Süpersin canim aksam nidsaliyi etiketlersinKahvemi içip 60 dk leslie yaptım
Tamam tatlım menüyü yazarken etiketlerimSüpersin canim aksam nidsaliyi etiketlersin
Bu hafta leslie yapiyoruz dakikasi 10 puan
Zuhalcim bunyelerimiz ikiz kardeş ama ispat edemem.Benim öyle tuhaf bi bünyem varki
Düşman başına :)))
Saglikli seyler bile şişlik yapiyor
Aksam brokoli yedim, hemen karsiligini almişim
Sonrada Zühal niye onu bunu yemiyor
Tabak tabak bakliyat, bulgur yiyenlere imreniyorum:)))
Kabak neyime yetmiyor benim
Kan grubuna girersem, işin icinden cikamam cnmKan grubuna gore mi beslensen abla
Herkese her besin yaramiyor
Onlarin hepsinden uzak durmakda cok zor abla o zaman miktar ayarlamasi yaparak yemek en guzeli senin icinKan grubuna girersem, işin icinden cikamam cnm
Domates biber patlican kırmızı et de yok :))
Benim bakliyat bulgur lahana brokoli karnibahar ekmekden uzak durmam lazim
Haftasonu yiiyim desem, haftaya artiyla basliyorum
Dün firinda brokoli yaptim cokda güzel olmus :))
Ayy en korktuğum şeylerden biriBenim eşimde sagolsun geçen hafta bana yeni telefon verdi kendi telimi annesine verdim akıllı eşim benim telefonu fabrika ayarlarına geri döndür herşeyim gitti herşey çocukların video resimelr yılların resimleri gitti geride getiremiyoruz o kadar çok üzüldüm..yedektede yok
Ayyyyynı ben...Benim öyle tuhaf bi bünyem varki
Düşman başına :)))
Saglikli seyler bile şişlik yapiyor
Aksam brokoli yedim, hemen karsiligini almişim
Sonrada Zühal niye onu bunu yemiyor
Tabak tabak bakliyat, bulgur yiyenlere imreniyorum:)))
Kabak neyime yetmiyor benim
Tunaydin canım ❤
Afiyet olsun canımDünkü menümü yazmayı unutmuşum
Sahur 04:00
Sahanda 1 yumurta
1 dilim Çavdarlı ekmek
5 zeytin
iftar 18:20
1 kepçe mercimek çorba
1 tabak yeşil fasulye
1 sb yoğurt
Salata
3 lt su
10.000 adım
Android kullanıyorsan, google photos a yani google fotoğraflara yedeklenmiş olabilir, bir bak istersen oralara.Benim eşimde sagolsun geçen hafta bana yeni telefon verdi kendi telimi annesine verdim akıllı eşim benim telefonu fabrika ayarlarına geri döndür herşeyim gitti herşey çocukların video resimelr yılların resimleri gitti geride getiremiyoruz o kadar çok üzüldüm..yedektede yok
Bu durumda Eva 20 puan mi olacak kaptanım.Süpersin canim aksam nidsaliyi etiketlersin
Bu hafta leslie yapiyoruz dakikasi 10 puan
Ben daha bitiremedim işi kolay gelsin canımçamaşır bulaşık işlerini hallettim.
WC banyo yıkadım.
Evi süpürdüm.
6 yaş istifçi kızımın dolabını ayıkladım güne devam edecek gücüm kalmadı valla
Cuma günü rahatsızdım yapmadım ben spor perşembe günü sadece adım attımPerşembe ve cuma çoğu bildirim yok sporda değil mi listeyi hazırlamadan tekrar geçmiş yaptımda yoktu
Hahahahaja sende aksama söyle güzel bi ziyafet ver canim cheatday yap tatli falan ye hak ettinRakibem,Masummasum123 günaydın.
Bugün haftasonu şöyle güzeeeelll bir kahvaltı yap canım, simitler, karper peynirler, nutellalar yarın da pankek yaparsın ohhhh misss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?