- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Banane bananeMalesef değil bende mendil sanıyordum ilk
Haydi migi yenersin inanıyorum
Benimde niyetim halay dı napim don çıktıBanane bananebenim niyetim halaydı
Ben yenilmeye doydum migi,kaptandan affımı istedim
Zuhalcim günaydın canım.
Dilekcim mezuniyetin hayırlı olsun canımZipzip- kaptanım teşekkür ederim hakkını helal et uğraşıyorsun burda bütün gün kafanı yoruyorsun bizim için mezun oldum ama hedefime dogru ilerleyeceğim iyiki seni tanımışım 6.takıma gelmişim bi daha daha kolay kolay kilo almam söz veriyorum
@SATURN71 @birbeste @CordeliaaElhan
AseliccA T timesinfinity @birazhuzurdu2008 E Elif_Eylul
Ve etiket yapamadığım tüm takım arkadaşlarım sizlerede çok teşekkür ederim iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız hepiniz hayırlısıyla hedeflerinize ulaşıp mezun olacaksınız
artı gelseniz ufacık bi ekside görseniz morel bozmak yok unutmayın diyet denen meret motivasyonsuz sağlanamıyor ve bu sizin elinizde daha dogrusu herşey bizim elimizde hedefime 10 kilo var ama ben bu halimi çok sevdim kendimi sıkmadan yavaş yavaş kurtulucam 10 kilodanseviliyorsunuz kendinize iyi bakın ❤❤❤❤
bu hafta sen benı yenecektin haniBen yenilmeye doydum migi,kaptandan affımı istedim
Günaydın kızlar
Günaydınnnnnn,keyifli haftasonlarıııı
Günaydın hanımlar
Günaydın kızlar
Canım mezuniyetini kutlarımZipzip- kaptanım teşekkür ederim hakkını helal et uğraşıyorsun burda bütün gün kafanı yoruyorsun bizim için mezun oldum ama hedefime dogru ilerleyeceğim iyiki seni tanımışım 6.takıma gelmişim bi daha daha kolay kolay kilo almam söz veriyorum
@SATURN71 @birbeste @CordeliaaElhan
AseliccA T timesinfinity @birazhuzurdu2008 E Elif_Eylul
Ve etiket yapamadığım tüm takım arkadaşlarım sizlerede çok teşekkür ederim iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız hepiniz hayırlısıyla hedeflerinize ulaşıp mezun olacaksınız
artı gelseniz ufacık bi ekside görseniz morel bozmak yok unutmayın diyet denen meret motivasyonsuz sağlanamıyor ve bu sizin elinizde daha dogrusu herşey bizim elimizde hedefime 10 kilo var ama ben bu halimi çok sevdim kendimi sıkmadan yavaş yavaş kurtulucam 10 kilodanseviliyorsunuz kendinize iyi bakın ❤❤❤❤
Günaydın kızlar mutlu hafta sonları
Gunaydin.....
Günaydın guzel bir hafta sonu olsun insallah
Günaydınnngüzel haftasonları olsunn
Günaydın kızlarGünaydın kızlar mutlu hafta sonları
Gunaydin canım ❤Günaydın guzel bir hafta sonu olsun insallah
Gunaydin canım ❤Günaydınnngüzel haftasonları olsunn
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar mutlu hafta sonları
Günaydın canım ❤Günaydın kahvaltı mı yaptım sucuklu yumurta 1.5 dilim tam bugday ekmeği 2 küçük dilim peynir 7 tane yeşil zeytin ve çay öğlen yemicem sadece yogurt yerim. Bugün temizlik günüm camları geçen hafta silmiştim sadece pencere önlerini silerim kar yagıyor zaten isler çıksın yeter. Akşam için yemeğim var dünden yaptıklarım kaldı ben az yerim inşallah
Yok yaaa benim metabolizmam baskı altında çalışmıyor,free takılmayı seviyorbu hafta sen benı yenecektin hani
Teşekkür ederim ablacım fırsat buldukça gelirim sohpete güzel kalplim seviliyorsun bende seni kocaman öpüyorum ablacımDilekcim mezuniyetin hayırlı olsun canımDostluğun , arkadaşlığın çok güzel devam etmesini isterim. Bu yazdıkların veda mesajı olmasın tamam mı buna da söz ver. Önce sonra fotoğraflarını buradan olmazsa da başka yerde görmeyi çok isterim. En en en çıtır olacağın günlerin hayaliyle güzel yüzünden öperim Dilek' im.
Teşekkürler canım ❤❤Canım mezuniyetini kutlarım
Günaydın kızlargüzel hafta sonları
Benimde niyetim halay dı napim don çıktıSütyen de var biliyon dimi onu sallama bari
Benimde niyetim halay dı napim don çıktıSütyen de var biliyon dimi onu sallama bari
Hehe eline sağlık,kazanla olmasa da biz de ana kız içtik şimdi kahvemizi
Zuhal yine rakibiz.715.Etap Rakip Eşleşmeleri
️ M MissHayaLet & @Mucizemsn
️ @sulisim & @Yarenzzzz
️ Kmsl Hnd & @I-cell_84
️ @Zeynolin44 & Penguen
️ @birazhuzurdu2008 & @Cordeliaa & AseliccA
️ @Cedarice & @Masummasum123
️ gulenyuzumsunsen & @Kaybolanyillarim1995
️ @SATURN71 & @aylin68olacak
️ @Nilay5454 & @ysfeeymnn
Rakip sistemine devam ediyoruz kizlar
Rakibini yenene guzel bir hediye düşüneceğim
Rakiplerinizle saygi ,sevgi cercevesinde istediginiz gibi atisabilirsiniz
Herkese bol sans iyi olan kazansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?