Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

öncelikle beraber yaşamanın sıkıntıları ve zorlukları tepene çökmüş vaziyettte tatlımm :1no2:

aynı evde yaşayan insanlarda oda kilitlenmesi bana göre yanlış
onlarında kilitlenmediği durumlarda senin özeline müdahale etmeleri yanlışş :1no2:
nazım evlenmeden önce kaynananla beraber oturacağını biliyordunn tüm bunları düşünüp göze almalıydınn
bu kadarını belki tahmin etmedin belki fıstığımm
belkife işin zorluğunu beraber yaşamaya başlayın ca farkettinn

ben senin yerine olsam o kapıyı sonuna kadar açardım hergünn merakları gitsin bakalımmm

şimdilik yapılacak tek şey buuu a.s

tamam dönelim konumuza gözdem hanım nerde menüleriniz menü vermiyorsunuz artık listeden çıktın diye saldıkmı kendimizi yoksa kaç kiloyuz bakalım şimdi

bu arada kızlar dünkü menümü vereyim bende :

Kahvaltı 06.30
tb ekmekten yapılmış light peynirli tost 2 adet
iki bardak süt domates salata....

Ara 11.00
2 kuru kayısı

Öğle 12.10
bir tabak kuru fasulye
bir tabak dolusu salata
yoğurt...

Akşam 18.30
avcumun içi kadar ızgara tavuk
bir yemek tabağı kadar salata
ve ayran...

Su : 2 lt.
Spor : Regl oldummmm vede sokakta fink fink gezdim
Aktivite : Kızımı sirk çadırına götürdüm veee çok beğendim.
Akrobat olmaya karar verdim sempatiksalakcinni

ablam odamı zaten hiçbir zaman kitlemedim sadece dağınık bıraktığım toplayamadığım zamanlar kitledimki ayıp olmasın diye . Evet dediğin gibi ilk baştan böyle olacağını bilseydim aynı evde oturmayı kesinlikle kabul etmezdim . Ne kadar iyi olursa olsun insanlar ev ev üstüne olmuyor . Benim odam sonuna kadar açıkken bile görümcem sepetteki elbiselerimi bile girip karıştırdi .

görğmcenin derdi neee
ona ne senin eşyalarından
bu ne merakkk

hey allahım sen yazarken ben deli oluyorum

görümce göz taşı gördüğün yerde bas taşııııı sempatiksalakcinni

eşine karşı şirin ol tatlımm mutlaka oda görüyordur olanlarıı allah büyük sabır de sadecee inanki hiç ummmadığın anda her şeyin yoluna girdiğini göreceksin sadece biraz sabırr
ve temiz bir kalpp
senin sınavında bu demekki allah başka sınavlarla sınamasın seni güzel kuşummm
dertsiz insan gördünmüki etrafındaaa herkesin var çeşit çeşitt

seninkide bu olsun olsunki güçlü olmayı öğren olsunki yaşamanın anlaMINI ÖĞRENN hayat ona nasıl baktığınla alakalıdırrr
ufak tefek meseleler için sıkma canınııı Şeniz

öyle yapıyorum zaten sabrediyorum . Ve allaha dua ediyorum . Benim için hayırlı olan neyse onu nasip etsin diye ablam . ÇOK ŞÜKÜR EŞİMLE ARAM İYİ

Son düzenleme:
selam güzel hatunlar .......

gözdem duayı dün 175 kere okuya bildim güzelim ....
bugünde pazar vs var yinede okurum biraz daha .....
sayı nekadar eksik okuyamadım geçmişi ....
ben reglken okuya bildigime göre abdest te şart deyildir diye düşünüyorum (olsa daha iyi ama ) o yüzden işte musaid olan hatunlarda okusun .yoksa yetişmez diye düşünüyorum .....

öyle yapıyorum zaten sabrediyorum . Ve allaha dua ediyorum . Benim için hayırlı olan neyse onu nasip etsin diye ablam . ÇOK ŞÜKÜR EŞİMLE ARAM İYİ

zaten tüm meselede o eşin iyi olsun gerisi fıssssssssss opuyorumnanaktan

bu konuda olumsuz fikirlere müsade etmeee şu anda yapabileceğin hiç birşey yokkk
sadece olumsuz olan eleştiriler dahada çok canını sıkacak dahada çok işlerin karışmasını sağlıyacakk içindeki sıkıntı iyice büyüyecekk
pozitif insanları koy hayatına onların dediklerine kulak verrr Şeniz

bugün buranın pazarı kızlarr pazara gideceğimmm ot çöp dolduracağım dolabımaaa azcuk ineklemem lazımm malum diyet halleriii
akşama yanınızdayımm öptüm tüm takımıı Şeniz

safişçim delüsün sen dülüüüü lülülülülülü akrobat alacakmış olursun valla sende bu hırs varkennn

canım yaa antibiotik ,burun kulak göz açıcı bi ilaçmıdır ne bide ondan agrı kesici burun spreyi falan filan işte verdikleri doktorun

gözdem beni hiç yanıltmadın . gözdem buna şimdi bir güzel döşerrrr Çok üzgünüm çoook diye düşündüm. anacım hayatta cevap vermeden duramazzzzz delikafadulden

