Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safişşşş benim danalar sana selam ettti kıs ....:roflol::roflol::roflol:.
seviyorum seni len ...
ayrıca montide sana iltifat etmiştim gerimi alsam acep....:roflol::roflol::roflol:

ve aleyküme selam aplaaa :hulya:

bende seni seviyimmmm Şeniz

ama ama ama neden iltifatını geri alıcaksın ben naptımkiiiiiiiiii :çok üzgünüm:

birde buna kızıp gideyim ..

kıslar sadece nazlı ve ben deyil aslında hepiniz bir digerinin menüsüne yorum yapmalısınız ....aklinialirimsmile

yaaaaaa ben burda yanlış anlaşıldım sanırsam yaaaa

o arkadaş hani senden yorum bekliyor ya aplaamm nazlımda takımda kaptan olaraktan sağolsun herkesin menüsüne yorum yapmaya yardımcı olmaya çalışıyor yaaa

Nazlımın menüye lan yorumu yetersizmi anlamında yazmıştım illede sana sorunca ??
keşke cümleyi yarım bırakmasaydımda herkes anlasaydı ne demek istediğimi...

Ayrıcaaa ben yorum yapmıyorum genelde kimsenin menüsüne
Nedenmi?

Boynuz kulağı geçmesin diyeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar ben kaçar herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan

iyi akşamlar halıcı güzeliiiii kaydirigubbakcemile3

mimum baktım ama menünü göremedim belkide montide yorumladıgımdır ...
kalkmam lazım mucuks hepnize...

mimuyu yakaladığım yerde dövücem heee menüsünede her yorumu yapıcam bundan sonraaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sen kocayı nasıl buldunn sempatiksalakcinni

montide yapmış ablam yorumu oraya bakabilirsin

canımmm yukarıda ablamada yazdığım yorum senin içinde geçerli

ben yanlış anlaşıldım :çok üzgünüm:

kızlar diğer topikde de paylaştım artık benimde kitabım var:)

çevir çevir oku kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım .

Teşekkür ederim kızlar.. Bu arada sizinle bugün fark ettiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Karnitin isimli bir bileşik var, normalde vücudumuzda da bulunan bir aminoasit, yani protein yapıtaşı, işte bu bileşik yağ yakımında görev alıp yakımı hızlandırıyor. Ne zamandır soracaktım, kardeşime vermiştim, koşu yapıyordu, çok işe yarıyormuş, 2 kat arttırmış kilo vermesini. Ancak sadece ve sadece egzersiz(kardio da yaptığımız, 30-45 dklık egzersizlerde) ile birlikte işe yarıyor. Spordan yarım saat 1 saat önce alınıyor ve gitsin yağlar...aklinialirimsmile

Ayrıca bugün CLA(yani konjuge linoleik asit) nın da aynı etkisinin olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. CLA da bitkilerden elde edilen bir bileşik, yağ yakımını ve hatta selülit kaynaklı portakal kabuğu görünümünü azaltıcı etkisi var. Burada ilaç ismi vermek yasak değilse isimlerini yazayım, her iki bileşiğin kombine preparatları var, yani başka kilo verdirici, metabolizma hızlandırıcı maddelerle birlikte bulundukları besin destek ürünleri...

Ben bugün karnitini spordan önce kullandım. Bir yan etkisi olabiliyor(balık kokusu şeklinde ter kokusu), ancak çok aşırı terlememe rağmen ben böyle bir koku almadım. Yağ yakımını ise hep birlikte göreceğiz....:dance:

kızlar ben toparlanıyor ve kaçıyorum canlarım ben yarında buralarda olacağım nasipse gelen olursa beklerim çay demlerim....

Veee hepinizide öperim anacımmm byeeeeeeee opuyorumnanaktan

ooo safiş bana kızmışşş özüğğ dilerim

L carnitin olması lazım akcım adı bende kullanmayı düşünüyorum yağ yakımını hzlandırıyomuş ancak ancak sporlaaa bana da salonda tavsiye ettiler

gözem duaya bi 50 daha ekle benden olurmu ...
bunu yazmak için veledlerden izin aldım .::)))

kıslar cartinin ben kulanmıştım diyete ilk başladıgım zamanlarda 2 sene kadar evvel . ebnim bünyeye taş olsa faydası yok ....
akım dedigin gibi cartini n çok yogun yapılan sporlarla berabber belki işe yarar ama bözrekleri yorduguda bir gerçek .... birde bayanlarla erkeklerde aynı sonucu vermiyor erkeklerin kas oranı yüksek oldugundan daha etkili ...bende eczacı tanıdıgımdan görmüştüm deligibi spor yapmış ve 2 ayda 10 kilo vermişti tabe erkek bünyesi ...be öylebir etkisini görmedim ... her kulandıgın otür takviye bana bünyemin durmasıyla karşılık verdi bunu şimdilerde daha iyi anlıyorum ...

