- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
2kizdan sonra erkek olunca bokunda boncuk bulcaklarya ondanAfiyet olsun eşim
Hafif.bir menu olmus sporu biraz daha artırarak daha iyi olur
Canim bebeğe birsey olmadıysa gerisini bosver
Arada öyle tartışmalar olur esinde korktuğu için öyle tepki vermiştir klasik diğer erkekler gibi
Muhteşem ortim.
Oyle düşünmemiştim2kizdan sonra erkek olunca bokunda boncuk bulcaklarya ondan
Bende üzüldüm suanda canim ararım birazdan onuOyle düşünmemiştim
Ya çocuğun erkegi kızı mi olur
Bir tane olsun diye uğraşıp duruyoruz
Allah hazir.masrafsiz uğraşsın verince böyle nankör olunuyor
Tamam canım şimdi inicem aşağıya çekip atarımAdi ne canim cekip atsana
Korkmuş korkudan öyle yaptı herhalde. Sakinleşince konuşursunuz. Gecmis olsun.Aynen sinirim bozuldu ben bi evi temizlicem gelirim sonra
Çok çok haklısın tesnimim. Dün yine baş ağrısı yaşadım kipirdayacak halim yoktu...sporumu yapamadim. Sana karşı sorumlu hissettiğim için yazıyorum. Dün akşam pek iyi değildim canım.Afiyet olsun eşim
Hafif.bir menu olmus sporu biraz daha artırarak daha iyi olur
Canim bebeğe birsey olmadıysa gerisini bosver
Arada öyle tartışmalar olur esinde korktuğu için öyle tepki vermiştir klasik diğer erkekler gibi
Kizlar6. TAKIM
Denp ve Haticesnr ile ilgili olarak;
Üst limit kuralı bu iki üyemiz için üst üste devreye giriyor.
Bu platformu oluştururken birbirimizden destek alarak, rakiplerle tatlı bir rekabet ortamına girerek kilo vermemizi hedefledim. Ama sağlık her zaman ilk başta gelmeli.
Özellikle yaşadığımız salgın döneminde bağışıklık sisteminin önemi tartışılmaz. Bu kadar yüksek kilo kaybı bağışıklık sistemini olumsuz etkileyecektir.
Son bir aya göre veriler şöyle.
Denp 707. etapta 68,9 kilo imiş. Bugün 56 kilo. Bir ayda 12,9 kilo vermiş ve bu vücut ağırlığının 19% una denk geliyor.
Haticesnr 707. etapta 101,7 kilo imiş. Bugün 86 kilo. Bir ayda 15,7 kilo vermiş ve bu vücut ağırlığının 15% ine denk geliyor.
Bunları bir açıklama beklediğim için veya polemik başlatmak için yazmıyorum. Üyelerimizin sağlık durumu için endişelendiğimi belirtmezsem kendi adıma etik davranmamış olurum.
"Sağlıklı" kilo vermenin aylık üst limitinin, vücut ağırlığımızın %5 i olduğu gerçeğini hatırlatmayı uygun buluyorum. Ama elbette ki herkes kendisi için istediğini yapmakta, istediği riski almakta özgür.
Şükür çocuğa gelmemiş cnm Allah korumuşSofrayı hazırlarken çay döküldü ufaklıgın ana kucağına geldi zaten içemedim soğuktu o kadar sıcak değildi birbirimize girdik sanki çocuğu bile bile yakcam doğurana kadar canım çıktıhala da çıkıyor
Geçmiş olsun Meryemcim, bugün nasilsinÇok çok haklısın tesnimim. Dün yine baş ağrısı yaşadım kipirdayacak halim yoktu...sporumu yapamadim. Sana karşı sorumlu hissettiğim için yazıyorum. Dün akşam pek iyi değildim canım.
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | |
E Elif_Eylul | |||||||
@I-cell_84 | |||||||
| |||||||
D Dileksnr | |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@sena zeynep | |||||||
| |||||||
| |||||||
T timesinfinity | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Migi_magid11 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Cedarice | |||||||
S sulisim | |||||||
@onlinenurse | |||||||
| |||||||
@Burcudulunder | |||||||
Gunaydin abla ❤Gunaydinnnn
Mutlu pazarlar kizlar
Nen şuanda heryere herkese giresim varBenim de mutfaga gırmem gerek lakın hıc giresim yok dun hıc bırsey yapmayınca mutfak savas alanı gıbı
Çok teşekkür ederim bitanemŞükür çocuğa gelmemiş cnm Allah korumuş
Erkeklerin hepsi böyle dengesiz cnm sikma canini
Geçmiş olsun Meryemcim, bugün nasilsin
Ah canim allah şifanı versin fıtık cok zorBende elinden öper 5 adet bel fıtığım var, tutunca 1hafta wcye bile kucakta gidiyorum, çocuklar aç susuz kalıyor ben yataklara düşünce, o yüzden bilinçsizce spor yapıp bir yerimi sakatlamak istemiyorum. Leslie o bakımdan iyi oluyor basit hareketler ama en azından hareket oluyor. Benim bel ve alt karın çalışmam lazım ama korkumdan çalışamıyorum,
Allah yavrunu korumuş canim önemli olanda o... gerisi her zamanki olağan tartışmalar...Sofrayı hazırlarken çay döküldü ufaklıgın ana kucağına geldi zaten içemedim soğuktu o kadar sıcak değildi birbirimize girdik sanki çocuğu bile bile yakcam doğurana kadar canım çıktıhala da çıkıyor
Destek çık canım sende barışırlar onlar... korkudan yapmıştır eşi illaki :)Bende üzüldüm suanda canim ararım birazdan onu
Canim dünürüm allah şifanı versin migreninmi tuttu oyyyÇok çok haklısın tesnimim. Dün yine baş ağrısı yaşadım kipirdayacak halim yoktu...sporumu yapamadim. Sana karşı sorumlu hissettiğim için yazıyorum. Dün akşam pek iyi değildim canım.
Napsın diyetisyenle verdiklerini bilmiyor en doğrusunu yapmis bence seabahar...
Gunaydinn cnmGunaydin abla ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?