- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Hep kendini düşünBen yerim ama karsi tarafi yemesini istemem
Yani sayılırSen iyimisim bakiyim
Ebeee napim gel birlikte yiyelimmi dicem sana sen spor yaptin simdiHep kendini düşün
Özelde yaz dinlerim seni canimYani sayılırburanın enerjisinide bozarım diye yazmıyorum mazallah
Öyle yapıcam canım iradem saglam o konuda ama işte birazcık saldım sanki bende ama toparlicam bu haftaSağa sola bakma önüne bak beni de bu aralar aşağıdan gelen tatlılar cezbediyor ama yemiyorum
Çok mutlu oldum o kadar spora dayanmazdı zaten tebrik ederim❤Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Mefkurem @Elhan D Dileksnr @Senazeynep @Migi_magid11
@timesinfinity @Tutku44 @selensu82 @mucizemsiin @Tesnim1989 @madamhd @sulisim @Visneli_Turtam
@PAPATYAM @asysss ve tüm takim arkadaşlarim hepinize teşekkür ederim.
@Denp Son 1 ayda 4 kg. Vermişim. Ama yağlarım 5 kg azalmış. Sporlar ve tavsiyen sayesinde. Miraya bayıldım. Çok teşekkürler.
Mezuniyetini de tebrik ederim.
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Mefkurem @Elhan D Dileksnr @Senazeynep @Migi_magid11
@timesinfinity @Tutku44 @selensu82 @mucizemsiin @Tesnim1989 @madamhd @sulisim @Visneli_Turtam
@PAPATYAM @asysss ve tüm takim arkadaşlarim hepinize teşekkür ederim.
@Denp Son 1 ayda 4 kg. Vermişim. Ama yağlarım 5 kg azalmış. Sporlar ve tavsiyen sayesinde. Miraya bayıldım. Çok teşekkürler.
Mezuniyetini de tebrik ederim.
Ebeeee deme zatenEbeee napim gel birlikte yiyelimmi dicem sana sen spor yaptin simdi
Orucla kilo vercem diye bosuna aç kalma ama borcum var dersen seni anlarim,Kilom sabit 70.4 orucu bırakma kararı aldım veremiyorum böyle =(
Sen bildirim yaptinmiBende oturdum 1paket çikolata yedim
ÇıkssssssSen bildirim yaptinmi
Duzensiz bi hafta icin yinede ekside olman güzel cnmKaptanım cok ozur dilerim bildirim cok gece kaldı anca eve girdim
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 68
Fark 0,3
Yuzde %0,44
Eki Görüntüle 2776968
Ben de çikolata yedim. Bugün cuma değil. Çikolata günü.Çıkssssss
Afiyet olsun cuma ödül günündü bitti gittiBen de çikolata yedim. Bugün cuma değil. Çikolata günü.
Eferim kardesim sanaŞimdi adım zamanı
Eferim kardesim sana
Aynen abla bu haftam acayip duzensiz gectı bu hafta planlı gidicem ınsallahDuzensiz bi hafta icin yinede ekside olman güzel cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?