- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun guzel menun canimMenüm
Sabah 08.30 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir 1 tane haşlanmış yumurta 5 tane zeytin 2 tane ceviz 2 bardak şekersiz çay
Öğlen yemeği 12.30 4 tane köfte 1 kepçe yayla çorbası 1 bardak ayran
15.00 ara öğün 1 tane orta boy mandalina 1 cay bardağı süt
19.00 akşam yemeği 1 tabak taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran
1 tabak Salata
3 litre su
Spor olarak
15 dakika lesli sabah
15 dakika uyumadan yapıcam
Gel canım buyur kes ayarı belki benimde başım rahatlar birazOzaman sizin akrabalara bir ayar çekmek lazim maz Allah virüs kol geziyo
Teşekkür ederim canımGuzel menu ve spor afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun guzel menun canim
Eeee ozaman onlarin düşüncesizligi canim zaten boyle birzamanda misafir ustune çocuğun durmamasi epey yorucu tabikiGel canım buyur kes ayarı belki benimde başım rahatlar biraz
Kayınvalidem çok iyi bana zararı yok ama gelen giden çok oluyor çok yoruluyorum kızımda mızmız bu aralar beni mahfediyor
Evet ya iyi oluyor tatlı yada böyle canımın çektiği bir yemek oluyor ödülDiyetisyen sonrasi ödül mü yapiyorsun canim
Guzel menu afiyet olsun
Evet baktım kilo verebiliyorum gruba dahil olayım dedimAfiyet olsun canımDilekçim artık beden kitle endeksin küçüldü baya 4 litre su böbreklerine fazla gelmesin,acaba 3e mi düşürsen artık die düşündüm ama sen de bi araştır canım
Afiyet olsun canım
Canım beden kitle endeksine göre çok az yiyorsun.Aralıklı oruç yapacaksan ve menündeki gibi ekmek yemeyeceksin diyelim..O zaman kahvaltına 4,5 tane ceviz gibi sağlıklı yağ/karbonhidrat eklemen gerekir. Muz gibi yine karbonhidrat içeren meyveleri ara öğününe eklemen gerekir.Vücuda enerji karbonhidrattan gelir,yerine koymazsan bi süre snra halin kalmaz ve mutsuz olursun.Ayrıca kahvaltına peynir vs de eklemeliydin,2 yumurta az..Yetersiz beslenirsen yağdan önce kaslar söner canım. Umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsınAfiyet olsun canım
Ödül olduğuna göre bize gelmeden önce kilo da verdin demek canımafiyet olsun
Korkuttun beni canım yaaa.Kötü değil menünGüzel başlayıp kötü biten memim
Artok bem de sabah sularıma sirke koymaya başladım, eski haticeden gördüm
Sabah, 1 yumurtadan menemen, 2dılım peynır, 10 yesıl zeytın küçük lüçül, salatalık, 2 tb ekmek
Öğlen: yağsız 10 bademlı salata 2wasa
Akşam, misafirliğe gittik, eli çok lezzetlidir, baş sağlığına gittiğimiz için
1kare helva, 1peunırlı mılföy, 1:kare elmalı tart, 10 parça kavurma, 1sarma, 3/4 bardak ayran
Normalde bnm detoks gunumdu bıgun ama bunların üstüne gelip detoks çorbasıniçmek isyemedim dalga geçer gıbı.
Su, 1.5 snca olmuştır, 1.5 daha içicem ama
Spor sabahn 20 dk leslie yapmışyım, çocuklar uyıyunca inşallah yapanılırım yıne.
T timesinfinityZipzip-
Sorma valla sabah 7 de gelmeye başlıyorlar sürekli gel-git yapıyorlar cumartesi gidicek Kayınvalidem gitmesini de istemiyorum bi yandan da gitsin diyorum kötü bi gelinim galibaEeee ozaman onlarin düşüncesizligi canim zaten boyle birzamanda misafir ustune çocuğun durmamasi epey yorucu tabiki
Oooooooo seni es geciyorumGüzel başlayıp kötü biten memim
Sabah, 1 yumurtadan menemen, 2dılım peynır, 10 yesıl zeytın küçük lüçül, salatalık, 2 tb ekmek
1kare helva, 1peunırlı mılföy, 1:kare elmalı tart, 10 parça kavurma, 1sarma, 3/4 bardak ayran
Normalde bnm detoks gunumdu bıgun ama bunların üstüne gelip detoks çorbasıniçmek isyemedim dalga geçer gıbı.
