Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

60 dk. Eva ilk set yapıldı. AseliccA
Kaptanlarimiza Akşam etiket yaparim, toplam olarak.
Maşallah ben daha yapmadım önce evayı izleyeyim sonra yaparım çok hızlı gidiyor hareketlerle takip ede ede az önce onu izliyordum yemekten sonra yapacağım

Ederim canım çünkü sonuç harika korseyi çıkarıp aynaya baktığımda çok mutlu oluyorum 1 ay eğer dişinizi sıkacak iseniz sonucu muhteşem olan bir ameliyata tabiki tavsiye ederim
Bende çok istiyorum karnımda ve bacaklarımda sarkma var doktorla görüştüm de çocuk düşünüyorsan önermem dedi Bi kızım var bi çocuk daha yapayım da sonra olurum diye erteledim mecbur

60 dk. Eva ilk set yapıldı. AseliccA
Kaptanlarimiza Akşam etiket yaparim, toplam olarak.

Valla seni ve Eva yapan tüm arkadaşları yürekten tebrik ediyorummm canım
Ben bugün kendisi ile tanıştım ve vedalaştım Hızı 0.75e çekip yetişebildim ancak ki hareketleri ne kadar doğru yapabildim tartışılır Üstüne üstün bitince de mutsuz oldum.Normalde spordan snra modum yükselir Ben edebimle Leslie ile devam edeceğim, her Eva kelimesini gördüğümde de size şapka çıkarmaya devam
Bizim Karabağlar tarafı yıkılıyor rüzgardan...
Ben de baktım hava durumuna ama şu saat oldu yağmur falan yağmadı
Evt canım burda da yağmıor şu an ama sözde bugünden itibaren yağışlı gözüküyor. Görücez artık

Menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi

09.30 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta 3 dilim peynir 5 tane zeytin biraz roka tere marul 2 dilim kepek ekmeği 1 bardak yesil çay

13.30 haşlama 1 kepçe suyundan 3 köfte büyüklüğünde göğüs eti 1 tane havuç 1 kase salata 1 bardak ayran

16.00 1 fincan tarçınlı kahve

18.00 sebze yemegi 6 yemek kaşığı 2 yemek kaşığı bulgur 1 bardak ayran salata

3.buçuk litre su
1 litre detoks suyu

Sporumu geç saatte yazarım

Afiyet olsun canım

Denp mezuniyetin hayırlı olsun canım

Wuhuuuu çok hoş görünüyorsun

Denp mezuniyetin hayırlı olsun canım
Tesekur ederim kızlar sagolun darısı sizlere

D Dileksnr yaparda ben yapamazmıyım dedim 2.sporumu yaptim geldim...

Sabah
Eva 34 dk
April han 35 dk toplam

Akşam
15 dk yağ yakici antreman
April han 30 dk toplam
Cahilliğimi hoş görün eva nedir april nedir bana da söyler misin ben leslie biliyorum onu yapıyorum =)

Gunaydinnnn

Saglikli bol eksili bi hafta olsun insallah

Bu hafta bizim burasi cok soguk olacakmis, her taraf buz tutmuş, hic disari cikilacak gibi degil

Bildirime gelince
Kötü bi haftasonu gecirmedim ama cumaya göre - 100 deyim
Selam ortağım.
Nasılsın.
Az olsun ama eksi olsun.
Devamı gelir cumaya canım.

İnşallah canım.
Azimliyim.

Kutlarım canım ben geldim sen gittin çok hızlı vermişsin tam menü takip etmelik üyeydin =)

Cahilliğimi hoş görün eva nedir april nedir bana da söyler misin ben leslie biliyorum onu yapıyorum =)
Tesekur ederim canım öyle olmuş eva ve aprill kilo verme videolarinin adi kizlara linklerini atmistim ben onlar sana atsin ben çok faydalarini gördüm kilo verirken

Pazartesi Menü
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.00
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğlen 14.00
1 kk peynir
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 16.30
Çeyrek ayva ve 1 dilim armut
1 çay bardağı süt

Akşam 18.30
5 yemek kaşığı bakla yemeği
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim tam buğday ekmeği

3 litre su
45 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…