Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım eline sağlık.

Canım gitme.
Daha senin fikirlerine çok ihtiyacımız var.
Arada gel

Kolay gelsin canım.
Çok yoğunsun. Ben bu yıl kurs almadım.
Küçük kızımla ilgilenmek istedim.
Sağ olsun müdürüm de anlayışlı karşıladı.
Ama seneye hiç affetmez bütün kursları bana yıkar.

İyi yapıyorsun canım.Biz de çayı da kahveyi de şekersiz içiyoruz yıllardır.Şekerle içince tadını bozuyor gibi geliyor
Değil mi. çayı da şekersiz içiyorum kaç senedir öyle :) eşime de alıştırmaya çalışıyorum alışamadı adam

Tekrar hayırlı olsun canım
İnşallah kalan fazlalıktan da kısa zaman da kurtulur hedefine ulaşır sabitlersin

19 Şubat cuma menüsü
Kahvaltı saat 10 .
Menemen , peynir, zeytin , 2 dilim kepek ekmeği açık çay
Öğlen 13.30
Patates yemeği etli 8 kaşık kadar, salata, 1 dilim ekmek kepekli
Ara 16.00
1 çikolata ( ödül)
Akşam 19.00
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı taze fasulye
Havuç salatası 3 çatal ( kalmamıştı tabakta çocuğu yediriyordum o ara)
Ara 21.00
Bir bardak açık çay , bir mandalina bir elma
2 litre su
5400 adım
Zipzip-

Günaydın güzellikler mutlu ve kaçamaksız hafta sonları diliyorum.
Zipzip- kaptanım eline sağlık. Emek vermişsin yine
D Dileksnr mezuniyetin hayırlı olsun canım ne güzel fazlalıklarından kurtuldun darısı başımıza inşallah
M MissHayaLet canım merhaba rakip olmuşuz. Güzel bir hafta olur inşallah ikimiz içinde ama şimdiden söyleyeyim kazanan belli

Benim eşimde sagolsun geçen hafta bana yeni telefon verdi kendi telimi annesine verdim akıllı eşim benim telefonu fabrika ayarlarına geri döndür herşeyim gitti herşey çocukların video resimelr yılların resimleri gitti geride getiremiyoruz o kadar çok üzüldüm..yedektede yok

Vayy bu hafta iki rakip

Canımsın iyiki bende seni tanımisim canım , değerlisin, inşallah kalan on kıloyuda burada hep beraber veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…