Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim köfteyi neden 1 yiyorsun ki 3-4 yiyebilirsin bence

Afiyet olsun canim köfteyi neden 1 yiyorsun ki 3-4 yiyebilirsin bence
Hazır öğleni geç yemişken çok acıkmayacağımdan Bugün kendime meydan okuyorum ondada yağ var die bide ben hep 2 öğün yapiomya 3 beynimi rahatsiz ediyo midemi etmez aslada

Menüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 2 çatal peynir, 3 zeytin, 1 ceviz, 2 dilim domates, 2 dilim salatalık
A.Ö: mandalina, ince bir dilim ayva
Akşam: taze fasülye, 1 tavuk pirzola tava ve 1 kaşık bulgur pilavı, narlı mevsim salata
Zipzip-

Eklentiler

• C2A38BE6-274F-4684-A999-D2DCEE944067.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 18
Afiyet olsun canım

Kuzum sabahtan beri boğazım ve başım ağrıyor. Bayağı kötü oldum Allah sonumu hayır getire... Sen yap ben bı ilaç alayım gözümü açar açmaz seni etiketlerim
Gecmis olsun canim
Kaptanım 2 gündür bı iyi bı kötüyüm beni bu hafta freeye alır mısın ben kendimden korkmaya başladım. İnşaallah aklıma gelen başıma gelmez. Zipzip-
Cuma gunleri alabiliyorum sadece free listeye
Cuma bildirim yaparsan ayiririz listeden
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun ablacım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Kaptanım 2 gündür bı iyi bı kötüyüm beni bu hafta freeye alır mısın ben kendimden korkmaya başladım. İnşaallah aklıma gelen başıma gelmez. Zipzip-
Allah'ım korusun getirme aklına öyle grip olcan belki. Dur cuma gelsinde öyle karar ver acee etme sağlıklı beslenmeye devam et... ne yiyoz meyve sebze et yiyoz canim bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…