Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Helvayı cenaze ayıp olmasın diye, tartı gerçekten isteyerek, milföyü istemeyerek aöa aç olduğumdan yedim, sarmayı çocuk tıktı ağzıma, eti de faydalı bir şey girsin diye yedim, aslında tok yada ara öğün yapıp gitseydim bu hataya düşmeyecektim, ama vakşt yoktu evde yemeğe.
Evde kaö gündür su böreği ve soğuk baklava var, kapağı dahi açmadım yememek için ama misafirliktw diyet yapıyorum diyemedim malesef.

Oooooooo seni es geciyorum
Kırbaçla beni, baklavalarlan döv

Hafta ortasi kacamaklara ceza verilcekti
Kır kalemimi kes cezamı
Aksamı görmedim hic
Afiyet olsun canım sirkenin faydasi cok oldu bana gerçekten 1 yemek kaşığı kat 1 bardak ılık suya
Bakma bakma oraya yukarlara bak
Ben tatlı kaşığı koydum aklımda öle kalmış, yarın yemek kaşığı yaparım.
Onu siz diyin ayol.Ben ortağımı demoralize edemem ilk hatasında. Gece spor yapıp telafi edecek o
(Şaka bi yana unutmuştum ben ceza olayını )
Senin için bugün mutfağı toplamadan spora başlıcam hemen yarım saat içinde, şuan 4200 adımdayım, üzerine 10bin koyacağım, olur mu?

Yardimci olarak terkidiyar ediyorum buralari
Hayırrrrr, nolamaz, gidebilemezsin.

Geçmiş olsun, bir andan kalkınca vucüt toparlayamıyor kendini.
Bugün bnm de başım döndü bi ama neyseki çabuk geçti.

Geçmiş olsun canım.

Aslannn ortak yaaaa,tam kertilecek cinsten Yaparsın sen,yap leslie yi de kendi cezanı kendin kesmiş ol hehe.Maşallah ortime (evde soğuk baklava ve böreğe direnmek de takdire şayan,ikinci maşallah da ona gelsin )

Ona ayip olmasin ye buna ayip olmasin lüplet
Bide evde soguk baklava falan filan ooo ayip oluyo bana bir baklava sever olarak

Aslannn ortak yaaaa,tam kertilecek cinsten Yaparsın sen,yap leslie yi de kendi cezanı kendin kesmiş ol hehe.Maşallah ortime (evde soğuk baklava ve böreğe direnmek de takdire şayan,ikinci maşallah da ona gelsin )
Kilo vermemi çekemeyen bir kocam var da , 1 aydır eve almadığı tatlı, börek,cips,pasta kalmadı aklımı çelmek için.
Evde her gün soğuk baklava var, sanırsın tatlıcı adam, ilk iki hafta soğuk baklavaya yenilsem de son iki haftadır ben galip geliyorum.

Anaaaaaaa evdeki dusman

30 dk.boosted yapip beni etiketliyorsun bebeğim.hayde kaldır totoyu bakalım

Yaa bu ara dikkatimi cekti de senin LOL leri ozledik
hahaha neden lollemiyorum artık ben de bilmiom,unuttum zaar lol
Haydaaaa,kendi de mi kilolu acaba? Güzelleşince bakanın çok olur die kıskanıodur ama halbuki kendisi de daha güzel bir eşe bakıyor olacak..Sen kilo verdikçe onun da hoşuna gider canım,pes etme,yenilmeeee.Yaza fit ve mutlu girmek var ucunda
heee eminim,benim için sakıncası yok yani.Aslında ben alıngan bir insan olarak tanınırım ama inan benden daha alınganları da vardı ama gitti

Benim kociste benle beraber zayifliyor...ben yemegince onunda cani istemiyo...adam sporsuz benden cok kilo veriyo...hoşuna da gidiyo sen yap diyeti bende kilo veriyorum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…