- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
Kaptanım eline sağlık.715.Etap Rakip Eşleşmeleri
️ M MissHayaLet & Mucizemsn
️ @sulisim & @Yarenzzzz
️ @Kmsl Hnd & @I-cell_84
️ @Zeynolin44 & @Penguen
️ @birazhuzurdu2008 & Cordelia & AseliccA
️ Chedarice & Masummasum123
️ @gulenyuzumsunsen & @Kaybolanyillarim1995
️ Mefkurem & @aylin68olacak
️ @Nilay5454 & @ysfeeymnn
Rakip sistemine devam ediyoruz kizlar
Rakibini yenene guzel bir hediye düşüneceğim
Rakiplerinizle saygi ,sevgi cercevesinde istediginiz gibi atisabilirsiniz
Herkese bol sans iyi olan kazansın
Canım gitme.Zipzip- kaptanım teşekkür ederim hakkını helal et uğraşıyorsun burda bütün gün kafanı yoruyorsun bizim için mezun oldum ama hedefime dogru ilerleyeceğim iyiki seni tanımışım 6.takıma gelmişim bi daha daha kolay kolay kilo almam söz veriyorum
Mefkurem @birbeste Cordelia @Elhan
AseliccA T timesinfinity @birazhuzurdu2008 @Elif Eylul
Ve etiket yapamadığım tüm takım arkadaşlarım sizlerede çok teşekkür ederim iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız hepiniz hayırlısıyla hedeflerinize ulaşıp mezun olacaksınız
artı gelseniz ufacık bi ekside görseniz morel bozmak yok unutmayın diyet denen meret motivasyonsuz sağlanamıyor ve bu sizin elinizde daha dogrusu herşey bizim elimizde hedefime 10 kilo var ama ben bu halimi çok sevdim kendimi sıkmadan yavaş yavaş kurtulucam 10 kilodanseviliyorsunuz kendinize iyi bakın ❤❤❤❤
Afiyet olsun canım şekersiz içiyorum kahveyi hepHehe eline sağlık,kazanla olmasa da biz de ana kız içtik şimdi kahvemizi
Kolay gelsin canım.Zuhalcim günaydın canım.
İyiyim ben.12.siniflarda yüz yüze tyt kurs eğitimi yapıyoruz sonrasında eve gelip evdeki diğer çevrim içi derslerle ugrasinca sanırım biraz yorgun düştüm. Onun dışında bir sıkıntı yok. Kilo verme işini bahara bıraktım spor olmayınca vermek çok zor. Hastalığının seyri nasıl....eşin daha iyi mi...Rabbim çabucak feraha çıkarsın sizi...
İyi yapıyorsun canım.Biz de çayı da kahveyi de şekersiz içiyoruz yıllardır.Şekerle içince tadını bozuyor gibi geliyorAfiyet olsun canım şekersiz içiyorum kahveyi hepalıştırdım zamanla
Canımsın.
Değil mi.İyi yapıyorsun canım.Biz de çayı da kahveyi de şekersiz içiyoruz yıllardır.Şekerle içince tadını bozuyor gibi geliyor
Günaydın ❤Günaydın
İyi haftasonları olsun hepimize
Bana yolla onu bana
Tekrar hayırlı olsun canımZipzip- kaptanım teşekkür ederim hakkını helal et uğraşıyorsun burda bütün gün kafanı yoruyorsun bizim için mezun oldum ama hedefime dogru ilerleyeceğim iyiki seni tanımışım 6.takıma gelmişim bi daha daha kolay kolay kilo almam söz veriyorum
Ve etiket yapamadığım tüm takım arkadaşlarım sizlerede çok teşekkür ederim iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız hepiniz hayırlısıyla hedeflerinize ulaşıp mezun olacaksınız
artı gelseniz ufacık bi ekside görseniz morel bozmak yok unutmayın diyet denen meret motivasyonsuz sağlanamıyor ve bu sizin elinizde daha dogrusu herşey bizim elimizde hedefime 10 kilo var ama ben bu halimi çok sevdim kendimi sıkmadan yavaş yavaş kurtulucam 10 kilodanseviliyorsunuz kendinize iyi bakın ❤❤❤❤
Tamam ablacım yolluyorum hemenBana yolla onu bana
Acayip kahve içesim var üşeniyom kalkıp yapmaya
Benim eşimde sagolsun geçen hafta bana yeni telefon verdi kendi telimi annesine verdim akıllı eşim benim telefonu fabrika ayarlarına geri döndür herşeyim gitti herşey çocukların video resimelr yılların resimleri gitti geride getiremiyoruz o kadar çok üzüldüm..yedektede yokBenim öğle oldu eski telefonum.
Bir kapandı bir daha açılmadı.
Resimlerim hep gitti çok üzüldüm.
Servise götürdük onlar da tamir edemediler.
3 gün sonra da harici disk bozuldu.
Çocukların tüm ufaklık fotoğrafları gitti.
Çok üzüldük.
Vayy bu hafta iki rakip715.Etap Rakip Eşleşmeleri
️ M MissHayaLet & Mucizemsn
️ @sulisim & @Yarenzzzz
️ @Kmsl Hnd & @I-cell_84
️ @Zeynolin44 & @Penguen
️ @birazhuzurdu2008 & Cordelia & AseliccA
️ Chedarice & Masummasum123
️ @gulenyuzumsunsen & @Kaybolanyillarim1995
️ Mefkurem & @aylin68olacak
️ @Nilay5454 & @ysfeeymnn
Rakip sistemine devam ediyoruz kizlar
Rakibini yenene guzel bir hediye düşüneceğim
Rakiplerinizle saygi ,sevgi cercevesinde istediginiz gibi atisabilirsiniz
Herkese bol sans iyi olan kazansın
Canımsın iyiki bende seni tanımisim canım , değerlisin, inşallah kalan on kıloyuda burada hep beraber veririzZipzip- kaptanım teşekkür ederim hakkını helal et uğraşıyorsun burda bütün gün kafanı yoruyorsun bizim için mezun oldum ama hedefime dogru ilerleyeceğim iyiki seni tanımışım 6.takıma gelmişim bi daha daha kolay kolay kilo almam söz veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?