Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu konulara yabancı değilim canım 2 kez mezun oldum 1 kez listeden çıktım 3 yıldır buralardayin anliycan kilo korkulu ruyammm

Bu konulara yabancı değilim canım 2 kez mezun oldum 1 kez listeden çıktım 3 yıldır buralardayin anliycan kilo korkulu ruyammm
Hadi ya koruma işi daha mı zor? Ben sanki ideal kiloma inince herşey bitecek gibi hissediyorum da daha hiç mezun olamadım malesef. Evlenirken 56 kgdum öncesinde de o kiloyu hiç çıkmamıştım sonra 76ları falan gördüm. 4 yılda hemde

Herkes evlendıkten sonra kilo aldırıyor bende 76 kg evlendıgımde
Evlendikten sonra zayıflarım dedım o dediğim hiç olmadı
Kocama tatlı börek yapayım gönlü hoş tutayım dedım adam da aldı evlendıkten sonra da şimdi ikimiz kilo vermeye çalışıyoruz

Aynı ya bende hergün yemekler börekler tatlılar onun gönlünü hoş tutarken ben yanında duba gibi oldum benimki kolay kilo alan biri de değil başta almadı ama şimdi göbeklendi oda benim zayıflamama seviniyor ama böyle giderse beni beğenmezsin diyor

Günaydın kızlar bugün sabah tartıldım 69.8 geldim ve tam 1 ayda giden 6.4

hiç aç kalmadan çok çok iyi gitti bende diğer diyetlerimde aç kalarak en fazla bir ayda 5 kilo verebiliyordum dün kaçamak yapmama rağmen güzel gitmiş

pazartesi diyetisyen kontrolüm var bakalım orda kaç çıkacak

Masallah canim tebrik ederim

Günaydın fit olma yolunda ilerleyen hatunlar
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım cok guzel kilo verdin tebrik ederim 6 li rakamlarada gelmissin

9 yıllık Evliyim kayınvalidem üst katımda oturuyor vazgeçtiğini düşünmüyorum aramız iyi maşallah

Ben kilo bakımından ümit demiştim
Benimde eltim ve kayınvalidem aşağıda oturuyor ben yukarıdayım
İnşallah
Bide takımlar arasında birinci olma gibi bir isteğim var artık takıntı oldu ama yapamam sanırım
İkili takım iyi bence
En çalışkan kimse beni o tarafa verin henüz hiç mağlubiyet görmedim bünyem alışık dellllll
Vayy be geldi diyetlerin efendisi
4.takimin kaptani güzel vermis bu hafta
Nasil yapti merak ettim
Sırrıni yazsada öğrensek :))
Kaç kilo vermiş ben görmedim ondan yüksekti demek ki yüzde
Gunaydin guzel mutlu hafta sonu olur insAllah
Günaydın bebem
Canım ekmek tam buğday mı değilse acilen tam buğday yada çavdar ye
Maşallah kuzum çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…