- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Kızlarr ben geldimm hele şükürr yaa dükkanı açtık bundan sonra hep burdayım sizlerle olmak bana çok grur veriyor sizin sayenizde neler yiyip neler yemiyeceğimi çok iyi öğrendim sizden ayrıldıktan sonra 70 kiloya düştüm en son kilom 81 di sanırım şuan ama birazcık aldım bayram dı falan derken 75 oldum( ama yine başlıyorum diyet yapmaya ideal kiloma ulaşana kadar burda olucam sizlerle olmak istiyorum grubun içine almasanızda sizlerle paylaşmak isterim diyetimi tabii ki müsade edersenizz canlarım
evet ben başlıyorum bu akşam . eğer benim için hayırlı olacaksa eşimle beraber yuvamızda mutlu huzurlu bir şekilde yaşamak ve yeni bir eve çıkmak simoşum .
sağol gülüm ALLAH hepinizden razı olsun . temiz kalpli iyilik sever arkadaşlarım benim hepinizi çok seviyorum .
günaydın fıstıklar
erken uyandım bankaya gitmek için bekliyorum evdeyim daha
Günaydın canımNaber ?
iyiyim fıstıkım sen nasılsın? kocişi işe erken gönderdim bende bekliyoken takılayım dedim
günaydın kızlarcımm
gözdemim,elifim,nazlım,ayşegülümm günaydın hepinize
Amin kuzucuğum bende dileğini diledim arkadaşımın, hayırlısı olsun rabbim kabul etsin inşallah
nazcım allah kabul etsin canım inşallah elimden geldiğince okumaya çalışacagım bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?