Helvayı cenaze ayıp olmasın diye, tartı gerçekten isteyerek, milföyü istemeyerek aöa aç olduğumdan yedim, sarmayı çocuk tıktı ağzıma, eti de faydalı bir şey girsin diye yedim, aslında tok yada ara öğün yapıp gitseydim bu hataya düşmeyecektim, ama vakşt yoktu evde yemeğe.Korkuttun beni canım yaaa.Kötü değil menünHelva ve tart tatlı olduğundan ödem yapabilir,milföy ise yağlı maalesef.Akşam bi leslie patlat hepsi erir bu zararlıların Diğer yediklerin ise yemen gereken normal şeyler zaten.Afiyet olsun canım (hem bugün 900 gr vermiştin,yediklerini ödül say,yarın aynen devam )
Kırbaçla beni, baklavalarlan dövOooooooo seni es geciyorum
Afiyet olsun canım misafirlikte yediklerin cok degil ama yinede olmasa daha guzel tabi ki
Yarin guzel menulerle bekliyoruz
1aydır diyetteyim ilk kez çiddi kaçamak yaptım, bir daha 89.9 gördüğüm gün yiyeceğim çikolata hariç olmayacak
Kır kalemimi kes cezamıHafta ortasi kacamaklara ceza verilcekti
Bakma bakma oraya yukarlara bakAksamı görmedim hic
Afiyet olsun canım sirkenin faydasi cok oldu bana gerçekten 1 yemek kaşığı kat 1 bardak ılık suya
Senin için bugün mutfağı toplamadan spora başlıcam hemen yarım saat içinde, şuan 4200 adımdayım, üzerine 10bin koyacağım, olur mu?Onu siz diyin ayol.Ben ortağımı demoralize edemem ilk hatasında.Gece spor yapıp telafi edecek o
(Şaka bi yana unutmuştum ben ceza olayını)
Hayırrrrr, nolamaz, gidebilemezsin.Yardimci olarak terkidiyar ediyorum buralari
Kızlar az önce wc kalkmak için uzanırken yerimden ayağa kalktım.Başım döndü.Arada olurdu böyle ama bu sefer başım baya döndü ve vücudum sallandı,annem geldi tuttu.Kafam ateş gibi yandı vs..Hızlı kalktığım için olmuş normal bişidir di mi? Annem endişelendi baya,çok mu zorladın kendini sporla vs die saydırmakta şu an.
Eskiden takimda şaka yaparken binkere düşünürdüm biri alincakmi diye simdiGüçlü anlamında iltifat olarak kullandım evet.Farklı beğenilerim vardır
Geçmiş olsun canım.Slmmm güzeller
Ogleden sonra dr kontrolüm vardi, biraz once geldim eve
Haftasonu fazla ayakta kalinca iyice şişmiş ti dizim
Biriken siviyi şırıngayla cekti ama sislik var daha
Bide trombose corabini ihmal etmemem gerekiyormus
Yuruyebilirmiyim diye sordum
Ağrı durumuna bakin dedi
Herkesin iyilesme suresi farkli olur, sizin onceden dizde yipranma varmis bide kilonuz var, onu vermeye calisin dedi ::))
Biseyler hazirlayip yemegimi yiyecem
Menümü yazmaya gelirim
Aslannn ortak yaaaa,tam kertilecek cinstenHelvayı cenaze ayıp olmasın diye, tartı gerçekten isteyerek, milföyü istemeyerek aöa aç olduğumdan yedim, sarmayı çocuk tıktı ağzıma, eti de faydalı bir şey girsin diye yedim, aslında tok yada ara öğün yapıp gitseydim bu hataya düşmeyecektim, ama vakşt yoktu evde yemeğe.
Evde kaö gündür su böreği ve soğuk baklava var, kapağı dahi açmadım yememek için ama misafirliktw diyet yapıyorum diyemedim malesef.
Kırbaçla beni, baklavalarlan döv
Kır kalemimi kes cezamı
Bakma bakma oraya yukarlara bak
Ben tatlı kaşığı koydum aklımda öle kalmış, yarın yemek kaşığı yaparım.
Senin için bugün mutfağı toplamadan spora başlıcam hemen yarım saat içinde, şuan 4200 adımdayım, üzerine 10bin koyacağım, olur mu?
Hayırrrrr, nolamaz, gidebilemezsin.
Geçmiş olsun, bir andan kalkınca vucüt toparlayamıyor kendini.
Bugün bnm de başım döndü bi ama neyseki çabuk geçti.
Şimdi gönder gelsin panpaEskiden takimda şaka yaparken binkere düşünürdüm biri alincakmi diye simdi
Di mi yaa artik alınacak kimse kalmadiEskiden takimda şaka yaparken binkere düşünürdüm biri alincakmi diye simdi
Ona ayip olmasin ye buna ayip olmasin lüpletHelvayı cenaze ayıp olmasın diye, tartı gerçekten isteyerek, milföyü istemeyerek aöa aç olduğumdan yedim, sarmayı çocuk tıktı ağzıma, eti de faydalı bir şey girsin diye yedim, aslında tok yada ara öğün yapıp gitseydim bu hataya düşmeyecektim, ama vakşt yoktu evde yemeğe.
