kızlarrrr
sabah 2 kuru kayısı 1 bardak su içiyorum 30-45 dk sonra 2 dilim t.b unlu ekmek 1 t.k lor peyniri minnacık zeytin ezmesi ve biraz kuşburnu marmelatı yedim
öğlen pazı yağsız(salata yerine sebzede oluyor değilmi) 3 yemek kaşığı kurufasulye az yağlı ve 1 bardak kefir içtim
kızlar neden bana yorum yapmıorsunuz
sebze salata yerine geçmezse die bi tanede salatalık yedim. bir ara diyetisyene gitmiştim o önermişti her öğün mutlaka süt ürünü olsun ayran yoğurt ya da kefir demişti özellikle kefir içmeye dikkat et demişti o yüzden içiyorum ayrıca kefir bağışıklı sistemini güçlendiriyormuş selülite ii geliomuş die içiyorum ve bağırsak florasını düzenliyormuşmenün gayet iyi görünüyor . kefiri ne için içiyorsun canım . senin menülerinde hep görüyorum . sebze salata yerine geçermi hiç bir bilgim yok açıkçası aeben ablam açıklar bunu . kefir içinde geçenlerde bişey yazmıştı tam olarak hatırlamıyorum şuanda ne olduğunu
cennetçim ben kendim menü vermediğim için başkalarının menüsüne yorum yapmaya utanıyorumda :kedindan sessiz kalıyorum canım :1ninca:
sebze salata yerine geçmezse die bi tanede salatalık yedim. Bir ara diyetisyene gitmiştim o önermişti her öğün mutlaka süt ürünü olsun ayran yoğurt ya da kefir demişti özellikle kefir içmeye dikkat et demişti o yüzden içiyorum ayrıca kefir bağışıklı sistemini güçlendiriyormuş selülite ii geliomuş die içiyorum ve bağırsak florasını düzenliyormuş
nazcım cuma yarışması paylaşım alanında takım kaptanları bu haftaki bildirimler hakkında yorumlar yapmışlar görmüşsündür gerçi sen.perşembeden bildirim yapalım yada 2 haftalık gibi demişler cuma aramızda kilosunu bildiremeyecek arkadaş var mı acaba
DENİZ HANIM SİZİNDE MENÜLERİNİZİ ALALIM ARTIK .klava: klava:
kendimi deşifre ettim galiba :kedi: Tamam canım seni kıracak değilimyaa pazartesiden itibaren yazmaya başlarım.bugün kafam yerinde değil cuma cumartesi pazarda şehirdışında olacagım en iyisi önümüzdeki haftadan itibaren yazmaya başlayayım
ben yazdım canım paylaşım alanına bizim için sorun olmayacağını çoğunluğa uyacağımzı yazdım . Cuma çalışmayacak arkadaşlar kilolarını her ihtimale karşı perşembeden bildirirlerse sevinirim
ben cuma bildirebilirim umarım 63 olabilirim
tamam canım ben cuma evden girip bildiririm inşallah bi aksilik olmazsa.bende kirazı merak ettim kocişinin yanından kalkıp işe gidemedi mi yoksa :jeyyar: :jeyyar: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?