Afiyet olsun canim köfteyi neden 1 yiyorsun ki 3-4 yiyebilirsin benceMenüm güzeller
Sabah
2 haşlanmış yumurta,yeşil smoothie
2 kayısı, peynir
Ara: 1 trabzon hurması nescafe
Öğlen: 15:00
kabak yemeği, 4 yk. Yoğurt 3 ceviz, 2 çiğ köfte
Ara: nescafe
Akşam
Evdekilere kıyma köftesi yaptim 1 tane ondan yiycem 18:00 gibi salata ayran eşliğinde. Geç yedim öğleni çünkü.
Detoks suyuyla birlikte 3 lt. Su .
sporu yazarım daha siftah yok(
Hazır öğleni geç yemişken çok acıkmayacağımdan Bugün kendime meydan okuyorum ondada yağ var dieAfiyet olsun canim köfteyi neden 1 yiyorsun ki 3-4 yiyebilirsin bence
Çalışınca zor tabi Kolay gelsin canım.Bende çocuğu ile uğraşıyorum banyosunu yaptım daha mutfağı topladım daha ütüler var banyo ve wc temizliği anam neymiş ev işler yaw
Sağol canım.Masallah canim
Afiyet olsun canımSaat 12.00
Bir elma + 2 yk yoğurt
Saat 13.00
15 fındık 2 dilim beyaz peynir 8 zeytin
Saat 16.57
Bir kase çorba
Bir tabak
Haşlanmış tavuklu salata
+1 bardak ayran
Iştahim yok bugün
3.5 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
D Dileksnr
Nazar ettiller spor kraliçemeSaat 12.00
Bir elma + 2 yk yoğurt
Saat 13.00
Saat 16.57
Bir kase çorba
Bir tabak
Haşlanmış tavuklu salata
+1 bardak ayran
Iştahim yok bugün
3.5 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
D Dileksnr
Bir elma + 2 yk yoğurt
Saat 13.00
Saat 16.57
Bir kase çorba
Bir tabak
Haşlanmış tavuklu salata
+1 bardak ayran
Iştahim yok bugün
3.5 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
D Dileksnr
Kuzum sabahtan beri boğazım ve başım ağrıyor. Bayağı kötü oldum Allah sonumu hayır getire... Sen yap ben bı ilaç alayım gözümü açar açmaz seni etiketlerim
Tesekur ederim kaptanimAfiyet olsun canım
Sağol canım benimNazar ettiller spor kraliçeme
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 2 çatal peynir, 3 zeytin, 1 ceviz, 2 dilim domates, 2 dilim salatalık
A.Ö: mandalina, ince bir dilim ayva
Akşam: taze fasülye, 1 tavuk pirzola tava ve 1 kaşık bulgur pilavı, narlı mevsim salata
Zipzip-
Gecmis olsun canimKuzum sabahtan beri boğazım ve başım ağrıyor. Bayağı kötü oldum Allah sonumu hayır getire... Sen yap ben bı ilaç alayım gözümü açar açmaz seni etiketlerim
Cuma gunleri alabiliyorum sadece free listeyeKaptanım 2 gündür bı iyi bı kötüyüm beni bu hafta freeye alır mısın ben kendimden korkmaya başladım. İnşaallah aklıma gelen başıma gelmez.Zipzip-
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 2 çatal peynir, 3 zeytin, 1 ceviz, 2 dilim domates, 2 dilim salatalık
Akşam: taze fasülye, 1 tavuk pirzola tava ve 1 kaşık bulgur pilavı, narlı mevsim salata
Zipzip-
Tamam kaptanımGecmis olsun canim
Cuma gunleri alabiliyorum sadece free listeye
Cuma bildirim yaparsan ayiririz listeden
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacımMenüm güzeller
Sabah
2 haşlanmış yumurta,yeşil smoothie
2 kayısı, peynir
Ara: 1 trabzon hurması nescafe
Öğlen: 15:00
kabak yemeği, 4 yk. Yoğurt 3 ceviz, 2 çiğ köfte
Ara: nescafe
Akşam
Evdekilere kıyma köftesi yaptim 1 tane ondan yiycem 18:00 gibi salata ayran eşliğinde. Geç yedim öğleni çünkü.
Detoks suyuyla birlikte 3 lt. Su .
sporu yazarım daha siftah yok(
Bir elma + 2 yk yoğurt
Saat 13.00
Saat 16.57
Bir kase çorba
Bir tabak
Haşlanmış tavuklu salata
+1 bardak ayran
Iştahim yok bugün
3.5 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
D Dileksnr
Afiyet olsun canımMenüm
Zipzip-
Geçmiş olsun canım.Kuzum sabahtan beri boğazım ve başım ağrıyor. Bayağı kötü oldum Allah sonumu hayır getire... Sen yap ben bı ilaç alayım gözümü açar açmaz seni etiketlerim
Allah'ım korusun getirme aklına öyle grip olcan belki. Dur cuma gelsinde öyle karar ver acee etme sağlıklı beslenmeye devam et... ne yiyoz meyve sebze et yiyoz canim bozma moraliniKaptanım 2 gündür bı iyi bı kötüyüm beni bu hafta freeye alır mısın ben kendimden korkmaya başladım. İnşaallah aklıma gelen başıma gelmez.Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?