Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elhan
Meryem nerdesin cnm, görünmedin
Zuhalcim günaydın canım.
İyiyim ben.12.siniflarda yüz yüze tyt kurs eğitimi yapıyoruz sonrasında eve gelip evdeki diğer çevrim içi derslerle ugrasinca sanırım biraz yorgun düştüm. Onun dışında bir sıkıntı yok. Kilo verme işini bahara bıraktım spor olmayınca vermek çok zor. Hastalığının seyri nasıl....eşin daha iyi mi...Rabbim çabucak feraha çıkarsın sizi...

Dilekcim mezuniyetin hayırlı olsun canım Dostluğun , arkadaşlığın çok güzel devam etmesini isterim. Bu yazdıkların veda mesajı olmasın tamam mı buna da söz ver. Önce sonra fotoğraflarını buradan olmazsa da başka yerde görmeyi çok isterim. En en en çıtır olacağın günlerin hayaliyle güzel yüzünden öperim Dilek' im.

Günaydın kahvaltı mı yaptım sucuklu yumurta 1.5 dilim tam bugday ekmeği 2 küçük dilim peynir 7 tane yeşil zeytin ve çay öğlen yemicem sadece yogurt yerim. Bugün temizlik günüm camları geçen hafta silmiştim sadece pencere önlerini silerim kar yagıyor zaten isler çıksın yeter. Akşam için yemeğim var dünden yaptıklarım kaldı ben az yerim inşallah

Günaydın kızlar

Günaydınnnnnn,keyifli haftasonlarıııı

Günaydın hanımlar

Günaydın kızlar

Canım mezuniyetini kutlarım
Günaydın kızlar mutlu hafta sonları

Günaydın guzel bir hafta sonu olsun insallah

Günaydınnngüzel haftasonları olsunn

Günaydın kızlar güzel hafta sonları

Günaydın guzel bir hafta sonu olsun insallah
Gunaydin canım ❤
Günaydınnngüzel haftasonları olsunn
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Menuyu aksam toplu olarak paylasabilir misin
Kolay gelsin

Teşekkür ederim ablacım fırsat buldukça gelirim sohpete güzel kalplim seviliyorsun bende seni kocaman öpüyorum ablacım
Canım mezuniyetini kutlarım

Günaydın kızlar güzel hafta sonları
Teşekkürler canım ❤❤

Zuhal yine rakibiz.
Hadi bakalım bu hafta ikimiz de eksideydik.
Sonucu çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…