Afiyet olsun canım guzel menu ve sporKahvaltı 10:30
2 haş yumurta
Marul
7 Zeytin
1 halka sucuk
13:30 3 hurma 1 çay bardağı süt 5 fındık
Akşam 18:30
1 haşlanmış baget
1 sb yoğurt
Fırınlanmış
1 kabak yarım patlıcan
1 biber 1 kapya biber
2 lt su
15 dk Leslie
Bireysel sıralamayı bekliyorum şuanda sonra hemen mezun olurmuyum bilemiyorum atmazsan beni biraz daha burdayım gibi63-64 e gorene kadar devam ederiz canim
Demek ki erken kalkacaksin canim
Bireysel siralamaya daha 3 hafta var galiba sanirimBireysel sıralamayı bekliyorum şuanda sonra hemen mezun olurmuyum bilemiyorum atmazsan beni biraz daha burdayım gibi
Hemen başlamam listeye haftaya ancak başlarım sanırım. Hiç ekmek yemezken şimdi 5 dilim yiyince bende beste gibi artı gelirmiyim diye de tereddütteyim
Sende seviliyorsun güzelkalplim :)Rabbim sonumuzu hayır etsin dunde arka arkaya deprem oldu annem hissetmiş sabah namazında ben uyanınca söyledi yani hayatımız bir depreme bir sele bağlı ne zman ne olacağını bilemiyoruz ölümlü dünya bu yüzden kalbinizi kırdıysam özür dilerim hepinizden cahilligime verin hepinizi seviyorum ❤
Ya tuğbaaaaa yemek çocuklar tamamda makine tutmak neeeeeKımse bakmıyor vallaha kalktım ıyı kotu yemek yaptım eve supurge tuttum ne yapayım
Saol canım
Allah korusun kız Annemde ızmırde vallaha aklım hep orda ya
Konsolu kaldırırken parcası düştü bende ayağımı cekeyım gelmesın derkn bukuldu parçanın düştüğü yerden catlamıs zatn
Sağol abla annem ızmırde benım bır teyzem bı anne annem var onlardanda bır fayda olmaz herkesın ebu yurdu var
Çatlak tam bılektekı kemıkte oldugu ıcın ıyıleşmesı zor olur dedı zaten daha oncede aynı yerden kırılmıstı macta 1 ayı bulabılır dedı yarın ortopedıyle goruscez bakalım ne dıyecek
3 hafta önce benim yüzde 35 idi.Birde yağ oranım %31 çıktı biraz fazlaymış25-28 arası olması gerekiyormuş diyete devam bize mezuniyet haram
Valla ben artik diyetisyen e uymuyorum.Bireysel sıralamayı bekliyorum şuanda sonra hemen mezun olurmuyum bilemiyorum atmazsan beni biraz daha burdayım gibi
Hemen başlamam listeye haftaya ancak başlarım sanırım. Hiç ekmek yemezken şimdi 5 dilim yiyince bende beste gibi artı gelirmiyim diye de tereddütteyim
Afiyet olsun kilona gore yediklerin cok az olmusSalı menü
Sabah 9.30
1 kase domates suyu
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 12.00
Şekersiz Türk Kahvesi
Öğlen 14.00
2 köz biber
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 18.00
3 yemek kaşığı mantar sote
1 kase salata
1 köz biber
2 litre su
30 dk Leslie
Iyi olmana cok sevindim ❤❤Zipzip- bugün gun nasıl gecyi anlamadim. 10 da yataktan kalktik. Dün yeşilçayı cok ictim ondanmı bilmiyorum yaa 4:30 ta uyudum inanır mısın yatakta dön dön ayyyyy cok kötüydü.
