E Elif_Eylul mezuniyetine hayırlı olsun:)Eki Görüntüle 2773782
E Elif_Eylul 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 72,80
Bitiş Kilosu (711. Etap) : 65,30
Verilen Toplam Kilo : 7,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,30%
Toplam Süre : 4 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,58%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.875
Sevgili Elif Eylul 3 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 29 Ocak 2021 (711. etap) tarihinde toplamda 7,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
E Elif_Eylul tebrik ederim tekrardan canim
Geçmiş olsun tekrar Allah beterinden korusunSağol canım 3 kere vurdu farklı zamanlarda.Birinde wcdydim :)))) geçenki büyük deprem gibi sert vurdu ama çok kısaydı hepsi şükür ki..İnşallah devamı olmaz..İzmirlilerd3 de deprem travması oldu artık ki bende olmuş hani,insan hep sallanıor gibi oluor tedirgin tedirgin
Şifa olsun inşallah ilaçların canım geçmiş olsunSelam kızlar
Simdi eve geldim
Cuma gunu 68,3
Bugun 68,7
Bu artıda dun aksamı etkisi var muhtemelen sinirden yemege verdim kendimi dun ne kadar cok yeme ıstegım vardiysa bugunde tam tersi bu saate kadar bı yudum su bile ıcmedım
Doktora gelirsek degerlerım guzel cıktı yanlız bagırsaklardaki sıkıntının psikolojik oldugunu soyledı fazla sinir stresten kaynaklı onun ıcın ılac vardı 3 tane 1 ay duzenlı kullanıcam ınsallah
geçmiş olsun mervecimAl benden de o kadar canım cocuklarım olmasa katlanır mıyım hıc sanmıyorum
Yok abla zaten ıcımden gelmiyor. Fazla sakinlikte basa bela da yok ıcımden yırttık biri cıkmıyor kahretsın kı
Çok üzüldüm.Ne olabilir ki abla esimle gene girdik birbirimıze uzerıme yurudu cocuklar olmasa napıcagı malum bugunde hıcbırsey yokmus gibi sırınlik yapma cabalarında
Annem bende fırsat bulamadım kaptanım ondan
Tamam canimAnnem bende fırsat bulamadım kaptanım ondan
Tesekkur ederim
200 gram eksisinBildirmeyi unuttum bugun 81.900 çıktım 100 gram eksideyim spor yapamadım cumada fazla kaçamak yaptım ondan herhalde cumaya yüzde 1 le gelirim inşallah yarın kabak detoksu yapıcam cumaya kadar bilginiz olsun.
Kafam gitmiş 200 gram evetTesekkur ederim
200 gram eksisin
Tamam canım
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 08.00 sirkeli su
11.30 kahvaltı 1 tane tafadan yumurta domates salatalık 1 tane biber 3 dilim peynir 1 çk krem peynir 1 dilim kepek ekmeği 2 büyük bardak şekersiz çay
14.30 1 fincan tarçınlı hc yaglı türk kahvesi 1 tane hurma
18.00 6 yemek kaşığı etli yeşil fasulye 1 tabak salata 1 kase yogurt yiyeceğim
Su 3 litre
Teşekkürler kaptanım ❤Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Sabah 08.00 sirkeli su
11.30 kahvaltı 1 tane tafadan yumurta domates salatalık 1 tane biber 3 dilim peynir 1 çk krem peynir 1 dilim kepek ekmeği 2 büyük bardak şekersiz çay
14.30 1 fincan tarçınlı hc yaglı türk kahvesi 1 tane hurma
18.00 6 yemek kaşığı etli yeşil fasulye 1 tabak salata 1 kase yogurt yiyeceğim
Su 3 litre
Afiyet olsun canım11:00 Sabah:
Haşlanmış Yumurta, 2 kaşık melemen, 5 zeytin, 1 dilim Köy peyniri
Öğlen:
2 Kuru Kayısı, 6 Fındık, Türk Kahve, 6 yer fıstığı
17:30 Akşam:
Kurutulmuş ve kıymalı pirinç bulgur karışık içli; 1 biber dolma,1 patlıcan dolma
1 Kepçe Etli Nohut Yemeği
menüm an itibariyle bitmiştirZipzip- sporumu gecenin ilerleyen saatlerinde bildireceğim...
Afiyet olsun canim guzel menu ve sporKahvaltı 12:00
1 haş yumurta
7 zeytin 1 parça peynir
1 dilim kepek ekmek
Büyük kase Salata
Akşam 16:45
1 tabak ev yapımı tavuk döner
2 bardak ayran
Elim kadar lavaş
4 yaprak marul
19:00 1 su bardağı yoğurt
2 lt su
1 şişe maden suyu
22 dk cardio=132 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?