Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kafein su tutar cennetciğim vücutta onun dışında gayet güzel menü ama bu kilo hemen şıp diye gitmiyor maalesef sabır ve istikrar şart

safişcimm ben 11 gibi yatıyorum bazen 11 ide bulmuyoo en geç 11 diyelim ruh halime bağlı tabi:)

yapcak bişide yok akşam o yüzden cumba yatak:)

:2:
Karpuz kavun mısır yasak, yasakları delerek aeben ablişimin tepesini attırmak yasak

dünn büyük bir kavga yaşandı evde ve beni acile götürdülerr 1 saat ordaydımm
ve hiç değmeyen insanlar yüzünden benim konuşmadığım konuşmak istemediğim
biri için bana laf sayılıyorrrr görümcem yüzünden ve beni kendi evimden kovan kişi buu
neyse kızlar sizi çok fazla dertlendirmiyim zaten çok kötüyümm ne olur dua edin
benim için Allah bana kötü bişey yaptırmasın

üzüm yasak değil mi öğünlerle birlikte mi yiyoruz yoksa öğünde sadece üzüm mü yiyebiliyoruz birde miktarı nedir

aeben ablam öğünlerde sadece üzümü yemeklerimizle beraber yiyebileceğimizi söylemişti . Ama kuru olan değil yaş üzüm yiyebiliyoruz hatırladığım kadarıyla

zilaaaaaaaaaaannnnnnn adamı deli etme cevap ver ne oldu birşeymi oldu ne bu ruh halleri böyle yaaaaa

Ahahaha söylemek zorundamı yahu, nasıl meraklandın ama, ay öleceğim gülmekten
Zilancığım hayırdır sabah sabah depresyon mode on mu yoksa

zilan canımm sakin ol lütfen:S

neler oldu bir baştan anlatsana:S

canım benim üzme kendini zaten genelde hep bu 3. şahıslar yüzünden kavgalar yada tartışmalar çıkıyor . Bende dün eşimle kavga ettim gereksiz kişiler yüzünden sonra kendisi pişman oldu . Sürekli telefonla arayıp durdu . Akşam yılışmalar falan ama artık söylediği laflar gücüme gitmeye başlıyor.

Dur bakalım önce bir yere gitmek yok konuşalım zilancığım, dertlerimizi paylaşmazsak ne anlamı kalır dostluğumuzun :18: Görümcen kaç yaşında evlimi bekarmı? Eşin çokmu aileci?

arkadaşlar hepinize söylüyorummmmmm
ben ezdirdim kendimi siz ne pahasına olursa olsun kendinizi
ezdirmeyinnn sakııınnnn gerekenlere gereken cevapları verinnn
sakın kimsenin sizi üzmesine izin vermeyinnn
hepiniz Allaha emanet olun ben kendimi toparlayınca gelirim
tekrar bu aralar paylaşımda bulunamıyabilirim ama cuma günü bildirim yaparımm

ben geldim
narinim geçmiş olsun cnm,her zaman söylerim kadınlara hasta olmak harammm olmıcaksın yapcak bişey yok oluncada gamsız olcaksın beceremesekte bu böyle gülüm

safişcim kızına geçmiş olsun cnm nesi varmış doktor bişey dedimi neden ağlamış okadar

zilancım cnm hiç kimse için kendine zarar vermeye deymez,biliyorum insanın morali bozuluyor alt üst oluyorsun ama bu yinede kendine bişey yapmanı gerektirmez sen sağlam ayakta durcaksınki o insanları sevindirmeyesin cnm

gelmemenin sebebi üzgün olmanmı cnm,ama kendini eve ve düşüncelere hapsedersen daha kötü olursun ,en azından burda konuşarak biraz rahatlardın gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…