Aa sağol canım bir bakayım memnun musun???Bana da gelmiş, herkese gelmiş olabilir, ben xaomi mijaa 1c kullanıyorum.
Afiyet olsun, if mi yapıyorsun?
Ben bu yüzden diyetisyen olmadan diyet yapamıyorum, birine sorumlu olmadan irade gösteremiyorum çünkü. Ama bu takım işi de çok iyi, her akşam menü paylaştıkça sorumlu oluyorsun, tavsiyem kendine 1haftalık diyet listesi hazırla ve ona uy.
Ayy 10gündür annem yapıyordu ben yiyordum, ne güzeldi, yarın saltanat bitiyor
HbHosgeldin.
Hoş geldin canım
Cnm bisey sorucam bu diyeti biz mi belirliyoruz yoksa günlük yediklerimizimi yazıyoruz5 Şubat Cuma
Kahvaltı 12.00
1 haş yumurta
2 yk lor peyniri
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek (ekmeğin birinin üstüne bal sürdüm)
Akşam 17.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak kara lahana yemeği
20.00 (misafir gelmişti)
Çayın yanına 1 küçük kurabiye
1 kalem börek yedim
Spor yok
6 Şubat Cumartesi
Kahvaltı 10.30
1 haş yumurta
2 yk lor peyniri
7 zeytin
2 d tahıllı ekmek
4 ceviz - 2 hurma
15.00 (yine misafir)
Bir küçük kare dilim pasta
Akşam 19.30
6 yk bulgur pilavı
7 yk kıru fasülye
1 bardak ayran
1 saat koşu bandında kardiyo
İki günüm de kaçamaklı oldu maalesef
Adamların yerine olamadıkMigicim dışarıdan yemekle şişiyoruz onun yerine köfte ye ya da sadece içini ye dışını yeme. Biz eşimle ne dürümler götürdük ben erken uyandım rüyadansonuç adam yıne 83 kilo yemeyi seviyor.
Yok canım akşamları yapmıyorum.Şöyle ki pandemi dolayısıyla dönüşümlü çalışıyoruz, her gün işe gitmiyorum yani.Bu hafta çarşambadan itibaren gidicem. O yüzden amacım o ana dek her gün leslie yapmak.Bugün yaptım, inşallah 3 gün daha yapabilirimSağol canım pekı senın bu haftaya ait ozel planların varmı? Gerçi çalışıyorsun vaktın olmaz gündüz akşamlarımı spor yapıyosun.
Oh ne güzel bende öyleydim haftada bi gün annemin yemeklerını tadıyordum şu an pandemi dönemde gidemiyorum artıkBana da gelmiş, herkese gelmiş olabilir, ben xaomi mijaa 1c kullanıyorum.
Afiyet olsun, if mi yapıyorsun?
Ben bu yüzden diyetisyen olmadan diyet yapamıyorum, birine sorumlu olmadan irade gösteremiyorum çünkü. Ama bu takım işi de çok iyi, her akşam menü paylaştıkça sorumlu oluyorsun, tavsiyem kendine 1haftalık diyet listesi hazırla ve ona uy.
Ayy 10gündür annem yapıyordu ben yiyordum, ne güzeldi, yarın saltanat bitiyor
Günlük yediğimiz içtiğimiz sporlarimizi yazıyoruz canım evde menüde ne varsa yaniCnm bisey sorucam bu diyeti biz mi belirliyoruz yoksa günlük yediklerimizimi yazıyoruz
Masallah canım sen yaparsın azımlisin nasıl besleneceğini iyi biliyosun. Umarım bu haftayı güzel kapatırız seninle..Yok canım akşamları yapmıyorum.Şöyle ki pandemi dolayısıyla dönüşümlü çalışıyoruz, her gün işe gitmiyorum yani.Bu hafta çarşambadan itibaren gidicem. O yüzden amacım o ana dek her gün leslie yapmak.Bugün yaptım, inşallah 3 gün daha yapabilirimişteyken de genelde hareketli olduğumdan ortalama 10.000 adım atıyorum ama tempolu olmadığından onun çok anlamı yok tabi,leslie daha faydalı oluyor.
Memnunum canım, bana sorun değil artık alıştım ama tek elle kaldırmaya bi tık ağır, daha hafif modeli çıkmış 1.5kg olan, o daha iyi olabilir. Çekişi güzel,tozları alışı, yatak başlığı efsane, pratik aher şeyden önce 2 küçük çocuk+1 kediyle günde 4-5 kez ev süpürüyorum. En düşük modda tüm evi süpürüyor ki ev büyük, tek oda süpüreceksem 2.modda çalıştırıyorum, 3 mod var. Sarjı da 2 saatte doluyor. Temmuzdan beri kullanıyorum henüz batarya eskımesi olmadı, zaten garantiden süresi içinde değişiyormuş eskirse.Aa sağol canım bir bakayım memnun musun???
Teşekkür ederim canım...Memnunum canım, bana sorun değil artık alıştım ama tek elle kaldırmaya bi tık ağır, daha hafif modeli çıkmış 1.5kg olan, o daha iyi olabilir. Çekişi güzel,tozları alışı, yatak başlığı efsane, pratik aher şeyden önce 2 küçük çocuk+1 kediyle günde 4-5 kez ev süpürüyorum. En düşük modda tüm evi süpürüyor ki ev büyük, tek oda süpüreceksem 2.modda çalıştırıyorum, 3 mod var. Sarjı da 2 saatte doluyor. Temmuzdan beri kullanıyorum henüz batarya eskımesi olmadı, zaten garantiden süresi içinde değişiyormuş eskirse.
Ekledim tabikiCanım beni de spor listesine ekle
Çok spor yoktu yapılmayan günleri fazla olanları bu haftalık eklemedim sadeceBen niye listede yokum hiç spor yapmamismiyim bu hafta
Zipzip- Yaş 22
Boy 166
Kilo 70
Hedef kilo 64
Evliyim
2 çocuğum var
10 takıma dün dahil oldum sizin grup daha aktif geldi bana motiveye ihtiyaçım var.
Doğum kilolarımı vermek istiyorum.
ADINIZ: Nur
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:72.3
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi mutlu hissetmek
HoşgeldinizzzHosbuldum cnm bana neler yapmam gerektiğini kim soyliycek sabirsizlikla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?