Ahh kuzum.bu erkekler ya hepsinin köküne kibrit suyuuuNe olabilir ki abla esimle gene girdik birbirimıze uzerıme yurudu cocuklar olmasa napıcagı malum bugunde hıcbırsey yokmus gibi sırınlik yapma cabalarında
Bu ev yasaklari eşleri iyice birbirine düşürdü cnmNe olabilir ki abla esimle gene girdik birbirimıze uzerıme yurudu cocuklar olmasa napıcagı malum bugunde hıcbırsey yokmus gibi sırınlik yapma cabalarında
Keşke listede olsaydinDaha alıntı yapamadım...
Herkes iyidir inşallah...❤❤❤❤❤
Cuma günü 57.3
Bugün 56.8
Fark -500 gr
Sagol canim
Afiyet olsun ablam gayet güzel menüAksam unutmusum menu yazmayi
31 ocak pazartesi
10 sirkeli su
Kahve
13.00
2 yummurtali menemen
Peynir
Domates
1 kş tahin pekmez
1.5 c. Sandwich ekm.
19.30
2 sk firinda hindi
3 kş pilav
Salata
Minik aci biber tursularindan 6-7 tane
Su 2 lt
Zipzip-
Denp
E Elif_Eylul
Harika bebegimCuma 83,1 kg.
1 Şubat p.tesi 82,8 kg.
-300 gram
Nasıl yaptın atda bakalımKuaföre gidiyorum uzun zamandir saclarimi kestirmemistim
Sekilsiz yaa duz kestirdimAfiyet olsun ablam gayet güzel menü
Harika bebegim
Nasıl yaptın atda bakalım
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |||||||||
| |||||||||||||||
@sena zeynep | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
D Dileksnr | |||||||||||||||
T timesinfinity | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@Migi_magid11 | |||||||||||||||
S sulisim | |||||||||||||||
@Cedarice | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@I-cell_84 | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@Cordeliaa | |||||||||||||||
@Tesnim1989 | |||||||||||||||
N Nidsalii | |||||||||||||||
Gecmis olsun canımSelam kızlar
Simdi eve geldim
Cuma gunu 68,3
Bugun 68,7
Bu artıda dun aksamı etkisi var muhtemelen sinirden yemege verdim kendimi dun ne kadar cok yeme ıstegım vardiysa bugunde tam tersi bu saate kadar bı yudum su bile ıcmedım
Doktora gelirsek degerlerım guzel cıktı yanlız bagırsaklardaki sıkıntının psikolojik oldugunu soyledı fazla sinir stresten kaynaklı onun ıcın ılac vardı 3 tane 1 ay duzenlı kullanıcam ınsallah
Sagolasın kaptanım ❤Gecmis olsun canım
Gecmis olsun canimyaSelam kızlar
Simdi eve geldim
Cuma gunu 68,3
Bugun 68,7
Bu artıda dun aksamı etkisi var muhtemelen sinirden yemege verdim kendimi dun ne kadar cok yeme ıstegım vardiysa bugunde tam tersi bu saate kadar bı yudum su bile ıcmedım
Doktora gelirsek degerlerım guzel cıktı yanlız bagırsaklardaki sıkıntının psikolojik oldugunu soyledı fazla sinir stresten kaynaklı onun ıcın ılac vardı 3 tane 1 ay duzenlı kullanıcam ınsallah
Al benden de o kadar canım cocuklarım olmasa katlanır mıyım hıc sanmıyorumAhh kuzum.bu erkekler ya hepsinin köküne kibrit suyuuu
Yok abla zaten ıcımden gelmiyor. Fazla sakinlikte basa bela da yok ıcımden yırttık biri cıkmıyor kahretsın kıBu ev yasaklari eşleri iyice birbirine düşürdü cnm
Yüz verme, sürünsün biraz
Senin gibi sakin birini bulmusta bunuyor
Sagolasın bıtaneımGecmis olsun canimya
Işte destekte geldiiiiiiAz yada cok artisi olan arkadaslar
Bizim icin heççç möhüm degillllll :)))
Eminimki herkes cumaya kadar elinden gelenin fazlasini yapip güzel bi eksiyle gelecektir
Bugünden 4 günlük planlarimizi yapalim
Karbona, sislik yapicak seylere dikkat etmeye calisacalim
Masallah sana masallah metona harikasın yineeeeHaftasonu 2 bütün kare dilim künefeye 2 dilim borege o.kadar çikolataya yinede
-900kendımı tebrik edıyorum ve diyorum ki
Mankenlerle yarisiriz güzeliz çok çok
Filiz çok tebrik ederim canim seni ucundan görme aynı kiloları bir daha tartinda inşallahEki Görüntüle 2773782
E Elif_Eylul 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 72,80
Bitiş Kilosu (711. Etap) : 65,30
Verilen Toplam Kilo : 7,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,30%
Toplam Süre : 4 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,58%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.875
Sevgili Elif Eylul 3 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 29 Ocak 2021 (711. etap) tarihinde toplamda 7,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
E Elif_Eylul tebrik ederim tekrardan canim
Hey masallah45.TUR / SEKİZİNCİ HAFTA
4. TAKIM
710.Etap => %0,238 => 1.NOTA
711.Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
BAŞARILI
9. TAKIM
704.Etap => %0,152=> 1.NOTA
705.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
10.TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
706.Etap => %-0,589 => 1.NOTA
SONUÇ: 45.tur performans yarışması sonuçlanmıştır,buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım bulunmamaktadır. 5.6. ve 10.takım 45.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur,başarılarının devamını dileriz.
Bence her yemekten once sen ona sağlıklı bir şeyler yedirde ekmek vs.yi pilavi az yesin masada az aç oldugu icin canim. Allah sifasini versin. Oda biliyoda gerçeği işine gelmiodur. Nefisle ugrasmak zor sonuctaKaya tuzu iyotlu mu? Çankırıdan almıştık
Annesi şeker babası şeker benimki hala yiyor, b vit, d vit ve glifor tarzı ilaç vermiş, troid hormonları şuan iyi imiş bozulursa ilaç verecekmiş.
Masallah canımmmm tebrik ederim seniiiiCuma 83,1 kg.
1 Şubat p.tesi 82,8 kg.
-300 gram
Amin insallah canımmm karne bahane senim karnen gönüllerde basarilarina çoktaannn verildiAyyy haftaya benimde mi karnem olacak
Bravo sana bravoooo canımmmmDaha alıntı yapamadım...
Herkes iyidir inşallah...❤❤❤❤❤
Cuma günü 57.3
Bugün 56.8
Fark -500 gr
Burdayım abla kotu bir hafta sonu gecırdım bugunde doktor ıslerı ile ugrasıyorum eve gecınce tartılcam ınsallah ama umutlu degılım
Dik dur sakın ama sakın kısa kesme pişman olsun. Sana vurmadiysa ine tamam ama dokunduysa süründür ki bir daha yapamasinNe olabilir ki abla esimle gene girdik birbirimıze uzerıme yurudu cocuklar olmasa napıcagı malum bugunde hıcbırsey yokmus gibi sırınlik yapma cabalarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?