- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
Ben şunu anladım boğazından kısacakdın,sporunu yapacaksın. Yoksa gram gitmiyor.Yok kuzum bence yenilmedin
2 hafta arka arkaya cok güzel verdin masallah
Benim vermem zaten normaldi :)) gerçi bogazimi tutmasam onuda veremezdim
Aynen öyle.Ben şunu anladım boğazından kısacakdın,sporunu yapacaksın. Yoksa gram gitmiyor.
Basen en zor giden yerlerden galiba.Basen yağı yakan sporlar gelsin bu hafta
Teşekkür ederim canım inşallah hep böyle devam ederim
Sagolasin tatlimmmHoşgeldinnnnn.
Bende basen yok da, simit göbek varBasen en zor giden yerlerden galiba.
Bende de basen yok. Simit var.Sagolasin tatlimmm
Bende basen yok da, simit göbek var
Teşekkür ederim bitanecim güzel kalplim
Çok teşekkür ederim canim benim
Evet abla şükür bu günlere daha vereceğim 10 kilom var onuda vereceğim inşallahCanım ne güzel kilolar gitmiş.
Tebrikler
Mezuniyet in hayırlı olsun canım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Cevap için teşekkürler canım :)) terlememin beslenmeyle ilgisi yok,yemekten 2,5 saat snra yapıyorum çünkü. Önceden eliptik bisikletim vardı,kardiyo için çok iyiydi ama kırıldı.2-3 aydır falan leslie yapıyorum. Dizimde problem olduğu için her tür video da bana uymuyor maalesef (zıplamalı ya da diz üstüne oturacqk şekilde hareket edemiyorum).Ben biraz leslie videolarını değiştireyim öyleyse,umarım işe yarar.Farklı video tavsiyelerin varsa onlara da açığım,teşekkürlerYeni başladıysan eğer Kan ter içinde kalabilirsinspor öncesi sonrası beslenmede etkileyebilir Ama uzun süredir yapıyorsan bencede değiştirilmeli hatta o videoyu 2 mile yapıp son 15 dk farklı spor yaparsan hem spor alışkanlığında artar Ama lesliede çok belirgin eksi görülmez bir süre daha devam edip farklı spor videolarına başlayabilirsin bende öyle ilerlemiştim
Gunaydin canım ❤Günaydınnnnnn,keyifli haftasonlarıııı
Ben bütün kilo mu basenlrimde oldgunu düşünüyorum başka her yerim çok inceBasen en zor giden yerlerden galiba.
Günaydın canım ❤Günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?