Spor sabahn 20 dk leslie yapmışyım, çocuklar uyıyunca inşallah yapanılırım yıne.
T timesinfinityZipzip-
Afiyet olsun canimAyyy küçük kızımdan bir türlü fırsat bulamıyorum hemen menümü paylaşayım
Sabah diyetisyen randevum var ordan çıkıp kayımvalidemle hastaneye gidecem öğlene kadar yazamam inşallah güzel eksi ile gelirim
sabah
1 haşlanmış yumurt,,5 zeytin,,2 dilim tb ekmeği
ara kahve 2 ceviz
öğle
Beyaz peynirli yeşil salata
2 dilim tb ekmeği
akşam
Karnabahar kabak sote yoğurtlu 1 dilim tb ekmeği
su 3 litre
Afiyet olsun canım misafirlikte yediklerin cok degil ama yinede olmasa daha guzel tabi kiGüzel başlayıp kötü biten memim
T timesinfinityZipzip-
Afiyet olsun canim guzel menuAyyy küçük kızımdan bir türlü fırsat bulamıyorum hemen menümü paylaşayım
Sabah diyetisyen randevum var ordan çıkıp kayımvalidemle hastaneye gidecem öğlene kadar yazamam inşallah güzel eksi ile gelirim
sabah
ara kahve 2 ceviz
öğle
2 dilim tb ekmeği
akşam
su 3 litre
Hafta ortasi kacamaklara ceza verilcektiKorkuttun beni canım yaaa.Kötü değil menünHelva ve tart tatlı olduğundan ödem yapabilir,milföy ise yağlı maalesef.Akşam bi leslie patlat hepsi erir bu zararlıların Diğer yediklerin ise yemen gereken normal şeyler zaten.Afiyet olsun canım (hem bugün 900 gr vermiştin,yediklerini ödül say,yarın aynen devam )
Evet yarın değil canım çarşamba günü gelecekmiş gideceğim almayaAfiyet olsun canım misafirlikte yediklerin cok degil ama yinede olmasa daha guzel tabi ki
Yarin guzel menulerle bekliyoruz
Afiyet olsun canim guzel menu
Diyetisten sonucunu merak ediyorum
Bu arada yarin bime tarti geliyormus 60 liraydi sanirim
Ben yine gunleri karistirdimEvet yarın değil canım çarşamba günü gelecekmiş gideceğim almaya
Detoks yaptın galiba ablacım.Afiyet olsunPazartesi menüm
Sabah 11.30 İki yumurtayla kaşarlı omlet , peynir , domates, marul , badem , çay
13.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Vişneli yoğurdun içine bir armut, bir tatlı kaşığı bal, beş badem ekleyip Smoothie yapıp içtim
19.00 Bir tutam yer fıstığı ve bitki çayı
Bir greyfurt veya tarçınlı yeşil elma yemeyi düşünüyorum.
Bir litre detoks suyu
Bir litre normal su
Zipzip-
Spor yapabilirsem etiketlerim.
Güzel menü ve güzel spor canım,afiyet olsunMenüm
Sabah 08.30 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir 1 tane haşlanmış yumurta 5 tane zeytin 2 tane ceviz 2 bardak şekersiz çay
Öğlen yemeği 12.30 4 tane köfte 1 kepçe yayla çorbası 1 bardak ayran
15.00 ara öğün 1 tane orta boy mandalina 1 cay bardağı süt
19.00 akşam yemeği 1 tabak taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran
1 tabak Salata
3 litre su
Spor olarak
15 dakika lesli sabah
15 dakika uyumadan yapıcam
Afiyet olsun canımAyyy küçük kızımdan bir türlü fırsat bulamıyorum hemen menümü paylaşayım
sabah
ara kahve 2 ceviz
öğle
2 dilim tb ekmeği
akşam
su 3 litre
Valla ona kaptan ve yardımcıları karar verirHafta ortasi kacamaklara ceza verilcekti
Bazen bana da oluyor öyle hadi bende 2 çocuk ya senBen yine gunleri karistirdim
Sali gibi geliyor bugun bana nedense
Guzel menu ve spor afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?