Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun ablacım
Afiyet olsun canım güzel menü
Aksamı görmedim hic
Afiyet olsun canım sirkenin faydasi cok oldu bana gerçekten 1 yemek kaşığı kat 1 bardak ılık suya

Zaten yazmis yapacam diye sende hafta ortasi boyle seyler olmaz dicen

Kızlar az önce wc kalkmak için uzanırken yerimden ayağa kalktım.Başım döndü.Arada olurdu böyle ama bu sefer başım baya döndü ve vücudum sallandı,annem geldi tuttu.Kafam ateş gibi yandı vs..Hızlı kalktığım için olmuş normal bişidir di mi? Annem endişelendi baya,çok mu zorladın kendini sporla vs die saydırmakta şu an.

Gecmis olsun canim
Sporu 2 gunde 1 yap istersen

Slmmm güzeller

Ogleden sonra dr kontrolüm vardi, biraz once geldim eve
Haftasonu fazla ayakta kalinca iyice şişmiş ti dizim
Biriken siviyi şırıngayla cekti ama sislik var daha
Bide trombose corabini ihmal etmemem gerekiyormus
Yuruyebilirmiyim diye sordum
Ağrı durumuna bakin dedi

Herkesin iyilesme suresi farkli olur, sizin onceden dizde yipranma varmis bide kilonuz var, onu vermeye calisin dedi ::))

Biseyler hazirlayip yemegimi yiyecem
Menümü yazmaya gelirim

Normal biseydir canimya birden kalkinca benimde oyle oluyo bugunlerde

Geçmiş olsun yaa

Gecmis olsun abla hafta sonu cok ayakta kaldin zorladin bir sure misafir agirlamasan guzel olacak sanki

Afiyet olsun

Gecmis olsun canim
Sporu 2 gunde 1 yap istersen

Normal biseydir canimya birden kalkinca benimde oyle oluyo bugunlerde
İyiyim şimdi kızlarrr :) Yok yaa annem sporu karıştırınca acaba ?? oldum ama ondan değildir.Ben şimdi eski kiloma göre çok hafiflediğimden uçarak hareket ediyorum Çok hızlı kalktım.Uzanıyordum bir de,oturmadan direkt ayağa fırladım.Normal kanımca.Artık insan gibi kalkacağım :) Ama ilk defa bayılacak gibi olduğumdan birazcık korkmadım değil ama iyiyim şimdi :)

Kendini kuş misali hissetmende guzel
Dikkatli ol lutfen

Vallaaaa,bi de 70 kilo falan olsam hiç durmadan koşucam demek
O anlık korkuyla sayfaya da yazıp sizi korkuttum kızçeler,kusura bakmayın.Öküz gibiyim maşallah,her sey yolunda
Öküz kendine bir iltifatmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…