Son düzenleme:

Valla umut dünyası aebencim, ben de daha önce zayıflama hapı kullandım ve hem bünyemi hem psikolojimi mahvetti. Ama bunlar vücudun doğal maddeleri olduğu için daha az korkutuyor beni. Bu ay kullanayım bakalım neler olacak... Ben herşeyi kendimde deniyorum en önce

kızlar bugünkü menüm

2 kayısı
khvaltı: 2.5 dilim tb ekmek zeytin ezmesi 1 çay kaşığı zeytin ezmesi 1 çay kaşığı lor peynir
öğlen 3 yemek kaşığı tavuk domatesli ve biberli 2 yemek kaşığı yoğurt 4 tane ceviz
akşam 2 yemek kaşığı tavuk domatesli biberli salata( domates ve maydonozla) yoğurt 2 yk
ara yarım nar 1 küçük elma 1 bardak 0 yağlı süt içine tarçın ve 1 çay kaşığı bal ile

1 fincan 5 i biryerde çay 1 fincan yeşil çay

bu günki menümmm cokacimcoook

sabah iki büsküvi ve bir elmaa
öğleden sonra ve öğle mandalin iki tane ve iki salatalık

akşam iki yemek kaşığı pilav bir kase yayla çorbası
4 tane köfte salata

yemek sonrası 6.. .7 adet muşmulaa

iyi geceler 6 takımm ve boş sayfaları yarın görüşürüzzz mirmirmirmir

cnm ben belli bilinen bir marka almadım marka takıntım yok benim
daha öncede söylemiştim kaynım yıllarca halı dokumada çalıştı
o geldi kalitesine dokumasına ve dokumada kullanılan iplerine baktı
öyle aldım aynı kalitedeki halı merinos halı fabrikasında 400 liraydı gittik baktık
ben ise 2 tanesini 400 tl aldım
tahmin ettim zaten başak burcumusun senn
yok cnm oğlak burcuyum en kötüsüde bir iki özellik dışında hepsini taşıyor olmam :bbo:

kaydirigubbakcemile3 ben bulmadım o beni buldu kızz

Son düzenleme:

aynen canım zaten hiç oturamıyordum şimdi daha kötü yorulcam kafamçokkarıştı
aşkolsun estağfirullah ne terbiyesizliği(canım 100 kiloyken kendimin çektiği resimler yok
ama kardeşlerime sorarım onlar çektiler çünkü varsa onlarıda eklerim
haa elbise konusuna gelince sorma komşudan ödünç aldum 1 saatliğine delikafadulden
tşk ederim cnm nasıl verdiğime gelince 3 beyazdan ve yağlılardan uzak durdum sürekli
atıştırmaları ve çekirdek gibi şeyleri kestim bol su sebze ve beyaz et yedim
spor yapmadım ama günüm çok hareketli geçerdi
ama en kötü şey hedefe ulaştıkça azmim azaldı açıkçası sadece dikkat ediyorum o kadar
fazla veremiyorum(sigara konusuna gelince maalef içiyorum bırakmaya teşebbüs
ettim ancak bir hafta bırakabildi ama bırakmayı çok istiyorum yardım alıcam bu
konuda başka çarem kalmadı
yüzümün olduğu resimleri koymak istedim eşim izin vermedi :1no2: bu konuda
fazlasıyla hassas cnm ama ilerde ikna edersem neden olmasın cnm :1hug:
tabiki seninde resim eklemeni çok isteriiimmmm hemde biran önce opuyorumnanaktan

kızlar hepinize bişey sormak istiyorum lütfen cevaplayın bu sorumu
sizce ben kaç kilo daha versem yeterli olur kararsızım ben
acaba bu kilodamı kalsam yoksa en az bir 5 kilo dahamı versem
sizlerin bana verdiği akılla ya tamam diycem yada devam

zilancım resimler çok büyük ve yakındı şöyle karşıdan daha ufak resimler olsa ozaman daha iyi anlardım.bu halinde çok hoş canım

hemen kilomu bildiriyorum çizelgemdede görüldüğü üzere artık çok şükür 68 i gördüm :lepi: inşallah en kısa zamanda 67 ide görürüm.:Saruboceq:

geçen hafta 70.00

bu hafta 68.700

giden 1.300 gr. nazcım evdeyim hesap makinam yok şuan yanımda sana zahmet olacak canım hesaplayamadım küsüratlarını.

ben bir iki saat sonra şehirdışına yola çıkacagım nasipse. haftasonu yokum.şimdiden kilo veren herkesi tebrik eder veremeyenlerede haftaya fazlasıyla vermelerini canı gönülden dilerim.elif için okunan tefriciyelerden önceden 500 okunmuştum bi 100 daha okundu olarak hesap yaparsak toplam benden 600 tane oldu.gidince nete girmeye çalışırım inşallah elifim sayı tamamlanır ve Rabbim inşallah niyetini hayırlısıyla kabul eder canım.hepinizi çok seviyorummm kendinize çok iyi bakınnn Şeniz opuyorumnanaktan

kızlarrr günayydddııınnnnn

geçen haftaaa istediğim olduuu hedefim 85.9 du şu an tam olarak bu kilodayım:

geçen hafta: 87.4

bu hafta :85.9

fark.1.5 kg sanırımmmm geçen haftaki gibi 2.5 kg veremedim ama idare edelimmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…