- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Gecmis olsun canimÇok çok haklısın tesnimim. Dün yine baş ağrısı yaşadım kipirdayacak halim yoktu...sporumu yapamadim. Sana karşı sorumlu hissettiğim için yazıyorum. Dün akşam pek iyi değildim canım.
Kaptanim 1 ayda bütün kulubun dikkatini çektiler
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Toplam | |
| 10.505 | |||||||
| 10.079 | |||||||
S sulisim | 10.022 | |||||||
| 12.400 | |||||||
| 16.554 | |||||||
M MissHayaLet | 10.070 | |||||||
D Dileksnr | 11.080 | |||||||
| 6.817 | |||||||
T timesinfinity | 4.650 | |||||||
| 2.155 | |||||||
@I-cell_84 | 13.008 | |||||||
| 11.712 | |||||||
| 11.152 | |||||||
| 3.484 | |||||||
@birazhuzurdu2008 | 13.028 | |||||||
| 10.000 | |||||||
| 10.125 | |||||||
Milleri yazildiysa ekleriz ama dakika olanlari ekleyemedim canimZipzip- kaptanımmm sporları not alırken şey geldi aklıma leslie ve adımları ayrı olanlarda leslieyi adımlara katıyor musun
15 dk 1 mil bazı videolarda 12 bazılarında 16 ana sen 15 dk 1 mil düşünebilirsin.Milleri yazildiysa ekleriz ama dakika olanlari ekleyemedim canim
Oyle düşünmemiştim
Ya çocuğun erkegi kızı mi olur
Bir tane olsun diye uğraşıp duruyoruz
Allah hazir.masrafsiz uğraşsız verince böyle nankör olunuyor
Zorlama abla zaten yeni ameliyat oldun sayilir kilon da azaldikda ilerleyen aylarda daha cok spor yaparsinGunaydinn cnm
Elifcim ben yarış yapicak kadar spor yapamiyacagim icin spor listelerine girmeyim cnm
1 mil lesliyle baslangic yapicam
Cok mantikli bir hareketKaptanim 1 ayda bütün kulubun dikkatini çektiler
Bende zaten o kadar dikkat çekmemek için vermiyorum ()
Yazan olursa ekleyelim canım15 dk 1 mil bazı videolarda 12 bazılarında 16 ana sen 15 dk 1 mil düşünebilirsin.
Paylasim alaninda canimNerde yazmış
Sırlar kısmındami ben göremedim de kaptanimPaylasim alaninda canim
Ornek menu ve sporlarinla paylasabilirsin istersrn
Birazda kilo fazla, yolum uzun diye abartmak istemiyorum cnmZorlama abla zaten yeni ameliyat oldun sayilir kilon da azaldikda ilerleyen aylarda daha cok spor yaparsin
Cok mantikli bir hareket
Yok cnmSırlar kısmındami ben göremedim de kaptanim
Sırlar kısmındami ben göremedim de kaptanim
Gel de benim mutfağa gırNen şuanda heryere herkese giresim var
Yok cnm
Paylasim alani
Cuma gunleri listeleri paylastigimiz yer var ya
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Estağfirullah kaptanım varsa helal olsun , sizleri tanımak burda bulunmak gerçekten güzeldi Biz de teşekkür ederiz abi gerçekten öyle varsa helal olsun hakkımız Duygular karşılıklı kaptanım.:KK200: Bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah.:anne:www.kadinlarkulubu.com
Burada paylasildi canim
Öncelikle bizi düşündüğünüz için tesekur ederimSevgili Kaptanim burda hiçbirimiz bir diğerini tanımadığı için haliyle birbirimizle ilgili herhangi bir bilgimiz olmayabilir .Ben 7 yaşından beri tekvando yapan biriyim babam tekvando hocasıydi Ayrıca 6 7 sene kadarda atletizm ve voleybol oynadim alt kadroda .Hepsinden öte ben zaten doğum sonrası kilolarimi vermek için diyetisyenim ve eşi olan spor hocamin yönlendirmeleri ve takibi doğrultusunda ilerliyorum. Grup içerisinde kendi diyet listemi paylaşıyorum ben günde 2 saatimi spora ayıran bir insanim yogunluklada kardiyo yaparim.Sporla ve sağlıklı beslenmeyle verilen kilonun kimseye bir zararı olmaz ki her ay düzenli kan degerlerime bakılıyor Tekrar tesekur ederim bizleri düşündüğünüz için hayırlı günler
Sağ ol bitanemElhan ablacim cook gecmis olsun ❤❤
Tesekur ederiz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?