Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne olabilir ki abla esimle gene girdik birbirimıze uzerıme yurudu cocuklar olmasa napıcagı malum bugunde hıcbırsey yokmus gibi sırınlik yapma cabalarında
Bu ev yasaklari eşleri iyice birbirine düşürdü cnm
Yüz verme, sürünsün biraz
Senin gibi sakin birini bulmusta bunuyor

Afiyet olsun ablam gayet güzel menü
Cuma 83,1 kg.
1 Şubat p.tesi 82,8 kg.
-300 gram
Harika bebegim
Kuaföre gidiyorum uzun zamandir saclarimi kestirmemistim
Nasıl yaptın atda bakalım

Selam kızlar
Simdi eve geldim
Cuma gunu 68,3
Bugun 68,7
Bu artıda dun aksamı etkisi var muhtemelen sinirden yemege verdim kendimi dun ne kadar cok yeme ıstegım vardiysa bugunde tam tersi bu saate kadar bı yudum su bile ıcmedım

Doktora gelirsek degerlerım guzel cıktı yanlız bagırsaklardaki sıkıntının psikolojik oldugunu soyledı fazla sinir stresten kaynaklı onun ıcın ılac vardı 3 tane 1 ay duzenlı kullanıcam ınsallah

Gecmis olsun canım

Gecmis olsun canimya

Ahh kuzum.bu erkekler ya hepsinin köküne kibrit suyuuu
Al benden de o kadar canım cocuklarım olmasa katlanır mıyım hıc sanmıyorum
Bu ev yasaklari eşleri iyice birbirine düşürdü cnm
Yüz verme, sürünsün biraz
Senin gibi sakin birini bulmusta bunuyor
Yok abla zaten ıcımden gelmiyor. Fazla sakinlikte basa bela da yok ıcımden yırttık biri cıkmıyor kahretsın kı

Işte destekte geldiiiiii
Haftasonu 2 bütün kare dilim künefeye 2 dilim borege o.kadar çikolataya yinede
-900 kendımı tebrik edıyorum ve diyorum ki
Mankenlerle yarisiriz güzeliz çok çok
Masallah sana masallah metona harikasın yineeee
Filiz çok tebrik ederim canim seni ucundan görme aynı kiloları bir daha tartinda inşallah
Hey masallah
Kaya tuzu iyotlu mu? Çankırıdan almıştık

Annesi şeker babası şeker benimki hala yiyor, b vit, d vit ve glifor tarzı ilaç vermiş, troid hormonları şuan iyi imiş bozulursa ilaç verecekmiş.
Bence her yemekten once sen ona sağlıklı bir şeyler yedirde ekmek vs.yi pilavi az yesin masada az aç oldugu icin canim. Allah sifasini versin. Oda biliyoda gerçeği işine gelmiodur. Nefisle ugrasmak zor sonucta
Cuma 83,1 kg.
1 Şubat p.tesi 82,8 kg.
-300 gram
Masallah canımmmm tebrik ederim seniiii
Ayyy haftaya benimde mi karnem olacak
Amin insallah canımmm karne bahane senim karnen gönüllerde basarilarina çoktaannn verildi
Daha alıntı yapamadım...
Herkes iyidir inşallah...❤❤❤❤❤

Cuma günü 57.3
Bugün 56.8
Fark -500 gr
Bravo sana bravoooo canımmmm

Sana bir fikir danışmak istiyorum canim.

Sence mezun olmasaydin şimdiye kadar istedigin 55 i görmüştün mü
Yoksa rahat rahat sen zaten 55 i gec olsada göreceksin o yüzden böyle daha iyi oldu mu

Benimde hedef 55 ama burada 57 vermistim ilk geldiğimde. Mezun olsammı 55 die degistirsemmi bilemiom
Burdayım abla kotu bir hafta sonu gecırdım bugunde doktor ıslerı ile ugrasıyorum eve gecınce tartılcam ınsallah ama umutlu degılım

Ne olabilir ki abla esimle gene girdik birbirimıze uzerıme yurudu cocuklar olmasa napıcagı malum bugunde hıcbırsey yokmus gibi sırınlik yapma cabalarında
Dik dur sakın ama sakın kısa kesme pişman olsun. Sana vurmadiysa ine tamam ama dokunduysa süründür ki bir daha yapamasin
Allah beterinden saklasin. Hep daha beterini görmekte iyi geliyor insana isin içini bilemeyiz tabi de

Menüm

Arinma1. Gün

Spor

120 dk koşu bandında yürüdüm.

10 dk. Yan yağlar videosu yaptım.
10 dk. İç bacak videosu yaptım.
10 dk. Karın kası videosu yaptım.
10 dk. Zumba yaptım.
100 sguat yaptım.
1000 hayali ip atladım.

Su alabildigine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…