- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
Televizyondaki görüntüler çok kötüydü.Kızlar ben bugün uzaktan çalışıyordum ama işteki arkadaşlarla da konuştum daa hiçbiri yollardan dolayı işe varamamış ki Valilik de bugünü idari izin saymış zaten..Bu gece de yağmur bekleniyormuş. Depremler,seller derken cidden Allaha emanetiz.
Hoşbulduk canım@aylin68olacak hoşgeldin canım ❤
Son pişmanlık neye yararYediklerimden çok pismanim
Isteeee neye yararSon pişmanlık neye yarar
Bugün izinli misin :)Zipzip- bugün gun nasıl gecyi anlamadim. 10 da yataktan kalktik. Dün yeşilçayı cok ictim ondanmı bilmiyorum yaa 4:30 ta uyudum inanır mısın yatakta dön dön ayyyyy cok kötüydü.
Güne gec baslayinca ev isi yemek vs. Derken bide sporum var başa bela :)))
Bugünde boyle oldu canım. Bir yaramazlık yok şükür teşekkür ederim düşüncelim benim
4tane elmali kurabiyeNe yedin
Elmali kurabiye sevmem4tane elmali kurabiye
Ne yedin söyle söyleIsteeee neye yarar
Canım benim gittiğim tüm diyetisyenler de aynıydı. Ekmeksiz öğün yazmıyordu.Bugün bende tahlil yaptırdım sadece demirim düşük çıktı demir ilacı verdi o kadar.
Diyetisyene de gittim 2 öğün istedim vermedinasıl yiyorsan öyle yap istersen ben iki öğün yazamam dedi 5 dilim de ekmek yazdı ekmek yememekle hata yapıyorsun dedi.
Benimki cok guzel olmusti belki sende yerdinElmali kurabiye sevmem
Göremeyeceğiz onları yaBireysel siralamaya daha 3 hafta var galiba sanirim
Denp ile dilek mezun olacak birinci sirada yer alabilirsin
O zaman listene cuma gunu basla canim 1 haftada alisir vucudun diger cumaya eksi gelirsin
Zikkımın pekiniNe yedin söyle söyle
Ben bayılırımElmali kurabiye sevmem
Erken mezun olacaklarGöremeyeceğiz onları ya
Tarcin var miydi icindeBenimki cok guzel olmusti belki sende yerdin
Cumadan beri mezuniyeti kutluyomMezuniyet kurabiyesi mi
Evet aylık yapsalar güzel olacak bireysel siralamaları 2 ayda çabucak kilo verip gidiyorErken mezun olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?