Güne gec baslayinca ev isi yemek vs. Derken bide sporum var başa bela :)))
Bugünde boyle oldu canım. Bir yaramazlık yok şükür teşekkür ederim düşüncelim benim
Afiyet olsun canim az yemissin bugunBugünkü menüm
Sabah 09.40 1 büyük bardak limonlu su
11.30 kahvaltı menemen 1 yumurta 1 domates 1 biber ile yaptım yeşillik marul ve maydanoz 5 zeytin salatalık 2 bardak şekersiz çay
14.30 1 fincan türk kahvesi 1 tatli kaşığı irmik helvası babaannemiz için kavurmuştuk ondan yedim
18.30 1 kepçe mercimek çorbası 3 tane köfte bir büyük tabak salata 2 tane közlenmiş biber
3 litre su
Aralıklı oruç yapmıyorum canım.Afiyet olsun canım
Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun canım
Canım öğlen ıspanak değil de baklagil/et/balık/tavuk/peynir den birini yesen daha iyi olurmuş. Öğlenleri protein akşamları ise sebze yapıorum genelde ben.Protein hem güç verir hem de kilo vermeni kolaylaştırır çünkü. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Akşam gereksiz hafif olmuş canım.Ben 3 ana 2 ara öğüncülerdenim.Ama herkrs öyle olmak zorunda değil tabi ki.Velev ki aralıklı oruç yapacaksın..O zaman 2 ana öğününü de sağlam yapman lazım..akşam yediklerinden ana öğün olmaz.1 kepçe çorba +salata+2 köfte +3 kaşık sebze vs olsa iyi olurmus örneğin.Her besin türünden almak gerek.Yetersiz beslenirsen bir süre snra diyetten bıkar ve bırakırsın.Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Ablaaaa hiç olmamış kiYapma böyle. Beden kitle endeksine göre az yiyorsun.Dün de çok değildi sanki yediklerin.Açlığa belki dayanabilirsin,belki bi süre snra hiç de saldırmazsın vs onun önemi yok ama bedenine ihtiyacı olanı vermezsen olmaz.Diyet demek dengeli beslenmek demek ki sen de biliosun
Kahvaltı biraz az geldi gözüme canım.Afiyet olsun
AFiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım çok.Günaydın kızlarrrr❤
Sabahtan sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gitcektim aslında ama gece İzmirde sel olmuşDışarı bakınca bizim burda sıkıntı yok gibi gözüküyor ama yine de dışarı çıkmak istemedim.Depremler,seller derken sonumuz hayrolsun.
Haftasonu da misafirim olacak gibi bakalım bi kesinleşsinde gelirse başlayamam heraldeBireysel siralamaya daha 3 hafta var galiba sanirim
Denp ile dilek mezun olacak birinci sirada yer alabilirsin
O zaman listene cuma gunu basla canim 1 haftada alisir vucudun diger cumaya eksi gelirsin
Bence de 5 dilim çok ama ekmek yemiyorsak başka şeylerden karbon almamız lazım işte o dengeyi sağlamak lazım. Birebir bi uygulayıp deneyeceğim bakalım ne olurSende seviliyorsun güzelkalplim :)
Ya tuğbaaaaa yemek çocuklar tamamda makine tutmak neeeee(((((
3 hafta önce benim yüzde 35 idi.
2 hafta önce 32.5 idi
Geçen hafta 29
Bu hafta bilmiyorum
Haftaya görecez insalalh
Yani spora devamkeeee :)))
Haram filan degil bak haftalık degisimime canim
Valla ben artik diyetisyen e uymuyorum.
Bana bol bol verdi verdi ilk hafta dedivin gibi kilo aldim gerci kas yapmistim
Gecen hafta ona uymadim. Cok az filan dedi. Sonuclarida görünce şov yapmışsın resmen harikasın neler neler söyledi. Ben anlamadim bu isten bişi:))
Bizi en iyi biz biliyoruz. 1 gunede 5 dilim ekmek ne yaaa vücut ekmeğimi yaksin yaglarimizi mi. Bana katilmayan olur ama ben net böyle düşünüyorum canim
Geçmiş olsun canım.Hayırlı sabahlar sagolun kızlar ayak bileğimde çift tarafli catlak oluşmuş alciya alındı
Yarın ben de anneme gideceğim.Günaydın kızlar bugün kayınvalidemdeyim bu sebeple sporda yapamadım diyette
Gülüm 9.5 aylık bebek var yerde ne gorse hoop agzaSende seviliyorsun güzelkalplim :)
Ya tuğbaaaaa yemek çocuklar tamamda makine tutmak neeeee(((((
3 hafta önce benim yüzde 35 idi.
2 hafta önce 32.5 idi
Geçen hafta 29
Bu hafta bilmiyorum
Haftaya görecez insalalh
Yani spora devamkeeee :)))
Haram filan degil bak haftalık degisimime canim
Valla ben artik diyetisyen e uymuyorum.
Bana bol bol verdi verdi ilk hafta dedivin gibi kilo aldim gerci kas yapmistim
Gecen hafta ona uymadim. Cok az filan dedi. Sonuclarida görünce şov yapmışsın resmen harikasın neler neler söyledi. Ben anlamadim bu isten bişi:))
Bizi en iyi biz biliyoruz. 1 gunede 5 dilim ekmek ne yaaa vücut ekmeğimi yaksin yaglarimizi mi. Bana katilmayan olur ama ben net böyle düşünüyorum canim
Tesekur ederim canımGeçmiş olsun canım.
Teşekkürler kaptanım az yedim evetAfiyet olsun canim az yemissin bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?