Hayirdir canım ne olduSabah sabah canım sıkıldı
Gunaydin canım ❤Gunaydin kizlar
Sofrayı hazırlarken çay döküldü ufaklıgın ana kucağına geldi zaten içemedim soğuktu o kadar sıcak değildi birbirimize girdik sanki çocuğu bile bile yakcam doğurana kadar canım çıktı
Geçmiş olsun canim cay sicak degilmis neysekiSofrayı hazırlarken çay döküldü ufaklıgın ana kucağına geldi zaten içemedim soğuktu o kadar sıcak değildi birbirimize girdik sanki çocuğu bile bile yakcam doğurana kadar canım çıktıhala da çıkıyor
Eeee bisey oldumu pekiSofrayı hazırlarken çay döküldü ufaklıgın ana kucağına geldi zaten içemedim soğuktu o kadar sıcak değildi birbirimize girdik sanki çocuğu bile bile yakcam doğurana kadar canım çıktıhala da çıkıyor
11 kat merdiven cikmak tebrik ediyorumTutku44 kuzum bugün bı değişiklik yapıp ekmek almaya ben gittim ama giderken de gelirken de merdiveni kullandım (not: ev 11. Katta) şimdiden 3000 adım cepte. Hadi kanka sen de ufak tefek değişiklikler yapabilirsin. Biz kazanacağız
Çocuga gelmedi ki uyuyorduEeee bisey oldumu peki
Eeeee neolcak zaten butun gun uykusuz geziyosun bide onun kavgasinimi yapiyoÇocuga gelmedi ki uyuyordu
Aynen sinirim bozuldu ben bi evi temizlicem gelirim sonraEeeee neolcak zaten butun gun uykusuz geziyosun bide onun kavgasinimi yapiyo
Tamam canim kolay gelsin bak sinirim bozuldu benimdeAynen sinirim bozuldu ben bi evi temizlicem gelirim sonra
Üffff bende sinir oldum yani sanki bile bile döktünSofrayı hazırlarken çay döküldü ufaklıgın ana kucağına geldi zaten içemedim soğuktu o kadar sıcak değildi birbirimize girdik sanki çocuğu bile bile yakcam doğurana kadar canım çıktıhala da çıkıyor
Afiyet olsun eşimCumartesi menüm
11.00 Bir yumurta, peynir, domates, maydanoz, salatalık, fındık, badem, çay
13.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Fırında kabak, dereotu, yoğurt, cevizli
19.00 Fındık, çay
21.00 Bir greyfurt
İki litre detoks suyu
Yarım litre su
Eki Görüntüle 2767930
Zipzip- N Nidsalii
Canim bebeğe birsey olmadıysa gerisini bosverSofrayı hazırlarken çay döküldü ufaklıgın ana kucağına geldi zaten içemedim soğuktu o kadar sıcak değildi birbirimize girdik sanki çocuğu bile bile yakcam doğurana kadar canım çıktıhala da çıkıyor
5 kiloluk cok agir dikkat et spor yaparken
Yatarak yaptım5 kiloluk cok agir dikkat et spor yaparken
1 lt lik su siseleri ya da 0.5 lik ler ile yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?