Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldiiiiin

evet ben başlıyorum bu akşam . eğer benim için hayırlı olacaksa eşimle beraber yuvamızda mutlu huzurlu bir şekilde yaşamak ve yeni bir eve çıkmak simoşum .

Amin kuzucuğum bende dileğini diledim arkadaşımın, hayırlısı olsun rabbim kabul etsin inşallah

Nasıl nasıııııl anlamadım aeben ablişim sen git tanışmı dedin

Tükkanı ayşegülcüğüm açmış bizde devamını getirelim, uzun bir aradan sonra bende diyetime dün start vermiş olarak başlıyorum
01/11/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeğine-Domates-Peynir'li Yağsız Tost
1 Tabak Maydanoz
10:00
1 Fincan Yeşil Çay
1 Fincan Erikli-Tarçınlı Meyve Çayı
ÖĞLEN
1 Tabak Tavuklu Şehriye Çorbası
2 Ekmeksiz Köfte
1 Tabak Salata
Yarım Kase Yoğurt
16:00
1 Fincan Form Çayı
AKŞAM
1 Tabak Yoğurtlu Brokoli
UYUMADAN
1 Bardak Nar Suyu

3 Litre Su

günaydın güsellerrr bgn yeni çizmelerimi giydimm vee daha sabahtan mahvoldumm:S hiç yürüyemiorum:S

Amin kuzucuğum bende dileğini diledim arkadaşımın, hayırlısı olsun rabbim kabul etsin inşallah

amin simoşum sağol gülüm . bende akşam hacet namazımı kıldım dualarımı okudum ve başladım .ALLAH kabul etsin İNŞALLAH

günaydın kızlar şuan bende evdeyim ve tepemden dumanlar çıkıyor.sabah evi kattım karıştırdım.valla kocam arkasına bakmadan gitti.dün akşam eve geldikten sonra sıtma tuttu yemekten sonra hemen battaniyenin altına girdim eşim geç geldi.kafamı kaldıramıyorum.acayip kötüydüm.dudaklarım bile patlamış.sabah bi kalktım yediği yemek tezgahın üstünde yaptıgım yemekler agzı açık ocagın üstünde delirdim.yaa dedim bu yemekleri insan bi dolaba koyar şu 2 tabagı makinaya koymak çok mu zor.sinirden patladım.benim hasta olmaya hiç hakkım yok mu dedim.bana dönmüş çok mu zor diyor .kalkmış bu seferde makinaya koyuyor ben delirdikten sonra.kızı hazırladım verdim eline.bana dönmüş herkes hasta olabilir diyor.gelde bogma bu adamı

Nazlım hadi hayırlı olsun birtanem allah kabul etsin inşallah....

Narinim geçmiş olsun tatlım nasılsın bu günü evde geçireceksin sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…