Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canlarım ben kaçar sonra görüşürük yemek yiyip sonrada
gezmeye gidiyom öptüm hepinizi mucukkkk

safişçim ilaç adı vermek yasaktır diye yazmadım.yoksa senden saklım mı var canım.sengözlerimebaksanab.

menün gayet iyi görünüyor . kefiri ne için içiyorsun canım . senin menülerinde hep görüyorum . sebze salata yerine geçermi hiç bir bilgim yok açıkçası aeben ablam açıklar bunu . kefir içinde geçenlerde bişey yazmıştı tam olarak hatırlamıyorum şuanda ne olduğunu

sebze salata yerine geçmezse die bi tanede salatalık yedim. bir ara diyetisyene gitmiştim o önermişti her öğün mutlaka süt ürünü olsun ayran yoğurt ya da kefir demişti özellikle kefir içmeye dikkat et demişti o yüzden içiyorum ayrıca kefir bağışıklı sistemini güçlendiriyormuş selülite ii geliomuş die içiyorum ve bağırsak florasını düzenliyormuş

cennetçim ben kendim menü vermediğim için başkalarının menüsüne yorum yapmaya utanıyorumda :kedindan sessiz kalıyorum canım :1ninca:

anladım canım . Ben hiç denemedim kefiri

nazcım cuma yarışması paylaşım alanında takım kaptanları bu haftaki bildirimler hakkında yorumlar yapmışlar görmüşsündür gerçi sen.perşembeden bildirim yapalım yada 2 haftalık gibi demişler cuma aramızda kilosunu bildiremeyecek arkadaş var mı acaba

ben yazdım canım paylaşım alanına bizim için sorun olmayacağını çoğunluğa uyacağımzı yazdım . Cuma çalışmayacak arkadaşlar kilolarını her ihtimale karşı perşembeden bildirirlerse sevinirim

DENİZ HANIM SİZİNDE MENÜLERİNİZİ ALALIM ARTIK . klava:klava:

kendimi deşifre ettim galiba :kedi: tamam canım seni kıracak değilimyaa pazartesiden itibaren yazmaya başlarım.bugün kafam yerinde değil cuma cumartesi pazarda şehirdışında olacagım en iyisi önümüzdeki haftadan itibaren yazmaya başlayayım

bekliyorum yaz bayrama kadar hedeflerimize ulaşalım inşallah .

İSİM 15.10.2010 KİLO 22.10.2010 BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 58,6 55
KİRAZ 74 75,4 70
blackandwhite 61,8 61,5 59
melek 74,2 72,9 69,5
narin nazenin 70,5 70 68
safinaz84 63,2 63 60
AK81 74 73,5 70
yumukum 82 80 78
eddoras 69 69 66
zilan.80 68 68,7 65
ienmmr 66 65,8 60
mimu88 90 87,4 84

tamam canım ben cuma evden girip bildiririm inşallah bi aksilik olmazsa.bende kirazı merak ettim kocişinin yanından kalkıp işe gidemedi mi yoksa :jeyyar: :jeyyar: :asigim:

tamam canım ben cuma evden girip bildiririm inşallah bi aksilik olmazsa.bende kirazı merak ettim kocişinin yanından kalkıp işe gidemedi mi yoksa :jeyyar: :jeyyar: :asigim:

kocişi hafta içi çalışıyor . Ama geçen gün biraz halsiz olduğunu hasta olacağını söylemişti. Inşallah önemli bişey yoktur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…