safişşşş benim danalar sana selam ettti kıs ....:roflol::roflol::roflol:.
seviyorum seni len ...
ayrıca montide sana iltifat etmiştim gerimi alsam acep....:roflol::roflol::roflol:
birde buna kızıp gideyim ..
kıslar sadece nazlı ve ben deyil aslında hepiniz bir digerinin menüsüne yorum yapmalısınız ....aklinialirimsmile
kızlar ben kaçar herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan
mimum baktım ama menünü göremedim belkide montide yorumladıgımdır ...
kalkmam lazım mucuks hepnize...
yaa dediğim gibi ablacım görüntüde çok şık ve güzel
ama hani bazı halılara bastığın zaman ayağın içine gömülür
bu öyle değil gerçi hiç sevmediğim huyumdur çok
kararsızım hep bir türlü bişeyi tam olarak beğenmem
illaki bişey bulurumklava:
montide yapmış ablam yorumu oraya bakabilirsin
kızlar diğer topikde de paylaştım artık benimde kitabım var:)
mimün montiye cevapladım ama hengi menün bilmeme bi bakem ..
akım geçmiş olsun ....
zilan kıs bacım gerçekden halının ince olsında sonun ne ??? ince dokunmuş hali daha kıymetlidir ....
safişşşş benim danalar sana selam ettti kıs ....:roflol::roflol::roflol:.
seviyorum seni len ...
ayrıca montide sana iltifat etmiştim gerimi alsam acep....:roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun canım .
gözem duaya bi 50 daha ekle benden olurmu ...
bunu yazmak için veledlerden izin aldım .::)))
kıslar cartinin ben kulanmıştım diyete ilk başladıgım zamanlarda 2 sene kadar evvel . ebnim bünyeye taş olsa faydası yok ....
akım dedigin gibi cartini n çok yogun yapılan sporlarla berabber belki işe yarar ama bözrekleri yorduguda bir gerçek .... birde bayanlarla erkeklerde aynı sonucu vermiyor erkeklerin kas oranı yüksek oldugundan daha etkili ...bende eczacı tanıdıgımdan görmüştüm deligibi spor yapmış ve 2 ayda 10 kilo vermişti tabe erkek bünyesi ...be öylebir etkisini görmedim ... her kulandıgın otür takviye bana bünyemin durmasıyla karşılık verdi bunu şimdilerde daha iyi anlıyorum ...
cnm ben belli bilinen bir marka almadım marka takıntım yok benimtamam dır kızlarr tarif edin nazda bende okuyayımm kimin duasının geçeceği belli olmazmışş
olurda herhangi birimizinki makbul olurr yaradanın katındaa :asigim:
tüm gün temizlik yaptımm belimde sorun var ama ben ihmal etmekte diretiyorumm -tatlicadiarzu-
halının markası neydi zilann halı meselesi kafama takıldı bilmiyorumkismile
yok cnm oğlak burcuyum en kötüsüde bir iki özellik dışında hepsini taşıyor olmam :bbo:tahmin ettim zaten başak burcumusun senn
ve aleyküme selam aplaaa :hulya:
bende seni seviyimmmm Şeniz
ama ama ama neden iltifatını geri alıcaksın ben naptımkiiiiiiiiii :çok üzgünüm:
yaaaaaa ben burda yanlış anlaşıldım sanırsam yaaaa
o arkadaş hani senden yorum bekliyor ya aplaamm nazlımda takımda kaptan olaraktan sağolsun herkesin menüsüne yorum yapmaya yardımcı olmaya çalışıyor yaaa
Nazlımın menüye lan yorumu yetersizmi anlamında yazmıştım illede sana sorunca ??
keşke cümleyi yarım bırakmasaydımda herkes anlasaydı ne demek istediğimi...
Ayrıcaaa ben yorum yapmıyorum genelde kimsenin menüsüne
Nedenmi?
Boynuz kulağı geçmesin diyeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
iyi akşamlar halıcı güzeliiiii kaydirigubbakcemile3
mimuyu yakaladığım yerde dövücem heee menüsünede her yorumu yapıcam bundan sonraaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sen kocayı nasıl buldunn sempatiksalakcinni
canımmm yukarıda ablamada yazdığım yorum senin içinde geçerli
ben yanlış anlaşıldım :çok üzgünüm:
çevir çevir oku kaydirigubbakcemile3
hımmmm kolay gelsin asıl şimdi işin var valla canımcım yaaa
halılar yeni iyi güzel eemmeeee
onların üzerinde gezdikçe tüyleri kalkacak daha çok iş çıakcak şimdi sana habire ev süpürecen
aaaaaa dimiiii doğru diyorsunnnn bakarken iyiydi neden yorum yapmadan geçtim ben
ne kadan terbiyesiz birisiyim ben yaaawww sempatiksalakcinni
canım benimmm daha önceki kilolu hallerinin olduğu fotolar yokmuuuu neden onları eklemedinn 100 kiloluk falan olanlar
ben nerden bileyim o kıyafetlerin sana ait olduğunuuuu yaa değilseeeeeeeee sempatiksalakcinni
valla büyük başarı gülüm yaaaa süpperssiinn bence nasıl verdin onca kiloyu ne yaptın spora başladınmı?
Bu arada gözümden kaçmadı sigara kullanımı varmışşşşşş :umursamaz: :umursamaz:
bu olmadı işte hemen sigarayı bırakıyorsun o kadar yasak var her yerde sen hala içiyormusun birde....
Ayrıcada yüzünün olduğu resimleri bekliyorum güzelim aklnda olsun...
Bende bu pc de buldum bir kaç resim ama eklesemmi eklemesemmi muallakta kaldım asıl resimler evde çünkü.... :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?