Evde kaö gündür su böreği ve soğuk baklava var, kapağı dahi açmadım yememek için ama misafirliktw diyet yapıyorum diyemedim malesef.
Kırbaçla beni, baklavalarlan döv
Kır kalemimi kes cezamı
Bakma bakma oraya yukarlara bak
Ben tatlı kaşığı koydum aklımda öle kalmış, yarın yemek kaşığı yaparım.
Senin için bugün mutfağı toplamadan spora başlıcam hemen yarım saat içinde, şuan 4200 adımdayım, üzerine 10bin koyacağım, olur mu?
Hayırrrrr, nolamaz, gidebilemezsin.
Geçmiş olsun, bir andan kalkınca vucüt toparlayamıyor kendini.
Bugün bnm de başım döndü bi ama neyseki çabuk geçti.
Yaa bu ara dikkatimi cekti de senin LOL leri ozledikŞimdi gönder gelsin panpaSayfa bal kaymak maşallah
Kilo vermemi çekemeyen bir kocam var da , 1 aydır eve almadığı tatlı, börek,cips,pasta kalmadı aklımı çelmek için.Aslannn ortak yaaaa,tam kertilecek cinstenYaparsın sen,yap leslie yi de kendi cezanı kendin kesmiş ol hehe.Maşallah ortime (evde soğuk baklava ve böreğe direnmek de takdire şayan,ikinci maşallah da ona gelsin )
Bak eminmisinŞimdi gönder gelsin panpaSayfa bal kaymak maşallah
Hevallaaaa agzimi acamiyodum son zamandaDi mi yaa artik alınacak kimse kalmadi
Anaaaaaaa evdeki dusmanKilo vermemi çekemeyen bir kocam var da , 1 aydır eve almadığı tatlı, börek,cips,pasta kalmadı aklımı çelmek için.
Evde her gün soğuk baklava var, sanırsın tatlıcı adam, ilk iki hafta soğuk baklavaya yenilsem de son iki haftadır ben galip geliyorum.
Hahahah, zayıflayınca seni boşayacağım diyorum daAnaaaaaaa evdeki dusman
30 dk.boosted yapip beni etiketliyorsun bebeğim.hayde kaldır totoyu bakalımArtok bem de sabah sularıma sirke koymaya başladım, eski haticeden gördüm
Sabah, 1 yumurtadan menemen, 2dılım peynır, 10 yesıl zeytın küçük lüçül, salatalık, 2 tb ekmek
Öğlen: yağsız 10 bademlı salata 2wasa
Akşam, misafirliğe gittik, eli çok lezzetlidir, baş sağlığına gittiğimiz için
1kare helva, 1peunırlı mılföy, 1:kare elmalı tart, 10 parça kavurma, 1sarma, 3/4 bardak ayran
Normalde bnm detoks gunumdu bıgun ama bunların üstüne gelip detoks çorbasıniçmek isyemedim dalga geçer gıbı.
Su, 1.5 snca olmuştır, 1.5 daha içicem ama
Spor sabahn 20 dk leslie yapmışyım, çocuklar uyıyunca inşallah yapanılırım yıne.
T timesinfinityZipzip-
hahaha neden lollemiyorum artık ben de bilmiom,unuttum zaar lolYaa bu ara dikkatimi cekti de senin LOL leri ozledik
Haydaaaa,kendi de mi kilolu acaba? Güzelleşince bakanın çok olur die kıskanıodur ama halbuki kendisi de daha güzel bir eşe bakıyor olacak..Sen kilo verdikçe onun da hoşuna gider canım,pes etme,yenilmeeee.Yaza fit ve mutlu girmek var ucundaKilo vermemi çekemeyen bir kocam var da , 1 aydır eve almadığı tatlı, börek,cips,pasta kalmadı aklımı çelmek için.
Evde her gün soğuk baklava var, sanırsın tatlıcı adam, ilk iki hafta soğuk baklavaya yenilsem de son iki haftadır ben galip geliyorum.
heee eminim,benim için sakıncası yok yani.Aslında ben alıngan bir insan olarak tanınırım ama inan benden daha alınganları da vardı ama gittiBak eminmisin
Bosancanmi gercektenHahahah, zayıflayınca seni boşayacağım diyorum da)
Benim kociste benle beraber zayifliyor...ben yemegince onunda cani istemiyo...adam sporsuz benden cok kilo veriyo...hoşuna da gidiyo sen yap diyeti bende kilo veriyorum diyoKilo vermemi çekemeyen bir kocam var da , 1 aydır eve almadığı tatlı, börek,cips,pasta kalmadı aklımı çelmek için.
Yok ya nerdeeee, ne onla ne onsuz.Bosancanmi gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?