- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ablacımPazartesi menüm
Sabah 11.30 İki yumurtayla kaşarlı omlet , peynir , domates, marul , badem , çay
13.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Vişneli yoğurdun içine bir armut, bir tatlı kaşığı bal, beş badem ekleyip Smoothie yapıp içtim
19.00 Bir tutam yer fıstığı ve bitki çayı
Bir greyfurt veya tarçınlı yeşil elma yemeyi düşünüyorum.
Bir litre detoks suyu
Bir litre normal su
Zipzip-
Spor yapabilirsem etiketlerim.
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Sabah 08.30 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir 1 tane haşlanmış yumurta 5 tane zeytin 2 tane ceviz 2 bardak şekersiz çay
Öğlen yemeği 12.30 4 tane köfte 1 kepçe yayla çorbası 1 bardak ayran
15.00 ara öğün 1 tane orta boy mandalina 1 cay bardağı süt
19.00 akşam yemeği 1 tabak taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran
1 tabak Salata
3 litre su
Spor olarak
15 dakika lesli sabah
15 dakika uyumadan yapıcam
Aksamı görmedim hicGüzel başlayıp kötü biten memim
Artok bem de sabah sularıma sirke koymaya başladım, eski haticeden gördüm
Sabah, 1 yumurtadan menemen, 2dılım peynır, 10 yesıl zeytın küçük lüçül, salatalık, 2 tb ekmek
Öğlen: yağsız 10 bademlı salata 2wasa
Akşam, misafirliğe gittik, eli çok lezzetlidir, baş sağlığına gittiğimiz için
1kare helva, 1peunırlı mılföy, 1:kare elmalı tart, 10 parça kavurma, 1sarma, 3/4 bardak ayran
Normalde bnm detoks gunumdu bıgun ama bunların üstüne gelip detoks çorbasıniçmek isyemedim dalga geçer gıbı.
Su, 1.5 snca olmuştır, 1.5 daha içicem ama
Spor sabahn 20 dk leslie yapmışyım, çocuklar uyıyunca inşallah yapanılırım yıne.
T timesinfinityZipzip-
Zaten yazmis yapacam diye sende hafta ortasi boyle seyler olmaz dicenDetoks yaptın galiba ablacım.Afiyet olsun
Güzel menü ve güzel spor canım,afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Valla ona kaptan ve yardımcıları karar verirAma gece leslie yap dedim işte ortağı olarak,ben daha ne diyem
Bende de cocukdan daha zor birsey var takim kaptanligiBazen bana da oluyor öyle hadi bende 2 çocuk ya sen
Afiyet olsun canım
Onu siz diyin ayol.Ben ortağımı demoralize edemem ilk hatasında.Zaten yazmis yapacam diye sende hafta ortasi boyle seyler olmaz dicen
Gecmis olsun canimKızlar az önce wc kalkmak için uzanırken yerimden ayağa kalktım.Başım döndü.Arada olurdu böyle ama bu sefer başım baya döndü ve vücudum sallandı,annem geldi tuttu.Kafam ateş gibi yandı vs..Hızlı kalktığım için olmuş normal bişidir di mi? Annem endişelendi baya,çok mu zorladın kendini sporla vs die saydırmakta şu an.
Normal biseydir canimya birden kalkinca benimde oyle oluyo bugunlerdeKızlar az önce wc kalkmak için uzanırken yerimden ayağa kalktım.Başım döndü.Arada olurdu böyle ama bu sefer başım baya döndü ve vücudum sallandı,annem geldi tuttu.Kafam ateş gibi yandı vs..Hızlı kalktığım için olmuş normal bişidir di mi? Annem endişelendi baya,çok mu zorladın kendini sporla vs die saydırmakta şu an.
Geçmiş olsun yaaSlmmm güzeller
Ogleden sonra dr kontrolüm vardi, biraz once geldim eve
Haftasonu fazla ayakta kalinca iyice şişmiş ti dizim
Biriken siviyi şırıngayla cekti ama sislik var daha
Bide trombose corabini ihmal etmemem gerekiyormus
Yuruyebilirmiyim diye sordum
Ağrı durumuna bakin dedi
Herkesin iyilesme suresi farkli olur, sizin onceden dizde yipranma varmis bide kilonuz var, onu vermeye calisin dedi ::))
Biseyler hazirlayip yemegimi yiyecem
Menümü yazmaya gelirim
Gecmis olsun abla hafta sonu cok ayakta kaldin zorladin bir sure misafir agirlamasan guzel olacak sankiSlmmm güzeller
Ogleden sonra dr kontrolüm vardi, biraz once geldim eve
Haftasonu fazla ayakta kalinca iyice şişmiş ti dizim
Biriken siviyi şırıngayla cekti ama sislik var daha
Bide trombose corabini ihmal etmemem gerekiyormus
Yuruyebilirmiyim diye sordum
Ağrı durumuna bakin dedi
Herkesin iyilesme suresi farkli olur, sizin onceden dizde yipranma varmis bide kilonuz var, onu vermeye calisin dedi ::))
Biseyler hazirlayip yemegimi yiyecem
Menümü yazmaya gelirim
Gecmis olsun canim
Sporu 2 gunde 1 yap istersen
İyiyim şimdi kızlarrr :) Yok yaa annem sporu karıştırınca acaba ?? oldum ama ondan değildir.Ben şimdi eski kiloma göre çok hafiflediğimden uçarak hareket ediyorumNormal biseydir canimya birden kalkinca benimde oyle oluyo bugunlerde
Kendini kuş misali hissetmende guzelİyiyim şimdi kızlarrr :) Yok yaa annem sporu karıştırınca acaba ?? oldum ama ondan değildir.Ben şimdi eski kiloma göre çok hafiflediğimden uçarak hareket ediyorumÇok hızlı kalktım.Uzanıyordum bir de,oturmadan direkt ayağa fırladım.Normal kanımca.Artık insan gibi kalkacağım :) Ama ilk defa bayılacak gibi olduğumdan birazcık korkmadım değil ama iyiyim şimdi :)
Vallaaaa,bi de 70 kilo falan olsam hiç durmadan koşucam demekKendini kuş misali hissetmende guzel
Dikkatli ol lutfen
Öküz kendine bir iltifatmiVallaaaa,bi de 70 kilo falan olsam hiç durmadan koşucam demek
O anlık korkuyla sayfaya da yazıp sizi korkuttum kızçeler,kusura bakmayın.Öküz gibiyim maşallah,her sey yolunda
Güçlü anlamında iltifat olarak kullandım evet.Farklı beğenilerim vardırÖküz kendine bir iltifatmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?