Ya benim asıl anlayamadığım, arkadaşın bize daha önceki mesajında bir yazmışlığı benide aranıza alırmısınız demişliği, takıma katılmak istiyorum demişliği varmı? Benmi kaçırdım yoksa? Böyle birden suçlanmak hiç hoş değillmaz:
Neyse kızlarcığım konumuza dönelim, ama diyetle ilgili olsun tamammı sempatiksalakcinni
ben kin tutmam çok çabuk afederim yufka yürekliyim biraz ama en son bana karşı yapılan hareket çok terbiyesizce ve beni rahatsız eden bir hareket ablam . Kitli olan odam başka bir yerin anahtarıyla açılmak isteniyor . Bak aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.
ya benim asıl anlayamadığım, arkadaşın bize daha önceki mesajında bir yazmışlığı benide aranıza alırmısınız demişliği, takıma katılmak istiyorum demişliği varmı? Benmi kaçırdım yoksa? Böyle birden suçlanmak hiç hoş değillmaz:
Neyse kızlarcığım konumuza dönelim, ama diyetle ilgili olsun tamammı sempatiksalakcinni
öncelikle beraber yaşamanın sıkıntıları ve zorlukları tepene çökmüş vaziyettte tatlımm :1no2:
Aynı evde yaşayan insanlarda oda kilitlenmesi bana göre yanlış
onlarında kilitlenmediği durumlarda senin özeline müdahale etmeleri yanlışş :1no2:
Nazım evlenmeden önce kaynananla beraber oturacağını biliyordunn tüm bunları düşünüp göze almalıydınn
bu kadarını belki tahmin etmedin belki fıstığımm
belkife işin zorluğunu beraber yaşamaya başlayın ca farkettinn
ben senin yerine olsam o kapıyı sonuna kadar açardım hergünn merakları gitsin bakalımmm
şimdilik yapılacak tek şey buuu a.s
ablam odamı zaten hiçbir zaman kitlemedim sadece dağınık bıraktığım toplayamadığım zamanlar kitledimki ayıp olmasın diye . Evet dediğin gibi ilk baştan böyle olacağını bilseydim aynı evde oturmayı kesinlikle kabul etmezdim . Ne kadar iyi olursa olsun insanlar ev ev üstüne olmuyor . Benim odam sonuna kadar açıkken bile görümcem sepetteki elbiselerimi bile girip karıştırdi .
ablam odamı zaten hiçbir zaman kitlemedim sadece dağınık bıraktığım toplayamadığım zamanlar kitledimki ayıp olmasın diye . Evet dediğin gibi ilk baştan böyle olacağını bilseydim aynı evde oturmayı kesinlikle kabul etmezdim . Ne kadar iyi olursa olsun insanlar ev ev üstüne olmuyor . Benim odam sonuna kadar açıkken bile görümcem sepetteki elbiselerimi bile girip karıştırdi .
eşine karşı şirin ol tatlımm mutlaka oda görüyordur olanlarıı allah büyük sabır de sadecee inanki hiç ummmadığın anda her şeyin yoluna girdiğini göreceksin sadece biraz sabırr
ve temiz bir kalpp
senin sınavında bu demekki allah başka sınavlarla sınamasın seni güzel kuşummm
dertsiz insan gördünmüki etrafındaaa herkesin var çeşit çeşitt
seninkide bu olsun olsunki güçlü olmayı öğren olsunki yaşamanın anlamını öğrenn hayat ona nasıl baktığınla alakalıdırrr
ufak tefek meseleler için sıkma canınııı şeniz
öyle yapıyorum zaten sabrediyorum . Ve allaha dua ediyorum . Benim için hayırlı olan neyse onu nasip etsin diye ablam . ÇOK ŞÜKÜR EŞİMLE ARAM İYİ
safişçim delüsün sen dülüüüü lülülülülülü akrobat alacakmış olursun valla sende bu hırs varkennn
canım yaa antibiotik ,burun kulak göz açıcı bi ilaçmıdır ne bide ondan agrı kesici burun spreyi falan filan işte verdikleri doktorun
gözdem beni hiç yanıltmadın . gözdem buna şimdi bir güzel döşerrrr Çok üzgünüm çoook diye düşündüm. anacım hayatta cevap vermeden duramazzzzz delikafadulden
Bende leblebi ve süt ikilisini yedim yemekte safiş .
alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi: :lepi: :lepi: harikasın 64 olduysan 63 gayet rahat yakalarsın cnmkızlar 400 gr daha vermişim 64 olmuşum çok mutluyumm
işte o yüzden bu gevşemeler inşlah bunuda çözeriz kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım benimde aynı nerdeyse 1 senedir diyet modundayım ama toplasan 1 ay spor yapmamışımdır.bendede var aynı gevşeklik
ok olay anlaşılmıştır:))Zilancığım ooo upuzun alıntıda kendi payıma olanlara teşekkür ederim canım, işte bende o rüyalarım kesilmesin diye pek fazla kişice paylaşılmasın diye dedim ama bir yandanda arkadaşlarımın duaları kabul olsun istiyorum o yüzden sadece sizlerle paylaştım Şeniz
canım ömcelikle h.g aramıza opuyorumnanaktan bende senin dediğin gibi düşünüyordumgünaydın kızlarrrrrrrrrrrr :içelim:
geçmişten geldimmm tuta tuta bu arkadaşı tuttummm da geldimm
öncelikle merhaba zilann vereliniortak a.s
gelelim kilo mevzuna 160 boya 63 kilo fazla canımm ama kilo insana yakışandır diye düşünürsek işin mantığı bozulurr
idaal kilon 55 60 civarı seninn
fakat suratım küçülüyor diyorsunnn açıkçası kafam karıştıı boshayallersmile
çok sağol cnm evet ya süper halılar var ve fiyatlarıda çok uygun geldi banaOooo süper güle güle kullan zilancığım, bayılırım dekorasyona ben, antepe de bir kez gittim ciddi anlamda güzel halıları var hemde el dokumaları bile, iyi günlerde kullan canım
aahh cnm geçmiş olsun dikkat et kendine araba kullanma olmasa Allah muhafazasabah aldıgım ilaçların etkisi çıkmaya başladı şuan acayip bi uyku hali çöktü mirmirmirmir kafayı zor tutuyorum araba kullanma dedi doktor.dün ilaçları almadıgım halde kaldırıma çıktım geri geri çıkarken ilkkez başıma geldi Allah tan bişiy olmadı arabaya.bugün eve nasıl gideceğim bilmiyorummmm :1no2:
Canlarımmmmmmmmmmm geldim nihayetttt hepinize tünaydınnnnnnnnnnn
özledinizmi beniiii bakıyımmmmmmmm
sabah yedi buçuktasn beri şirkette harıl harıl çalışıyorum fuara katıldıkta onun evrakları hazırlıkları falan ancak işim bitti ve yanınıza gelebildim....
Nasılsınız çıtırlarrrr herkes iyimi keyifler yerindemi bakalımmmm....
ooyyyyyyyyy canım kıyamam sanaaaa o zaman dünkü alacağımı bu gün öde hadi çene çalalım :hulya: :hulya: :hulya:
ayrıcada geçmiş olsun tatlım yaa diyorum hep kendi kendine geçmesini beklemeyin başka bir şey çıkabilir diye...
Keşke iğne alsaydın be güzelim en iyi etkiyi ve hızlı o yapar bende ilaçtan nefret eder genelde iğne yazdırırım doktora hemen girsin vücuda ve etki etsin diye neyse ilaçlarını düzenli kullandınmı üç güne bir şey kalmaz bebekim ama ilaçlara devam....
cancağızım albümünü özel yapsaydın ya birtanem o zaman çizdirmezdin kendini
Bayramı sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca aklinialirimsmile
sağol birtaneeemmmm tertemiz çıktı beynimmmmm beyin yok çünkü o kadan temizz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
canım valla götürürüm elbette sağol bana olan güvenin için lakinnn
Ben dün akşam regl oldum yaaaa :çok üzgünüm:
gece sporu illaki molada ama ben duayıda okuyamıcam buna üzülüyorum :çok üzgünüm:
sağol balımmmmm o zaman bu gün konuşalımmm hihoyyyt hihoyyyt
yok kıssss neden canım sıkılssınnn işlerimi bitirmiştimdee yapacak iş arıyordum o kadan kaydirigubbakcemile3
canım benimmmmmmmmmmmmm birtanem geldim sonunda evet bebeğim
iyiyim canımın içi çok sağol sen nasılsın neler yapıyorsun bir yaramazlık yok inşallah...
ya bizde de bibre dolması var erişte ile ikiside olmazlmaz:
bende sanırım leblebi ile ayran içicem bu gün....
canım yazdım ya yukarıda da işler sıkışıktı burasıda açık kaldı yetişemedim size :çok üzgünüm:
bugün bugün bugün
eğer unutmaz isem bende akşama evdeki pc den eklerim eski ve yeni diye
yok bebekim yaaa işlere kilitlendim
ama geçmişide hallettim geldim yerimseniben
canım el insaf yaaa üç çocuk doğurmuşsun o kadar gevşeklik normal değilmi ben daha bir tane doğurdum ama bacaklarımın halini beğenmiyorum sende söylenme ne olurrrr
evet cadım ters cevap sempatiksalakcinni
özlemezmiyiz merakta ettuk neden yazmıyo bu karu diye tabiki güveniyorum sana ne demekBende durumlar iyi safiş asayiş berkemal yani
canım bende öyle yapıcaktım niyet o idi takii ızgara aklıma girene kadar
Ve son anda leblebiden vazgeçip karışık ızgara yedim cokacimcoook
yanlış bir şey yapmadım heralde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?