Tebrikkk ederimm kuzummZipzip- @Nidsalii E Elif_Eylul @SATURN71 @Elhan @Dileksnr @Senazeynep Wilma11
T timesinfinity @Tutku44 @selensu82 @mucizemsiin @Tesnim1989 @madamhd S sulisim @Visneli_Turtam
@PAPATYAM @asysss ve tüm takim arkadaşlarim hepinize teşekkür ederim.
Denp Son 1 ayda 4 kg. Vermişim. Ama yağlarım 5 kg azalmış. Sporlar ve tavsiyen sayesinde. Miraya bayıldım. Çok teşekkürler.
Mezuniyetini de tebrik ederim.
Burdada cok.guzel hava...kisa kolluya gecmisler bile....bizde parka geldik...kiz kum oynuyo bende gunluk 10.000 tamamliyorumbugün sıkıntımdan yürüyüş yapayim hava güzel.
Dün de ben hava güzel die eve yürüyerek gitmiştim,çok iyi gelmiştibugün sıkıntımdan yürüyüş yapayim hava güzel.
Valla haftasonu sokağa çıkma yasağı var en iyisi yürüyeyim 10 bin tamamlayayım şu an 3500 adımBurdada cok.guzel hava...kisa kolluya gecmisler bile....bizde parka geldik...kiz kum oynuyo bende gunluk 10.000 tamamliyorum
Bizim.burda yasaktada cikiyor herkes parklar tiklim tiklimValla haftasonu sokağa çıkma yasağı var en iyisi yürüyeyim 10 bin tamamlayayım şu an 3500 adım
Evet bugün çok güzel hava yaDün de ben hava güzel die eve yürüyerek gitmiştim,çok iyi gelmişti.şimdi iş çıkışı pazara gideceğimden mecbur toplu taşıma kullanıorum.Hava yine efsane güzel
Polisler yok mu yaBizim.burda yasaktada cikiyor herkes parklar tiklim tiklim
Aman abla bı zahmet dussun yakandanInsallah cnm
vücut 100 leri birakmak istemiyor heralde
Hayırdır canımsabahtan beri hiç keyfim yoktu ama sağolsun yazışmalara gülünce kendime geldim
Super bir eksi gelmıs canımSlm Dr dan geldim. Sonuçları bildireceğim. Önce kilom
83,1 kg.
82,0 kg.
1,1 kg eksi
Oran 1,324
6. Takım için küçük, benim için büyük bir adım.
Harika bir ilerleme olmus canim tebrik ederimŞimdi gelelim Doktor sonuçlarına;
12 hafta oldu diyete başlayalı
Başlangıç 93,1 kg.
Bugün kilom 81,85 kg.
Toplam verilen kg. 11, 250 kg.
Başlangıç yağ 41,7 kg.
Bugün yağ 30,6 kg.
Toplam verilen 11,1 kg. Yağ.
Hergun sporu da sordum. 1 saat Leslie 1 saat Eva fitness yapıyorum. Bir gün araya gerek yok dedi. Seni yormayan spor sorun olmaz dedi. Ağırlık falan değil ya ondan galiba. S sulisim
Aaa ask olsun kaptanım teeesufff(dogru yazdım mı bilmiyorum) ederim hıc ben artı gelirde seni uzermiyim ❤Baska eksik bildirim kalmadi abla insallah eksi ile gelirse yine guzel yuzdemiz var
Tebrikler canım
Gecende geldi polisler...dedeler kagit oynuyordu..herkesi kaldırdı...gidene kadar bekledi parkin etrafinda turladi....oturana kiziyorlar yoksa yuruyene bisey demiyorlarPolisler yok mu ya
Tesekur ederim abla :)
Tesekur ederim canım
Bir faydam olmussa ne mutlu bana canımZipzip- @Nidsalii E Elif_Eylul @SATURN71 @Elhan @Dileksnr @Senazeynep Wilma11
T timesinfinity @Tutku44 @selensu82 @mucizemsiin @Tesnim1989 @madamhd S sulisim @Visneli_Turtam
@PAPATYAM @asysss ve tüm takim arkadaşlarim hepinize teşekkür ederim.
Denp Son 1 ayda 4 kg. Vermişim. Ama yağlarım 5 kg azalmış. Sporlar ve tavsiyen sayesinde. Miraya bayıldım. Çok teşekkürler.
Mezuniyetini de tebrik ederim.
Tebrikler canımBen de bu hafta artilarla boguştumdün bile artidaydim
Az da olsa bugün eksiye düşmüşüm
Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.1
Bugün 100.7
Fark 0.4
Yuzde 0.396
Eki Görüntüle 2776792
Teşekkür ederim canım.Kesinlikle canım benim
Hahaha meraklılar cok
Günaydın canım
Artiyi eksiye cevurmıssın tebrik ederim
Daha da dusuktur o zaman canım baslangıcın hayırlı olsun hosgeldın
Supersın
Valla helal olsun canım ayagıbdakı alıcıya ragmen bu sonuc mezuniyetinde hayırlı olsun
Haftaya duzelır canım sıkma canını hatta bir kac gune ıner bile
Fazla dukan ıcmekte artı yapmıs olabılır mı acaba canım
Super sonuc tebrik ederim
Baslangıcın hayırlı olsun canım haftaya 7 lere hızlı bir gecıs yaparsın ınsallah
Tebrik ederim canım
Super tebrikler canım
Harika sonuc
Baslangıcın hayırlı olsun
Tebrikler canım
Super sonuc bakalım ben ne durumdayım
Hahaha ben bir ara yapıyordum onu
Super tebrik ederim
Çok güzel eksi tebriklerKızlar yeni geldik eve hemen tartılıp resim çektim
Gitmişken biraz oturalım dedik çay içtim şekersiz 1 avuç çerez yedim kahvaltı yapmamıştım zaten bu hafta bunada şükür diyorum kabak en azından işe yaramış
Geçen cuma 82.200
Bu cuma 80.400
Eksi 1.800
Yüzde 2,189
Olmaz mı canım bildiklerini bizimle paylastin Allah razı olsun faydalandık bilgi bırıkımınden❤Bir faydam olmussa ne mutlu bana canım
Rezene iyi geliyo canim varsa egerCarsamba gunu nohut ve mercimek corbasi beni bitirdi bagırsaklardaki gaz acayip rahatsız edıyor bir onerınız var mı kızlar
Tebrikler canımSlm Dr dan geldim. Sonuçları bildireceğim. Önce kilom
83,1 kg.
82,0 kg.
1,1 kg eksi
Oran 1,324
6. Takım için küçük, benim için büyük bir adım.
Var canım hemen demleyıp ıceyım cok sagol canım❤Rezene iyi geliyo canim varsa eger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?