Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

daha iyiyim şafişim.birazdan kahvaltı yapıp gideceğim işe.moralmen kendimi hiç iyi hissetmiyorum.böyle yapınca haklıda olsam çok kötü oluyorum

geçmiş olsun narinim boşver canım. Bu erkekler hep böyle

Ay bir an kendi hasta hallerim geldi gözümün önüne! Bizde de durum aynı böyle sana geçmiş olsun valla ben hasta olmayayım diye çok iyi bakıyorum kendime artık...

Dün yediklerimide yazayım hemen .

Sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates

öğlen
1 tabak kuru fasülye
1 bardak ayran

akşam
beyaz leblebi
200 ml lıght sür

ara
2 adet mandelina

1 saat plates

ak81 canım bende aynı hasta olcam diye ödüm patlıyor.eşim hiç hoşlanmaz hasta olmamdan.ve ben hasta olduğumda illa ya kendisi ya kızım hasta olur ve ben ayakta kendi hastalıgımı geçiririm.

daha iyiyim şafişim.birazdan kahvaltı yapıp gideceğim işe.moralmen kendimi hiç iyi hissetmiyorum.böyle yapınca haklıda olsam çok kötü oluyorum

canım üzme kndini malesef erkekler anlamıyorlar bizi aslında anlıyorlarda işlerine gelmiyor. Dün akşam aynı durumu bende yaşadım malesef.... Her zaman ev işlerinde bana yardımcı olan nerde ne yapması gerektiğini bilen kocam bu hafta gececi yani bütün gün evde yalnız olduğu halde aynen senin eşinin yaptıklarını yapmış bende delirdim....

Zaten dün akşam kızımı kreşten alıp hastaneye götürdüm fenalaşmış kreşte bir saat boyunca sürekli durmadan ağlamış geç saate kadar tek başıma hastanede doktordu tahlildi onunla uğraştım eve geldim onu sakinleştirmeye çalıştım yemekti banyosuydu derken saat baya geç oldu. Birde o halde eve gittiğimde aynen dediğin gibi mutfakta kirli tabakları yatak odasında toplanmamış yatağı görünce acaip gerildim ....

Ne oldu peki kalktım ben yaptım hepsini ona söyleyincede tv ye daldım bu kadar basit...

Hiç kendini germe cnaım yaaa boşver takılma....

Uyyyy bende teselli edicem derken kendim dert yandım ne kadan fenayım yaaa

günaydın safişim . Amin canım inşallah

Günaydın nazlımmmmm dualarım seninle birtanem....

kızlar kahvaltı yapıp işe gideceğim ordan devam ederim görüşürüz...

hadi cnaım iş yerinden görüşürüz dikkat et kendine...

Dün canım neler neler istedi kızlar feci acıktım ama tuttum kendimi;

Yediklerime gelince;

08:30 1 dilim uzun tam buğday ekmeğine reçel ve zeytin ezmesi sürdüm ama çok az peynit ve süt ile ydim.

12:40 1 tabak kuru fasülye,3 enginar, yoğurt ve az yeşillik

17:00 1 elma 1 mandalina

18:15 beyaz leblebi, badem içi bir avuçtan az light süt ile

20:00 1 elma

Yarım saat yürüyüş ve mekikler.

Bende tatil boyu menü veremedim
Hemen dünkü yediklerimi yazayım canlarım:

Kahvaltı 07.00
2 dilim kızarmış tb ekmek
1 kk kadar light peynir
bir domates 1 salata
Bir kupa süt.

Öğle 12.30
Haşlanmış tavuk butu 2 adet
bir tabak salata
bir kase yoğurt

Akşam 19.00
5 adet ızgara köfte
domates salata
2 bardak ayran....

Gün boyu 1.5 lt. su ve sayısız çay (şekersiz.)

Akşam göya spora başlayıp start vericektim ama kızımın hastane işi çıkınca kaldı.
Ben plan yaptımmı zaten olmuyor hep bir aksilik çıkıyor.
En iyisi plansız halletmek....

amin simoşum sağol gülüm . bende akşam hacet namazımı kıldım dualarımı okudum ve başladım .ALLAH kabul etsin İNŞALLAH

Bende başladım ama zikirmatiğimi evde unutmuşum, bugünde okur toplam sayıyı yazarım akşama Benim zikirmatiğim var günce tespih

mimu menün güzel canım . Ama sabah yediğin reçel şekersiz reçellerdendir umarım .

menün her zamanki gibi çok güzel olmuş canım . Kızınada çok geçmiş olsun safişim

Geçmiş olsun denizim, dikkat et kendine, bir dahaki sefere söylenme hiç, direkt kirli tabağını tabakla birlikte çöpe koy, sonrada yemek takımım eksildi senin yüzünden şu mağzada şu modeli beğendim de yenisini alsın, ağzını bile açma

Akşam yemek yok daha doğrusu yemeğe dair birşey yok
Reçel nasıl reçel? Tatlandırıcı da olsa reçel kullanmayalım

şekersiz nazcıım doğanın şkersiz marmelatından kaşığın ucuyla yiyorum ıonu bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…