Son düzenleme:
ablam döktürmüşün yine..... özlemişim senin yazılarını ve uslubunu ....zemuszemus.
benimdi bugün dışarda işim çok ....
görüşürüz kıslar ...
ha unutmadaN BİRAZ GEÇMİŞİ OKUDUM ...bizi tanımayan yada tanımak istemeyeyn arkadaşlara selam olsun . herkes özgür düşünmekde serbest ama 1 yada 2 mesajla nasıl bir kaynaşma bekliyordu arkadaş anlamadım ... ama haklı oldugu bir konu var ...evet biz burda sadece diyet konuşmuyoruz ...::))))

Son düzenleme:

ben ve akrobatlıkkk wwuuhuuuuuuuuu aklinialirimsmile

uçucam havalarda şekilden şekile giricem anam onlarda kemik yok yılan gibiler kıvrılıyorlar hopluyorlar zıplıyorlar artık benm için çok geç :sinifsinif:

ilacı çok güzel tarif etmişsin canım yaaa kaydirigubbakcemile3
ben aslında ilaçların adını sormuştum ama neyse...
İlaçların prospektüsünü okudunmu canım?

gözdem beni hiç yanıltmadın . gözdem buna şimdi bir güzel döşerrrr Çok üzgünüm çoook diye düşündüm. anacım hayatta cevap vermeden duramazzzzz delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bende leblebi ve süt ikilisini yedim yemekte safiş .

canım bende öyle yapıcaktım niyet o idi takii ızgara aklıma girene kadar

Ve son anda leblebiden vazgeçip karışık ızgara yedim cokacimcoook
yanlış bir şey yapmadım heralde.....

kızlar 400 gr daha vermişim 64 olmuşum çok mutluyumm
alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi: :lepi: :lepi: harikasın 64 olduysan 63 gayet rahat yakalarsın cnm
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım benimde aynı nerdeyse 1 senedir diyet modundayım ama toplasan 1 ay spor yapmamışımdır.bendede var aynı gevşeklik
işte o yüzden bu gevşemeler inşlah bunuda çözeriz kaydirigubbakcemile2
ok olay anlaşılmıştır:))
canım ömcelikle h.g aramıza opuyorumnanaktan bende senin dediğin gibi düşünüyordum
yani en fazla 60 kilo olmam gerekiyor diye ama diyetisyende hesapladı 64 çıktı
çünkü sadece boya göre değil yaşa görede hesaplanıyormuş bende araştırdım netten
aynı sonuç çıktı yüzümün küçülmesinede gelirsek kimi insan ne kadar kilo verse
yüzünden bişey kaybetmez yada çok az farkeder yüzden ama benim tam tersi
gözlerimin altında çok hafif morluklar oluşmaya başladı ondan takıldım bu kısmına şekerim yoksa dert değil :hulya:
Oooo süper güle güle kullan zilancığım, bayılırım dekorasyona ben, antepe de bir kez gittim ciddi anlamda güzel halıları var hemde el dokumaları bile, iyi günlerde kullan canım
çok sağol cnm evet ya süper halılar var ve fiyatlarıda çok uygun geldi bana
200 liraya aldığım halıyı bir başka yerde sorduk 400 liraydı düşün 2 katı
aahh cnm geçmiş olsun dikkat et kendine araba kullanma olmasa Allah muhafaza

Bende durumlar iyi safiş asayiş berkemal yani
özlemezmiyiz merakta ettuk neden yazmıyo bu karu diye tabiki güveniyorum sana ne demek
yapalım cnm ama öğleden sonra bir bebek görmesine gitmeliyim
haklısın cnm verdiğin moral içinde ayrıca tşkler ama hani insan bu
kadar zayıflayınca vucudu daha güzel görmek istiyo inşlah fırsat bulursam bugün yükliycem canlarım opuyorumnanaktan

inanmıyorum ya nasıl bir karaktere sahip bu görümcen sen yazdıkça ben şaşıyorum inanki yaptıklarına bizim gelinde annemle birlikte oturur oraya gittiğimizde asla öyle şeyler yapmayız inanırmısın ben bikeresinde başıma örtmek için yazma arıyordum kendi yoktu annem odasından al dedi aldı ama kendi gelincede durumu izah ettim ve kusura bakmaması gerektiğini söyledim

aboo yine ne kadar uzun bir alıntı yapmışım ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
ne yapiyim kızlar sizi yalnız bırakmaya gelmiyor sayfalar arka arkaya atlıyo
mecbur kalıyom kafamçokkarıştı

canım bende öyle yapıcaktım niyet o idi takii ızgara aklıma girene kadar

Ve son anda leblebiden vazgeçip karışık ızgara yedim cokacimcoook
yanlış bir şey yapmadım heralde.....

yok canım gayet iyi yapmışsın .afiyet olsun . Ben bir ara yemekaneye kuru piyaz yemeye çıkacaktım . Ama aşçı yumurta koymuş içine ..........

kızlarrrr

sabah 2 kuru kayısı 1 bardak su içiyorum 30-45 dk sonra 2 dilim t.b unlu ekmek 1 t.k lor peyniri minnacık zeytin ezmesi ve biraz kuşburnu marmelatı yedim

öğlen pazı yağsız(salata yerine sebzede oluyor değilmi) 3 yemek kaşığı kurufasulye az yağlı ve 1 bardak kefir içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…