Yok canım naturlife aci cehre kayısılı çay valla oda bi tavsiye üzerine aldi ilk kulanan degil yani denemek için içicem bugun bendeHibiskus mu canımO buraların meşhur çayı da alamadım henüz
Sağol canımKolay gelsin canım
Anladım canım,onu da listeye ekleyim.Detoks suyu iş görmezse bakarım artık.TeşekkürlerYok canım naturlife aci cehre kayısılı çay valla oda bi tavsiye üzerine aldi ilk kulanan degil yani denemek için içicem bugun bende
Sağol canım
Hibiskıs hibiskus dediler ben hala almadımYok canım naturlife aci cehre kayısılı çay valla oda bi tavsiye üzerine aldi ilk kulanan degil yani denemek için içicem bugun bende
Sağol canım
Ekle canım gerçekten wc den çıkamıyorAnladım canım,onu da listeye ekleyim.Detoks suyu iş görmezse bakarım artık.Teşekkürler
Bu arada sen wcye sık çıkmıo muydun zaten kızzzzz,dikkat et snra wcde uyumayasın
Yok hibiskus degil migi okumuyonmu senHibiskıs hibiskus dediler ben hala almadım
Neyle cikiyosun canim sen wcyeEkle canım gerçekten wc den çıkamıyor
Oda sürekli kullanmicak wc ye çıkamadığım günler içerim dedi bana denemekten vazgeçtim zatenhaklısın uyur kalırım zaten gözümü wc ile açıp wc ile kapatıyorum
Yok hibiskus degil migi okumuyonmu sen
Kolay gelsin cnmBen gidiyorum tandırda ekmek yapmaya
Ben hiç bişey yapmıyorum canım ama görümcem bi çay aldi tavsiye üzerine wc den çıkamadı dünNeyle cikiyosun canim sen wcye
sagol canımKolay gelsin cnm
YapacağımGünaydın Melekler,
Kahvaltımı yaptım, topladım. Evi süpürüp derse başlayacağım. Arada bi 60 dk Leslie yaparım.
Wilma11 güzeller güzeli ortim spor yapabilecek misin?
Günaydın canım ❤Günaydın Melekler,
Kahvaltımı yaptım, topladım. Evi süpürüp derse başlayacağım. Arada bi 60 dk Leslie yaparım.
Wilma11 güzeller güzeli ortim spor yapabilecek misin?
Günaydın hayırlı sabahlar ❤❤❤❤
Gunaydin.... sabahtan sporumu yaptim...7000 adimi buldum....
Günaydın musmustlu pazarlar kizlar
Günaydın kızlarrrrr,keyifli pazarlar diliyorum
Kızlar cümleten Günaydın hayırlı sabahlarınjız olsun Insallahgecmısı anca bitirdim
Günaydın kızlarGünaydın
Adi ne canim cekip atsanaBen hiç bişey yapmıyorum canım ama görümcem bi çay aldi tavsiye üzerine wc den çıkamadı dün
Wc ye çıkamadığı günler icmek için aldı oda
sagol canım
Sabah sabah canım sıkıldı
NedenSabah sabah canım sıkıldı
Ne oldu tatlim?Günaydın kızlar
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Ne oldu kuzuSabah sabah canım sıkıldı
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
1simiti gömmüşsün afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?