Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2kizdan sonra erkek olunca bokunda boncuk bulcaklarya ondan

Oyle düşünmemiştim
Ya çocuğun erkegi kızı mi olur
Bir tane olsun diye uğraşıp duruyoruz
Allah hazir.masrafsiz uğraşsın verince böyle nankör olunuyor
Bende üzüldüm suanda canim ararım birazdan onu

Çok çok haklısın tesnimim. Dün yine baş ağrısı yaşadım kipirdayacak halim yoktu...sporumu yapamadim. Sana karşı sorumlu hissettiğim için yazıyorum. Dün akşam pek iyi değildim canım.

Kizlar seaBahAR kaptanimiz sağlığınız icin endisesini dile getirmis sizinlede paylasmak istedim
Denp
D Dileksnr

Şükür çocuğa gelmemiş cnm Allah korumuş
Erkeklerin hepsi böyle dengesiz cnm sikma canini
Çok çok haklısın tesnimim. Dün yine baş ağrısı yaşadım kipirdayacak halim yoktu...sporumu yapamadim. Sana karşı sorumlu hissettiğim için yazıyorum. Dün akşam pek iyi değildim canım.
Geçmiş olsun Meryemcim, bugün nasilsin

Ah canim allah şifanı versin fıtık cok zor (
Allah yavrunu korumuş canim önemli olanda o... gerisi her zamanki olağan tartışmalar...

Erkekler böyle her evde var aynısından çok unursama. Ver lafını olsun bitsin değişmezler anlık sinir yaşayıp pişman olugo bir çoğu seninkine has özellik degil bu.. korkusundan yaptığı kesin.
Bende üzüldüm suanda canim ararım birazdan onu
Destek çık canım sende barışırlar onlar... korkudan yapmıştır eşi illaki :)
Canim dünürüm allah şifanı versin migreninmi tuttu oyyy
Yat sadece burnuna çörek otu yağı damlat
Allah kurtarsın bizi bu meletten
Kizlar seaBahAR kaptanimiz sağlığınız icin endisesini dile getirmis sizinlede paylasmak istedim
Denp
D Dileksnr
Napsın diyetisyenle verdiklerini bilmiyor en doğrusunu yapmis bence seabahar...
Bu arkadaşlarımızın metosu cok hizli..
Ee birinin zaten spor geçmişi var... bunları ne bilsin seabahar.. menulerini biz takipteyiz her gun hiç yanlışları yokki masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…