler, dün gece 45 dk leslie yaptım, bir de boosted fitness olanını açmışım, canım çıktı gece gece, ama var ya bir güzel uyumuşum, anlamadan sabah olmuş, aylardır uykusuzluk çekiyordum, çok mutluyum şu an )

Ooooo Ben de çocuklardan dolayı yapamadın sandım.Hem de boosted patlatmışsınnn,süpersin canım yaaa Derin uykuya da vesile olmuşşşş,bence sen bunu böyle devam ettirirsin artık .Geceleri rahat uyursun böylece

Benim vitamin değerlerim biraz sıkıntılı olduğundan sporu çok abartamıyorım ama evdeyken her gün leslie yapmaya çalışcam,dışarda olduğum günler de 10.000 adım İnşallah bu hafta beraber güzel kilo vereceğiz

Bende elinden öper 5 adet bel fıtığım var, tutunca 1hafta wcye bile kucakta gidiyorum, çocuklar aç susuz kalıyor ben yataklara düşünce, o yüzden bilinçsizce spor yapıp bir yerimi sakatlamak istemiyorum. Leslie o bakımdan iyi oluyor basit hareketler ama en azından hareket oluyor. Benim bel ve alt karın çalışmam lazım ama korkumdan çalışamıyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…