Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun guzel menun canim

Ozaman sizin akrabalara bir ayar çekmek lazim maz Allah virüs kol geziyo
Gel canım buyur kes ayarı belki benimde başım rahatlar biraz
Kayınvalidem çok iyi bana zararı yok ama gelen giden çok oluyor çok yoruluyorum kızımda mızmız bu aralar beni mahfediyor

Güzel başlayıp kötü biten memim
Artok bem de sabah sularıma sirke koymaya başladım, eski haticeden gördüm

Sabah, 1 yumurtadan menemen, 2dılım peynır, 10 yesıl zeytın küçük lüçül, salatalık, 2 tb ekmek

Öğlen: yağsız 10 bademlı salata 2wasa

Akşam, misafirliğe gittik, eli çok lezzetlidir, baş sağlığına gittiğimiz için
1kare helva, 1peunırlı mılföy, 1:kare elmalı tart, 10 parça kavurma, 1sarma, 3/4 bardak ayran

Normalde bnm detoks gunumdu bıgun ama bunların üstüne gelip detoks çorbasıniçmek isyemedim dalga geçer gıbı.

Su, 1.5 snca olmuştır, 1.5 daha içicem ama
Spor sabahn 20 dk leslie yapmışyım, çocuklar uyıyunca inşallah yapanılırım yıne.
T timesinfinity Zipzip-

Gel canım buyur kes ayarı belki benimde başım rahatlar biraz
Kayınvalidem çok iyi bana zararı yok ama gelen giden çok oluyor çok yoruluyorum kızımda mızmız bu aralar beni mahfediyor
Eeee ozaman onlarin düşüncesizligi canim zaten boyle birzamanda misafir ustune çocuğun durmamasi epey yorucu tabiki

Ayyy küçük kızımdan bir türlü fırsat bulamıyorum hemen menümü paylaşayım
Sabah diyetisyen randevum var ordan çıkıp kayımvalidemle hastaneye gidecem öğlene kadar yazamam inşallah güzel eksi ile gelirim

sabah
1 haşlanmış yumurt,,5 zeytin,,2 dilim tb ekmeği

ara kahve 2 ceviz

öğle
Beyaz peynirli yeşil salata
2 dilim tb ekmeği

akşam
Karnabahar kabak sote yoğurtlu 1 dilim tb ekmeği

su 3 litre

Evet baktım kilo verebiliyorum gruba dahil olayım dedim

Korkuttun beni canım yaaa.Kötü değil menün Helva ve tart tatlı olduğundan ödem yapabilir,milföy ise yağlı maalesef.Akşam bi leslie patlat hepsi erir bu zararlıların Diğer yediklerin ise yemen gereken normal şeyler zaten.Afiyet olsun canım (hem bugün 900 gr vermiştin,yediklerini ödül say,yarın aynen devam)

Eeee ozaman onlarin düşüncesizligi canim zaten boyle birzamanda misafir ustune çocuğun durmamasi epey yorucu tabiki
Sorma valla sabah 7 de gelmeye başlıyorlar sürekli gel-git yapıyorlar cumartesi gidicek Kayınvalidem gitmesini de istemiyorum bi yandan da gitsin diyorum kötü bi gelinim galiba

Oooooooo seni es geciyorum

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım misafirlikte yediklerin cok degil ama yinede olmasa daha guzel tabi ki
Yarin guzel menulerle bekliyoruz
Afiyet olsun canim guzel menu
Diyetisten sonucunu merak ediyorum
Bu arada yarin bime tarti geliyormus 60 liraydi sanirim

Hafta ortasi kacamaklara ceza verilcekti

Afiyet olsun canım misafirlikte yediklerin cok degil ama yinede olmasa daha guzel tabi ki
Yarin guzel menulerle bekliyoruz

Afiyet olsun canim guzel menu
Diyetisten sonucunu merak ediyorum
Bu arada yarin bime tarti geliyormus 60 liraydi sanirim
Evet yarın değil canım çarşamba günü gelecekmiş gideceğim almaya

Detoks yaptın galiba ablacım.Afiyet olsun
Güzel menü ve güzel spor canım,afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hafta ortasi kacamaklara ceza verilcekti
Valla ona kaptan ve yardımcıları karar verir Ama gece leslie yap dedim işte ortağı olarak,ben daha ne diyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…