- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
günaydın kızlar şuan bende evdeyim ve tepemden dumanlar çıkıyor.sabah evi kattım karıştırdım.valla kocam arkasına bakmadan gitti.dün akşam eve geldikten sonra sıtma tuttu yemekten sonra hemen battaniyenin altına girdim eşim geç geldi.kafamı kaldıramıyorum.acayip kötüydüm.dudaklarım bile patlamış.sabah bi kalktım yediği yemek tezgahın üstünde yaptıgım yemekler agzı açık ocagın üstünde delirdim.yaa dedim bu yemekleri insan bi dolaba koyar şu 2 tabagı makinaya koymak çok mu zor.sinirden patladım.benim hasta olmaya hiç hakkım yok mu dedim.bana dönmüş çok mu zor diyor .kalkmış bu seferde makinaya koyuyor ben delirdikten sonra.kızı hazırladım verdim eline.bana dönmüş herkes hasta olabilir diyor.gelde bogma bu adamı
nazlım hadi hayırlı olsun birtanem allah kabul etsin inşallah....
Narinim geçmiş olsun tatlım nasılsın bu günü evde geçireceksin sanırım?
günaydın kızlar şuan bende evdeyim ve tepemden dumanlar çıkıyor.sabah evi kattım karıştırdım.valla kocam arkasına bakmadan gitti.dün akşam eve geldikten sonra sıtma tuttu yemekten sonra hemen battaniyenin altına girdim eşim geç geldi.kafamı kaldıramıyorum.acayip kötüydüm.dudaklarım bile patlamış.sabah bi kalktım yediği yemek tezgahın üstünde yaptıgım yemekler agzı açık ocagın üstünde delirdim.yaa dedim bu yemekleri insan bi dolaba koyar şu 2 tabagı makinaya koymak çok mu zor.sinirden patladım.benim hasta olmaya hiç hakkım yok mu dedim.bana dönmüş çok mu zor diyor .kalkmış bu seferde makinaya koyuyor ben delirdikten sonra.kızı hazırladım verdim eline.bana dönmüş herkes hasta olabilir diyor.gelde bogma bu adamı
daha iyiyim şafişim.birazdan kahvaltı yapıp gideceğim işe.moralmen kendimi hiç iyi hissetmiyorum.böyle yapınca haklıda olsam çok kötü oluyorum
günaydın safişim . Amin canım inşallah
kızlar kahvaltı yapıp işe gideceğim ordan devam ederim görüşürüz...
amin simoşum sağol gülüm . bende akşam hacet namazımı kıldım dualarımı okudum ve başladım .ALLAH kabul etsin İNŞALLAH
dün canım neler neler istedi kızlar feci acıktım ama tuttum kendimi;
yediklerime gelince;
08:30 1 dilim uzun tam buğday ekmeğine reçel ve zeytin ezmesi sürdüm ama çok az peynit ve süt ile ydim.
12:40 1 tabak kuru fasülye,3 enginar, yoğurt ve az yeşillik
17:00 1 elma 1 mandalina
18:15 beyaz leblebi, badem içi bir avuçtan az light süt ile
20:00 1 elma
yarım saat yürüyüş ve mekikler.
bende tatil boyu menü veremedim
hemen dünkü yediklerimi yazayım canlarım:
Kahvaltı 07.00
2 dilim kızarmış tb ekmek
1 kk kadar light peynir
bir domates 1 salata
bir kupa süt.
öğle 12.30
haşlanmış tavuk butu 2 adet
bir tabak salata
bir kase yoğurt
akşam 19.00
5 adet ızgara köfte
domates salata
2 bardak ayran....
Gün boyu 1.5 lt. Su ve sayısız çay (şekersiz.)
akşam göya spora başlayıp start vericektim ama kızımın hastane işi çıkınca kaldı.
Ben plan yaptımmı zaten olmuyor hep bir aksilik çıkıyor.
En iyisi plansız halletmek....
bende başladım ama zikirmatiğimi evde unutmuşum, bugünde okur toplam sayıyı yazarım akşamaBenim zikirmatiğim var günce tespih
Nazlım hadi hayırlı olsun birtanem allah kabul etsin inşallah....
Narinim geçmiş olsun tatlım nasılsın bu günü evde geçireceksin sanırım?
Akşam yemek yokDün canım neler neler istedi kızlar feci acıktım ama tuttum kendimi;
Yediklerime gelince;
08:30 1 dilim uzun tam buğday ekmeğine reçel ve zeytin ezmesi sürdüm ama çok az peynit ve süt ile ydim.
12:40 1 tabak kuru fasülye,3 enginar, yoğurt ve az yeşillik
17:00 1 elma 1 mandalina
18:15 beyaz leblebi, badem içi bir avuçtan az light süt ile
20:00 1 elma
Yarım saat yürüyüş ve mekikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?