- 24 Haziran 2016
- 7.574
- 26.598
- 548
Sağol ortim öğlen karnabaharda vardı yemekte akşamda bulgur pilavı ve et sote vardı onları çekmeyi unuttum.Afiyet olsun ortim :)) kestane 4 tane yetermiş bence. Ve iki gündür öğle yemeklerini salata yoğurt yapıosun.Önceden normal yemek yiyordun.Bence yine öyle yapabilirsin diye düşünüyorum, bana böyle fazla hafif gibi geldi.Sporun güzel
Teşekkür ederim hep birlikte umarımHoşgeldin canım umarım ıstedgın kiloya kavusursun
Evet şükür bir emzirme diyetiyle başlycm bakalım neler bekliyor beni yaza baya zayıf girmek istiyorum tatil falan planlarımız varBana da gelmiş, herkese gelmiş olabilir, ben xaomi mijaa 1c kullanıyorum.
Afiyet olsun, if mi yapıyorsun?
Ben bu yüzden diyetisyen olmadan diyet yapamıyorum, birine sorumlu olmadan irade gösteremiyorum çünkü. Ama bu takım işi de çok iyi, her akşam menü paylaştıkça sorumlu oluyorsun, tavsiyem kendine 1haftalık diyet listesi hazırla ve ona uy.
Ayy 10gündür annem yapıyordu ben yiyordum, ne güzeldi, yarın saltanat bitiyor
Hee olmuşuz ya bende yeni gördüm. İki gündür pek vaktim olmadı eşleşmeyi görünce bi vicdan azabı duymuştum pek aktif olamadım diye ama neyseki ortim de ben gibi şaşkın
Sende eski oldun artık canımYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Artık ben de kendimi eski hissediyorum
Ben de emziren bir anneyim, doğum kilomu verdim ama yıllardan beri taşıdığım yükleri vermeye çalışıyorum artık, hep birlikte başarırız.
İyi geceler canımnHayırlı geceler kizlar
Güzel menü canım öyleyse,afiyet olsunnSağol ortim öğlen karnabaharda vardı yemekte akşamda bulgur pilavı ve et sote vardı onları çekmeyi unuttum.
Yaparsın canım fazla kilon da yokmuş çabuk verirsinMerhaba canım benim bende Nilay 22 yaşındayım hiç sorma ya nasıl olck bu halimiz ama yarın başlycm iyü kötü bir şekilde irademe sahip çıkmam lazım
Gözlerim kapanıyor çok uykum var geçmişi bitiriyim diye uğraştım bitti şükür. Yarına buralarda olurum inşallah canım seni de beklerimbende bu aralar aktıf olamıyorum canım tamda ikimiz denk gelmısıız korler sağırlar bırbırını agırlar misali olmus bizimki
Sağol canım pekı senın bu haftaya ait ozel planların varmı? Gerçi çalışıyorsun vaktın olmaz gündüz akşamlarımı spor yapıyosun.Güzel menü canım öyleyse,afiyet olsunn
ADINIZ: nazlı
YAŞINIZ:21
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik ve emzirme dönemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insulinim yuksek olabilir tahlil vericem
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:aynalarla barışmak istiyorum eşimin yanında özgüvenli olmak istiyorum istediğim elbiseyi giyip ve bana asla kilo veremezsin diyenleri susturmak istiyorum
BörekDünkü Menümü yazayım
Sabah aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 11 : 00
1 sucuklu omlet, 50 gr beyaz peynir,3 yeşil zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, 5 dal maydonoz, 1 domates, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağ, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay,
Saat 12: 00
şekersiz Türk kahvesi, 1 adet dut pestil, 1 avuç kayısı çekirdeği,
Saat 15 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 çikolatalı gofret
Akşam saat 18: 00 yarım kase ezogelin çorbası, 2 dilim peynirli börek, yarım kase çoban salata,
Saat 19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 22 : 00 yeşilçay
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
30 dk bölgesel _ 180 puan
11.257 adım _ 330 puan
Toplam : 510 puan
N Nidsalii
İyi geceler canımHayırlı geceler kizlar
Allah rahatlık versin canım benim bol bol yaglar yansın ınsallahGözlerim kapanıyor çok uykum var geçmişi bitiriyim diye uğraştım bitti şükür. Yarına buralarda olurum inşallah canım seni de beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?